Altından Kalkamiyorum :(

Teşekkürler sezsez amin bütün hastalara acil şifalar versin Allahım bizlerede dayanma gücü versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah şifalar versin inşallah. Sanırım sizde anksiyete gibi birşey oluşmuş. Biraz araştırın isterseniz..Eğer yaşamınızı etkiliyor ise belki bir yardım alabilirsiniz...Çok geçmiş olsun

Allah acil şifalar versin canım.
Kendin için bir psikologla görüş ve bol dua et.
Allah kimseye dermansız dert vermesin biliyorum çok zor.
İnşallah iyileşir annen.

Allah acil şifalar versin. Umudunuzu kaybetmeyin. bol bol dua eldin. Rabbim tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah iyileşir butun hastalara Rabbim Şifa versin. Ben destek olmaya calııyorm ama bu güçüzlüğüm yanındakı inanıda etkiliyo yani, mesela annem fenalaşıyo ben başlıyorm aglamaya sogukknlı davranıp yardımcı olamıyorum akine köstek oluyorum farkındayım Anksiyete ile ilgili bilgim yok ama bakıcam umarım düzelebilck bi orundur çünkü cok yoruldum...

Aynı duyguları yaşıyorum işte demişşin ya hep bi yanım eksik kaldı diye bende öyle hissettim hep Etrafımda ki arkadaşlarım gezip dolaşıp en kotu dertleri sevgililileri olurken ben hastalıklar içindeydim ama bugunumuze şukur Rabbim enin de anneni başından ayırmasın
sağlıklı uzun ömürler versin.

çook haklısınız hangi yakınınız bilmiyorum ama başınız sağolsun. Böyle bi anda insanın hayatı değişiyo işte değil mi tahmin edemiyorum o yirmi iki gun nasıl geçirdiğinizi çook zor çook ama şöyle düşünün Rabbim çok çektirmeden huzuruna almış. inan hasta için de zor yanında olan için de. Bizim de Potasyum değerlerimiz düşüyor Herşey Allahtan çok doğru söyluyorunuz en azından hala gidip gorebiliyorum

Çok teşekkür ederim desteğin için bunu biliyorum ama hergün bu korkuyla yaşamak yada herşeyden bi anlam çıkarmaya calışmak kötü senaryolar üretmek ve bunları göğsün daralırcasına düşünmek cok yoruyo beni. Her kız cocugu gibi babama çok düşkünüm bu üreçte belkı en cok o yıpranyo en cok vakıt gecıren o ya oda rahatszlanırsa diye ödüm kopuyor. sizlerin sayesinde içimi doktum bu duygularımı kimeyle paylşamıyorm. Arkadaşlarımın yanında hep normal davranmaya calııyorum içimde yaşıyorum ne varsa. Hatta çok ilginc bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama kimse bana annen nasıl oldu hala cıkamadı mı vah vah diyip bakışlarının altında bu kadın yaşamaz düşüncelerini gormek istemyorum

Saolun amcamdı ama amca olmadı hiç bize amcalık yapmadı babalık yaptı babamda var hayatta ama amcamda babalık yaptı hakkını ödeyemem amcamın.
Tek tesellimiz daha çok acı çekmememsiydi zaten kemikleri durduğu yerde kırılacak, kanser beyne sıçryacak diye korkuyorduk bizi bilmeyecek tanımayacak diye korkuyorduk şükür onları yaşamadı son anına kadar okşaya okşaya öpe seve şahadetle ulaştı bir an elllerini bırakmadık zorlandı unuttu şahadet getiremedi biz tekrarlattık çocukları yok biz ona evlat olduk
Allah yardımcınız olsunuz potasyum düşünce ne olur bilmiyorum ama umarım bizimki kadar kritik değildir Allah acil şifalar versin inşallah öpün sarılın okşayın keşke demeyin sevdiğinizi dile getirin dualarım sizinle şuan Allah yardımcınız olsun

bende hastalıklarla çok uğraştım ne olduğunu bilirism çok ama çok üzüldüm allah acil şifalar versin annecine ve annenede babanada upuzun ömürler nasip etsin hep seninle olsun inşallah
herkesin sınavı başkadır başa gelen çekiliyo zorda olsa dilerim anneni bian önce sağlıklı bişekilde eve getirirsiniz
annenin hastalığıne canım:26:
annen için salatı tefriciye okusana bizde yardım edelim hem 3 aylara girdik

Birde o günlerde öğrendiğim birşey var ölümden daha büyük dertlerde varmış ölümü yaşarken saniye saniye onlarlada boğuşmak zorundaydık Allahtan gelen başımın üstüne kahrıda bir lütfu da ama kuldan gelen ağır geliyor biliyorsun o kula izin vermese Allah yapabilirmiydi öyle ama o işte kuldan gelen ölümden acı geldi bize acının içinde acıyı yaşattı. Belkide hala kapanmayan yaram ölüm değilde onlardır

Çook teşekkür ederim tekrrdan başınız sagolsun. Amcanız ne güzel yanında onu sevenlerle imanla vefat etmiş Rabbim çok çektirmemiş teselliniz bu olsun.

canım benim çok çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum aklına kötü şeyler getirme hep iyi düşün, annenin rahatsızlığı tam olarak ne? dualarımız seninle.

ben de seve seve yardımcı olurum başkasının başkasına duası kabul olurmuş.

