altıncı hislerim beni korkutuyor:(

böyle söylememen gereken şeyler aklına gelince git banyoya kilitle kapını aç musluğu akan suya söyle rahatlarsın...hem içini kemirmez bu düşünceler hemde söyleyip rahatlamış olursun...

Konu sahibi kusura bakmayın ama siz millete o iş olmaz boşa uğraşma gibi şeyler söylerseniz tabi kide insanlar size gıcık olur.

Düşünsenize nişanlınızla evlilik hayali kuruyorsunuz deli gibi mutlusunuz kadının biri çıkıp boşa uğraşma o iş olmaz diyor insanın sinirleri tepesine çıkar tabi.

olabilir bir cok insan var bu sekilde bazi seyleri ongorebilen.
bende cogu zaman birkac hafta onceden olacak olaylari ruyamda gorurum ama cok da onemsemem.
insan beyni inanilmaz bir organ,bilincalti denilen sey bir suru oyunlar oynuyor.
olaylara metafiziksel yaklasmak gereksiz bence,bu tur seyler ilahi guclerden cok bilincaltiyla ilgili.
korkmaniza gerek yok, bu tur konularla ilgili bir cok makale var,okuyup rahatlayabilirsiniz.

Söz hazırlığı yapan kızın annesine kızın kaçacak demişsiniz kadın da sizinle daha konuşmamış. tabi konuşmaz kadına kızın kaçacak diyorsunuz yani. Ben söz hazırlığı yaparken kadının biri gelip böyle anneme saçma sapan konuşsa yapacaklarımı kestiremiyorum.

Bir şeyler hissedebilirsiniz ama felaket tellalı gibi bunu insanlara söylemenize gerek yok. Bırakın insanlar kendileri öğrensin yaşayacaklarını.

Kendinle ilgili hislerin yok mu? Mesela nolucak senin bu halin gibi.
Bak güzelim.Herkesin yaşam biçimine algılarına göre düşünce yapısı değişir.Birşeylerde ön yargılı davranmak ve önyargılarının doğru çıkması seni bi yerden alıp başka bir yere koymaz.Altı üstü bazı evlilik işlerinde hislerini ortaya koymuşun doğru çıkmış.Bu çevrendeki insanları mutlaka az çok tanıyorsundur mutlaka az çok fikir sahibisindir.u kadar kehanet derecesinde hislerin kuvvetliyse sayısal filan oyna o zaman.

Bunlar normal şeyler ve çoğu insan da var.

bu olaylarin baslangic noktasini bulursan cözümünüde bulursun
ne zaman basladi ? nezaman hislerin daha acik ? vs diye kendine sor
istihareyede yatabilirsin

Nişanlım başak ben koç burcuyum , nişanlıyız.
Sizce biz evlenir miyiz?
Çok merak ettim

Felaket tellali degilsin kardes, hislerin kuvvetli. Lakin her seyi her yerde acikca soyleme derim, insanlar degisik tepkiler verebilirler.

Asil yazmaktaaki amacim su soruyu sormakti : Benim hakkimda ne hissediyorsun :)

insanları laflarınla etkilersin ,yapmayacakları şeyleri yaparlar,bilinçaltı bu yerinde olsam ağzımı açmazdım

Ben de boyle bir konu açmak istiyordum mesela durduk yere yarin agliycagimi hissediyorum ve öyle oluyor bisey olcagini hissediyorum şak diye oluyor düşünmekten o kadar çok Yoruldum ki artik çok skildim bundan tam mutluyum yarin kesin bisey olucak diyorum ilginç olani da mesela x konusu diyelim aklima bir anda x konusuyla ilgili ortada onunla ilgili o olayi cagristiran hicbir şey yokken hemen o konuyla ilgili kotu bir şey oluyor düşünmek istemiyorum artik kotu ne düşünsem oluyor offffffff

valla o derdi içine patlak ona 6. his değil şomağızlık denir..ocaklık var sende dediklerin doğru ise ,bu durumda çözümü bir arkadaş söylemiş bir bardak suya anlat dök gerekirse ağırlık olmaz üstünde..

Bi ara bende öyleydim ama artık çok değilim.
Sadece gereksiz yere içim sıkılır ama bişey çıkmıyor kimi zaman sevgilimde alay konusu yapıyor bu durumu

benımde aklıma bırı gelsın bırkac gun gecmez o kısıyle ılgılı bırsey duyarım yada kendısını gorurum ... olacak seylerle ılgılıde hıssettıgım seylerın cogu cıkıyor ...ıyı dusunmek lazım galıba herseyden once kı ıyı seyler olsun...

Benim annemde de var bu hisler. Mesela kötü bişi olmadan önce mutlaka ona malum olur ya da rüyasını görür ve aynısı çıkar. Ya da bir işin sonunun nereye varacağı hakkında fikrini söyler genelde olumsuzdur hatta biz kızarız "anne neden bu kadar karamsarsın?" diye ama hep dediği çıkar. Kalp gözünüz açık herhalde hep öyle derler ya ..

Hatta bir örnek vereyim; bir gün benim bilekliğim evde kayboldu tam bir hafta aradık annemle yok yok. Bir sabah annem kalktı "şu kanepeyi bir kaldırsana" dedi bu gece rüya gördüm onun altından çıkmıştı dedi ben kaldırdım ve baktım ki bilekliğim orda

Böyle bir tanıdığım vardı.

Söyledikleri çıkıyordu ve aklına gelenleri söyleyemezse çok rahatsız oluyordu.

Ama çıkan rüya ve hislerin verilen sır olduğunu...

Paylaşmanın yanlış olduğunu öğrendikten sonra patlasa da sustu...

Artık eskisi gibi değil, malum olma durumu oldukça azaldı.

Ama o şimdi daha mutlu, daha huzurlu...

Başkasına söylemezsiniz bir sorun olmaz, içimde tutamıyorum diyorsanız eşinize falan söyleyin direkt kişinin kendisine değil...Benim de düşündüklerim olur genelde ama bu kadar kuvvetli değil. Burada olsaydınız kendi durumumu da sorardım yaa :)

Keşke bende boyle hissetseydim yaa . ya da senin gibi biri yakinim olsaydi valla pesinden ayrilmazdim onun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…