altıncı hislerim beni korkutuyor:(

ayy hakıkaten bebek ıcınde varmı hıslerınız... benımde hıslerım kuvvetlıdır.. bende kotu bırsey olcagı zaman hıssederım yada ruyama gelır bırde bır ınsanın nası bırı oldugunu sıp dıye anlarım hıssederım daha ılk bakısımda ıster ıstemez ya hıc konusmam mecbursamda soguk davranırım bana kızarlar anlatırım boyle boyle dıye hadı be derler sonra gercek yuzlerı cıktımı sen haklıymıssın derler...

Eşinizin ailesiyle komşularınız çok sorunlar yaşamıştınız hatta komşularım çağırmadı etmedi birini çağırıp öbürlerini çağırmayınca onlar da sizi çağırmamıştı sorun etmiştiniz peki böyle sorunlar olacağını hissetmediniz mi dedikleriniz çok iddialı çünkü. Mesela sözü nişanı olacak kız neden kaçıyor onu anlamadım kafana takma bunları kızın kaşaçacak demişsin ya ailesi vermiş zaten neden kaçtı? mesela biri ömür boyu neden bekar kalsın. Ne bileyim benimde 6. hislerim kuvvetlidir ama bu kadar değil. Ben içimde tutardım olsa bile maazallah benden bulurlar bir de.

Uzun süreden sonra ilk kez yazıyorum. Geleceği bilmek korkutucu olabilir. Ama bilmemek de korkutucu değil mi. Hayat bildiğini okuyor ve ve biz savunmasızca bekliyoruz. Sonuçta da yaşananların önüne geçemiyoruz. Öncelikle durumunuzu kabullenmekle işe başlayabilirsiniz. Bir de sizin durumunuzda olanlarla ilgili yazılar ve konular okursanız yalnız olmadığınızı anlarsınız. Çok özel bir meziyet bu. Allah yardımcınız olsun.

ayy eskiden mahellemize böyle bir kadın taşınmışıtı ama o gizliden bu iş ticarete dökmüş galiba şikayet etmiş biri apar topar istanbula gitmişti , butun mahlle kız evlencekse soruyodu hayırlımı değilmi diye, mahalleden bi kadının sadece yüzüne bakmış bi kaza geçiricen ama bişey olmayacak demiş gerçekten trafik kazası geçirmiş kadın sadece ayagı biraz hasar görmüş, birinede senin kızın biri okuycak ama diğerinde iş yok öbürü okumaz demiş cidden öyle oldu biri kazandı kpssyi diğeri kazanamadı, komşumuza annen ölücek demiş sapasağlam kadın niye ölsün diye gülmüş, annesine araba çarpmış öldü , bazılarına böyle meziyet veriliyor . allah tarafından iyi ki bende yok hayatta istemem böyle bişey hiçte güzel bir meziyet değil sizi anlıyorum zordur kesin.

bizim durum ne olcak peki bacım
bi deyiver....

burcunuz balıkmı ???

Ama konu sahibi söylemeyince ağırlık çöktüğünüz söylüyor. Rahatsız oluyor galiba.

Ben de bu kısmı çok merak ettim

Biliyomusun bu banada oluyor .. bir arkadasim bana herseyini anlatir cocugun resmini atiyo guzel seyler bahsediyo efendi vs ben diyorum ki bu cocuk sapik gibi yakin davranma sonra bi duyuyorum cocuk taciz etmis sozleriyle kizda sok olmus.. biriyle gorusuodu ciddilerdi dedim bu cocuk kacicak..cocuk yok oldu ortalikdan arkadasmda sen nasl anliyosun ya diyodu hep...yine bigun arkadasim biriyle konusuyo cocuk nasil iyi ama ay icime dogdu dedim seni aldatiyo benle kavga etti sonra bi duyduki kac kere aldatilmis utandi benden...ama bazen bu cok kotu oluyor hissettigimi soyluyorum kiziyolar sen kendine bak yok sen mutlulugmu istemiyosun yok bilmem ne.. ama sonra dedigime geliyolar. Simdi butun arkadaslarim tarafindan mantikli kiz ilan edildim.. halbuki hislerim...:) calisirken patronumla sorun yasiyacigimi ruyamda gordum ve ertesi gun aynisini yasamistim..buda bana bi anda oldu 4 sene once hatta kahve fali anlamayan ben bir bakiyordum sok oluyodu herkes.. hic tanimadigim kizlar baksana demisti bir ortamda kiza hayatini serdim agzi acik kaldi.digeride oylee.adim falci oldu kizlar arasinda ama korkuyodumm... Bir gece dalmisim karanlik odada kizlar vardi..ruyamda ses duydum ve bir bagrarak sicramisim kizlar uyanik noldu diyolar..duymadinizmi diyorum sesi hayr dediler..koskoca yurt kimse bisey duymamis kanim dondu sonra aradan 1 saat gecti bir ciglik yurt arkasinda ki araziden bir kiza tecavuz ediliyormus polisi cagirdik bulamadilar uyuyamadik o gece.. sonra sabah aldik haberi tecavuz diye cok korkmustum.. boyle hislerden sonrada biraktim fal mal bakmiyorum..3 gun oncr aniden akrabamiz rahatsizlandi olücek bu dedim uzuldum yok sapasaglam dediler ama olduuu hissetmek cok kotu..annem bana hep cok suphecisin diyo ama insan hissediyo kotuleri...

6. histen öte önsezin yüksek olmasın ? Bende olacak ve olmayacak ilişkiyi şıp diye anlıyorum artık çünkü bu kadar tecrübelerim ve çevremden gördüklerimle yanılmıyorum artık. Ve arkadaşlarıma söylediğimde aynı dediğin gibi benden kötüsü olmuyor ama haklı çıkıyorum. Artı baktığım kahve fallarımda istisnasız doğru çıkar benim Belki seninde görüp geçirdiğin, çevrende gördüğün şeylerle tahmin etme duyun gelişmiştir, olamazmı :)

aslında çokta kötü deil ya güzel birşey hissetmen.ama hissettiklerini başkalarıyla paylaşma.çokta kafana takma.bazen olur öyle şeyler..ama bebek hakkında birşeyler hissediyosan nolurr bana söyle :)

bu iyiymiş bende hissetsem fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…