Amin hepimizinkine inşallah canım. Annem ilk olarak 13 yıl önce göğüs agrıı şikayetiyle hataneye kaldırıldı akciğer kanseri teşhisi konuldu o zamanki şartlarla şimdikilerde aynı değildi çok ıkıntı çekti canm annem biyopiler iğneyle su almalar vs. Kemoterapi gordu radyoterpi gordu. en onunda da ameliyat oldu. bir ciğerinin buyk kısmı alındı o kalanda radyo tearpinin tahrip etmesi yuzunden hep sıkıntı yarattı. O gunlerden sonra annem merdiven eskisi cıkamadı yuruyemedi nefesi yetmedi tıkandı. Daha onra da zaten diğer hastalıklar cıkamaya başladı şeker, guatr, taniyon ve son yıllar da da kalp şimdi onun belini buken kalp kapakcık amelyatı olmaı gerekyor ama durumu riskli diye doktorlar yanaşmıyor kuruldan karar çıkmadı. birde butun bunlar üstüne psikolojk skntlar yaşamaya başladı ki en zoru buydu . Onun o hallerini gormek inani ypratyor elinden birşey gelmiyor şimdi hastanede butun vucudu ödem yapmştı onu indirdier kan değerleri duşuyo yani anlycagn fazlası var ekiği yok gene de bugunlerimize şukur Rabbim daha kotulerinden korusun . Azıcık kendine yetsin yeter bu arada henüz 55 yaşında

ben de seve seve yardımcı olurum başkasının başkasına duası kabul olurmuş.

ne diyebilirim allah tez vakitte şifa versin sizi birbirinize bağışlasın inan yreğimi ortadan ikiye böldün çok üzüldüm

tefriciye okuyalım annene hep birlikte bak mimsiar da yardım edecek sağolsun doğru söylüyosun mimsiar menfaatsiz dualar daha çok kabulolur başkasının ettiği.
yeni bi konu açabilirsin annem için tefriciye okuyalım diye bi arkadaşada yapmıştık herkes dua etti

allaha sığın bol bol dua et..

ölümden korkma,onu bır kavuşma olarak nıtelendır..

allah bıgun hepımızı yanına alacak..dolayısıyla bu acıları mutlak yasıyacaz..

ama güzel dusun,güzel olsun..herseyın hayırlısını dıle,kendını yıpratma..her gecenın bı sabahı vardır..

annende ıyılesır,sağlığına kavuşur allahın ıznıyle..

ben de hasta falan olmamalarına rağmen hep korkardım kaybetmekten uyurlarken nefeslerini dinlerdim düşün yani takıntımı şimdi babam kanser mahvoldum her an düşünüyosun ama o da zor o yüzden kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum kitap okuyorum her gün, düşüncelerimi değiştirmeye çalışıyorum yoksa bu şekilde yaşamak çok zor kendine aktivite yaratmaya çalış annene destek olman için senin de iyi olman lazım öyle düşün Allah annenize babama tüm hastalara şifa versin...

Cok sağolun cok duygulandirdiniz beni gercekten hepinizden allah ayri ayri razi olsun. Hastaneye gdyorm telefondan alinti nasl yapılır blmyrm kusura bakmayin o yüzden. Tefriciye duasi icin ne yapmam gerekiyo bilgilendireblrmsiniz

Rabbiiiiim annene sifa versin cnm sana da dayanma gücü. Cok zor bi durum Allah kaldiramayacagimiz yükü vermesin kimseye.. insallah hemen iyilesir evine yuvasina döner

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah canım ya

Canım çok geçmiş olsun, Rabbin tez zamanda sağlığına kavuştursun bu durumdaki herkesi...

Başımda böle bir şey yok ama inan seni çok iyi anlıyorum. Bunları yaşamadığım halde bazen annemin babamın yokluklarını düşünüyorum da boğulacak gibi oluyorum, düşünceyi devam ettiremeyip atıyorum kafamdan. Öyle kaçabiliyorum ancak o hisden... Senin bu zor şartlarda böyle olman normal.. Ama bol bol dua et, onların yanında ol, güçlü ol.. Onu senin güçsüzlüğünden daha çok yaralayacak bi şey yok inan. Anneler ne durumda olurlarsa olsunlar evlatlarını iyi görmeyi ön planda tutuyorlar. Sen iyi ol, güçlü ol ki o da senden güç alsın.. Onun sana ihtiyacı var bunu hep aklında tut olur mu.

Cok sağolun cok duygulandirdiniz beni gercekten hepinizden allah ayri ayri razi olsun. Hastaneye gdyorm telefondan alinti nasl yapılır blmyrm kusura bakmayin o yüzden. Tefriciye duasi icin ne yapmam gerekiyo bilgilendireblrmsiniz

Güzelim...nedir son durum?hayırlı haberlerini bekliyoruz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…