altıncı hislerim beni korkutuyor:(

Benim arkadasim olsan sorularimla seni 6.hissinden soguturdum oyle manyagim yani

Ay canım nerdeysen söyle atlayıp geleyim Hete hakkında ne düşünüyorsun diye. Mehmet i bekle bekle içim kurudu elimi sallasam ellisi halbuki. birisi Mehmet olmayacak dese de işime gücüme baksam 10yıl bekle deseler beklerim tabi o ayrı

Çok ilginç ama hep mi kötü şeyleri hissediyorsunuz?
Felaket tellalı gerçekten varmış yani

Benim de hislerim kuvvetlidir ama bir şeyin olup olmayacağına dair. Bazen rüyamda da görüyorum ama alakasız bir durumda "yarın bu olacak" gibi bir hissim olmadı hiç.

Koalina ben de neler var x sahsi arayacak mi Saka bi yana kotu birsey ben bu kadar hissetmek istemezdim dogrusu. Ama dile getirmemek elinizde :)
Arar mı aramaz mı bilemem ama sonu olumsuz bence
Ay şakası bile garip...
Ben de istemezdim gerçekten

6.his denilrn şey senin kadar olmasa da bende de var.İnanırım böyle şeylere.boşver içinde tut söyleme sende..

Koalina sen fal bakmayi ogrenip bize fal bak

Böyle içgörüleri kuvvetli insanları merak etmişimdir. Burcunuz ya da yükselen burcunuz Balık veya Akrep mi ? Ben evlenebilecek miyim mesela :)

iyi de bazı durumlarda görünen köy kılavuz istemiyor....

komşularımın beni çağarmama
sebebi bu olamaz çünkü bundan
onlara bahsetmedim haklarında
da hiç hisim olmadı..sucu kendimde
aradım da bulamadın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…