- Konu Sahibi orkideee90
-
Allah şifalar versin inşallah. Sanırım sizde anksiyete gibi birşey oluşmuş. Biraz araştırın isterseniz..Eğer yaşamınızı etkiliyor ise belki bir yardım alabilirsiniz...Çok geçmiş olsun
Cok cok gecmis olsun, tez zamanda anneniz sagligina kavusur umarim...
Siz her zaman pozitif olun, bu hem onlarada yansir emin olun, butun hastaliklarin basi insanin moralini yuksek tutmasi, gripte bile ay ben hastayim derse toparlayamiyor insan...Siz onlara her zaman pozitiflik asilayin, sizde oyle olun...
Goreceksiniz ise yarayacak...
Tekrar cok gecmis olsun...
Allah acil şifalar versin canım.
Kendin için bir psikologla görüş ve bol dua et.
Allah kimseye dermansız dert vermesin biliyorum çok zor.
İnşallah iyileşir annen.
Allah acil şifalar versin. Umudunuzu kaybetmeyin. bol bol dua eldin. Rabbim tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah.
Ah canım...seni o kadar çok ii anlıyorum ki...benim annem de yıllardır rahatsız,bütün gençliğim onunla beraber hastane odalarında
geçti.bizim yıllardır konuştuğumuz tek konu doktor isimleri,ağrıyan yerlerin sebebi,moral bozuklukları..annem şu an eve bağımlı.ben çalışıyorum
ve ona kadın bakıyor..işteyken aklım hep onda.maalesef biz anne kız olarak beraber salına salına çarşılarda gezemedik.anne kız olarak gezmeklere gidemedik.komşuları çekiştiremedik.hep eksik kaldım,yarımım.ama yine de o bi köşede otursun bana baksın istiyorum.sadece baksın yeter.rabbim bütün hastalara içinde annene de şifa versin.
Haytat bu,acılar da sevinçler de bizim için.sen dik durmak ve ne olursa olsun allahtan geldiğne inanmak zorundasın.rabbim yar ve yardımcınız olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yine de şanslısınız annem hastalandığında 10 yaşındaydım demişsiniz ve şuan 24 yaşındayım diyorsunuz hasta olana bakana zor tabi çok zor bende biliyorum bir süre yaşadım hele yıllarca Allah yardımcınız olsun ama şükredinki hala yapılacak şeyler var anneniz için hastane kabul ediyor tedavi etmeye çalışıyorlar. Hiç belirti vermeden terminal döneme kadar gelmiş bir kanser ilk fark ettiğimiz günden ölüme kadar geçen çaresiz 22 gün çalınmadık doktor kapısı reddedilmediğimiz doktor ve hastane kapısı kalmadı terminal dönem hiç birşey yapamayız diye bütün kapılar kapandı yüzümüze en son zar zor bir hastaneye yatırdık özel tabiki onlar bile kabul etmiyordu düşünün diyalize girmesi gerekti potasyum 7.3 müş o kadar kritik 7.5 olursa kalbi durur dediler hastanede diyaliz yok aramadığımız diyaliz merkezi kalmadı biri kabuletti sonunda doktor ambulans çağırdı diyaliz merkezine ulaştırmak için çünkü çok kritikteydi ambulans bile gelmedi terminal dönemde olduğunu duyunca o zaman anlayamamıştım konduramamıştım ne bu terminal dönem hep karşıma çıkıyor neyin beklenmesi diye ölümün beklenmesiymiş kanser ama ne kanseri teşhiş bile konamadı bütün vücudu kemikleri sarmış üstünden dokuz ay geçti ama hala kapanmayan yaram kanayan yaram
Umarım anneniz en azından kendi işini görecek kadar toparlarda alır evinize gidersiniz uzun yıllar daha yaşarsınız
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah acil şifalar versin canım gözlerim dolu dolu okudum bendedi anne babamı kaybetme korkusu var bunları düşününce çıldıracak gibi oluyorum allah gecinden versin ,ama şunu unutma her canlı ölümü tadacak ölümsüz kimse yok ama hayat devam edecek bi zamanlar anne babanında bi annesi babası vardı annem hep derki babam ölünce ölürüm diye düşünürdüm ama insan yaşıyor der lütfen kendi sağlığınıda bozma aklınada sürekli bunları getirme sadece hepimizin bigün öleceğini bil .
