Altından Kalkamiyorum :(

Orkide nasıl oldu hastanız potasyum değerleri düşüyor demiştin şimdi ki durum nedir nasıl oldu birde sen neredesin hangi ildesiniz dualarım seninle ve seninle birlikte tüm hasta ve yakınlarına umarım Allahım isyan ettirmez hastalarımıza acil şifalar verir ve hasta yakınlarımızın da dayanma gücünü arttırır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah anneni sana bağışlasın acil şifalar versin inşallah..
Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim annem de şu an hastanede ameliyat oldu 1 hafta içinde 2 kere tansiyonu 24 lere kadar fırladı burnundan gelen kanın haddi hesabı yok bende paranoya yapıyorum devamlı.. lütfen sen de bize dua et...

Allah tüm hastalara şifa versin inşallah. AMİN.

Allah acil sifalar versin.senin icin dua edicem canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hepinizdrn allah razi olsun. Dün çıkardık annemi. Doktorlari kesinlikle kapakcik amelyti olmasi gerektigni kardiyoloji ye gtmemiz gerektgni soledi ama napcagz blmyrm. Eve geldgnddn beri cok kotu bugun nerdeyse hcbsey yediremedm bigun de ayaklari odem ypti yine o kadar çok agladim ki caresizlikten. Gozunu acmiyo yemiyo icmiyo cok fena birakmis durumda nolur dua edin atlatsin. Az once face grdim herkes annesiyle fotolarini pylasms nasl mutlular sukurler olsun annemi hala opeblyorm ama cok korkuyorum bugun cok zor bi gündü.

Ah bu anneler günü olayı...bütün herkes çicek böcekle resim çektiriyor değil mi?peki bizler,bizim gibi yarım kalanları hiç düşünmüyorlar...geçmiş olsun canım..eve çıktığına göre doktorlar iyileşme görmüşlerdir yoksa neden eve çıkarsınlar değil mi?kar zarar dengesini düşünüp,iyi bir doktorla ameliyat olur inşallah,eski sağlığına kavuşur..şimdi halSiz olması çok normal,hem vücut hem manevi olarak çom yıprandı..bence üZülme,onu biraz kendisiyle bırak,zaten biraz daha iyi olduğunda eski haline dönmek için kendi de uğraş verecektir..
Görüşürüz yine...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annem de 55 yaşında 2 buçuk sene önce düşmeye başladı. Sinir hücreleri ölüyor, artık yürüyemiyor konuşamıyor, yiyecekleri yutamıyor çok acı çekiyor ve hastalığının tedavisi ya da çaresi yok, her geçen gün eriyor gözümüzün önünde. Allah herkese sağlık versin hemen iyileşir inşallah annen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok cok gecmis olsun. Rabbim yardimciniz olsun Allahtan umit kesilmez cok üzüldüm herkesin derdi baska baska insallah altından kalkarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…