çook haklısınız hangi yakınınız bilmiyorum ama başınız sağolsun. Böyle bi anda insanın hayatı değişiyo işte değil mi tahmin edemiyorum o yirmi iki gun nasıl geçirdiğinizi çook zor çook ama şöyle düşünün Rabbim çok çektirmeden huzuruna almış. inan hasta için de zor yanında olan için de. Bizim de Potasyum değerlerimiz düşüyorHerşey Allahtan çok doğru söyluyorunuz en azından hala gidip gorebiliyorum
Kizlar hepinize iyi geceler derdimi paylasmak icin yaziyorum sizden tek istediğim bu satırları okurken icinzden gecireceginiz Hayır duaları. Allah hepinizden razi olsun...
Benim annem yillardir çeşitli hastaliklarla bogusuyor cok çekti genc yasta bi cok şeyden mahrum kaldı ama en azindan yanibasimiz da duruyordu iyi kotu kendine yetiyordu. Bi kac gun icinde fenalasti hemen hastaneye gittik gttgmz hastande tam bi ay yattk allah kimsyi dusurmssn hastanlere hasta icinde zor yanindakilrr icinde daha sonra ordan taburcu olduk seviniyoduk sikintilari btmemisti ama toparllanr diye umuyoduk bi hafta gecmedi baska hastaneye kaldirdilar. Simdi orada bu oyle bsey ki hergün canimin yarısı orada kalıyo annem ve babam ben kalakaldm tek basima . her gun agliyorm anneme bsey olmasin diye. Cok fenayim paronoyak oldum ufacik bi ulasamama durumunda odum kopuuo aklma neler geliyo. Yada devmli annem yad bbaam olse naparm dye dusunuyorm bogulck gbi oluyorum. Annemn bu esnada psikolojisi de inanalmaz bozuldu.
Anlycagniz bi cok seyle karşı karsiy kalıyoruz. Allahim hayirlisini versin binlerxe kez sukur ediyorum en azndan basimdalar. Ama artik cok yoruldum bi gorseniz 24 yasindayim ama 10 yasinda cocuk gbi hssedyrm kendimi. O yastaki bi cocuk kadar muhtacim onlara. Annem ilk rahatsozliginda kucuktum bu yasima kadar hep korkularla yaşadım. Simdi de bunun altindan kalkamiyorum yuregim agzimda yaşıyorum. Rabbim sifa bekleyen butun hastalara yardm etsin. Kimseyi elden ayaktan dusurmesin. Bu durum icin ne yapmliyim bu korkulrimdan nsl kurtulblrm bunu tarif edemiyorum
Saolun amcamdı ama amca olmadı hiç bize amcalık yapmadı babalık yaptı babamda var hayatta ama amcamda babalık yaptı hakkını ödeyemem amcamın.
Tek tesellimiz daha çok acı çekmememsiydi zaten kemikleri durduğu yerde kırılacak, kanser beyne sıçryacak diye korkuyorduk bizi bilmeyecek tanımayacak diye korkuyorduk şükür onları yaşamadı son anına kadar okşaya okşaya öpe seve şahadetle ulaştı bir an elllerini bırakmadık zorlandı unuttu şahadet getiremedi biz tekrarlattık çocukları yok biz ona evlat olduk
Allah yardımcınız olsunuz potasyum düşünce ne olur bilmiyorum ama umarım bizimki kadar kritik değildir Allah acil şifalar versin inşallah öpün sarılın okşayın keşke demeyin sevdiğinizi dile getirin dualarım sizinle şuan Allah yardımcınız olsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hepinize iyi geceler derdimi paylasmak icin yaziyorum sizden tek istediğim bu satırları okurken icinzden gecireceginiz Hayır duaları. Allah hepinizden razi olsun...
Benim annem yillardir çeşitli hastaliklarla bogusuyor cok çekti genc yasta bi cok şeyden mahrum kaldı ama en azindan yanibasimiz da duruyordu iyi kotu kendine yetiyordu. Bi kac gun icinde fenalasti hemen hastaneye gittik gttgmz hastande tam bi ay yattk allah kimsyi dusurmssn hastanlere hasta icinde zor yanindakilrr icinde daha sonra ordan taburcu olduk seviniyoduk sikintilari btmemisti ama toparllanr diye umuyoduk bi hafta gecmedi baska hastaneye kaldirdilar. Simdi orada bu oyle bsey ki hergün canimin yarısı orada kalıyo annem ve babam ben kalakaldm tek basima . her gun agliyorm anneme bsey olmasin diye. Cok fenayim paronoyak oldum ufacik bi ulasamama durumunda odum kopuuo aklma neler geliyo. Yada devmli annem yad bbaam olse naparm dye dusunuyorm bogulck gbi oluyorum. Annemn bu esnada psikolojisi de inanalmaz bozuldu.
Anlycagniz bi cok seyle karşı karsiy kalıyoruz. Allahim hayirlisini versin binlerxe kez sukur ediyorum en azndan basimdalar. Ama artik cok yoruldum bi gorseniz 24 yasindayim ama 10 yasinda cocuk gbi hssedyrm kendimi. O yastaki bi cocuk kadar muhtacim onlara. Annem ilk rahatsozliginda kucuktum bu yasima kadar hep korkularla yaşadım. Simdi de bunun altindan kalkamiyorum yuregim agzimda yaşıyorum. Rabbim sifa bekleyen butun hastalara yardm etsin. Kimseyi elden ayaktan dusurmesin. Bu durum icin ne yapmliyim bu korkulrimdan nsl kurtulblrm bunu tarif edemiyorum
bende hastalıklarla çok uğraştım ne olduğunu bilirism çok ama çok üzüldüm allah acil şifalar versin annecine ve annenede babanada upuzun ömürler nasip etsin hep seninle olsun inşallah
herkesin sınavı başkadır başa gelen çekiliyo zorda olsa dilerim anneni bian önce sağlıklı bişekilde eve getirirsiniz
annenin hastalığıne canım:26:
annen için salatı tefriciye okusana bizde yardım edelim hem 3 aylara girdik
bende hastalıklarla çok uğraştım ne olduğunu bilirism çok ama çok üzüldüm allah acil şifalar versin annecine ve annenede babanada upuzun ömürler nasip etsin hep seninle olsun inşallah
herkesin sınavı başkadır başa gelen çekiliyo zorda olsa dilerim anneni bian önce sağlıklı bişekilde eve getirirsiniz
annenin hastalığıne canım:26:
annen için salatı tefriciye okusana bizde yardım edelim hem 3 aylara girdik
ben de seve seve yardımcı olurum başkasının başkasına duası kabul olurmuş.
Amin hepimizinkine inşallah canım. Annem ilk olarak 13 yıl önce göğüs agrıı şikayetiyle hataneye kaldırıldı akciğer kanseri teşhisi konuldu o zamanki şartlarla şimdikilerde aynı değildi çok ıkıntı çekti canm annem biyopiler iğneyle su almalar vs. Kemoterapi gordu radyoterpi gordu. en onunda da ameliyat oldu. bir ciğerinin buyk kısmı alındı o kalanda radyo tearpinin tahrip etmesi yuzunden hep sıkıntı yarattı. O gunlerden sonra annem merdiven eskisi cıkamadı yuruyemedi nefesi yetmedi tıkandı. Daha onra da zaten diğer hastalıklar cıkamaya başladı şeker, guatr, taniyon ve son yıllar da da kalp şimdi onun belini buken kalp kapakcık amelyatı olmaı gerekyor ama durumu riskli diye doktorlar yanaşmıyor kuruldan karar çıkmadı. birde butun bunlar üstüne psikolojk skntlar yaşamaya başladı ki en zoru buydu . Onun o hallerini gormek inani ypratyor elinden birşey gelmiyor şimdi hastanede butun vucudu ödem yapmştı onu indirdier kan değerleri duşuyo yani anlycagn fazlası var ekiği yok gene de bugunlerimize şukur Rabbim daha kotulerinden korusun . Azıcık kendine yetsin yeter bu arada henüz 55 yaşında
Cok sağolun cok duygulandirdiniz beni gercekten hepinizden allah ayri ayri razi olsun. Hastaneye gdyorm telefondan alinti nasl yapılır blmyrm kusura bakmayin o yüzden. Tefriciye duasi icin ne yapmam gerekiyo bilgilendireblrmsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?