Altınlar nerde durur

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Merhaba on günlük tatile gidecekseniz altınları kv nize mi bırakırsınız?? Eşiniz böyle bişey talep eder mi??

Merhaba on günlük tatile gidecekseniz altınları kv nize mi bırakırsınız?? Eşiniz böyle bişey talep eder mi??

ben görümceme bırakışım gelince geri aldım ama:)oda yazmıştı ne verdiğimi sonra sıkıntı olmasın diye ama annen yanındaysa ona ver yoksa bankada kasaya koy en güvenlisi

Kimsem yok burda, evimde dursa ne olur ki ya, daha öncede gittik bi yerlere , balayına giderken bırakmıştık, üstüne çok şeyler yaşandı, ona muhtaç olmak istemiyorum

Kaynanaya gore degisir durum. Benimkine birakilir misal ama aizinkini bilemedim:-D ama yinede en guvenli yer banka kasasi:-D

Valla bu devirde evde fare deliğine soksanuz dahi altını hırsız buluyor. Dedektörleri var çünkü...
Yanınızda götürün havuza girerken sıkıntı olabilir derseniz de tek çare banka kalıyor

Ben evlendigimin sabahi balayina gittik. Gece altinlari kayinvalidemlere biraktik gozu gibi baktilar. Gelincede ertesi gun hemen getirip verdiler. Bizde hemen kasaya koyduk. Bence evde hic guvenli degil. Kayinvaldenize birakmak icinize siniyosa birakin yok derseniz bankaya koyun en guvenlisi.

Kimsem yok burda, evimde dursa ne olur ki ya, daha öncede gittik bi yerlere , balayına giderken bırakmıştık, üstüne çok şeyler yaşandı, ona muhtaç olmak istemiyorum

Kasa açtırıp kasaya koyun.
Ev çok tehlikeli. Hele bi'de tatile gittiğinizi anlarlarsa ki bunlar genelde etrafta bi'kaç gün dolanıp evleri önceden gözlerine kestiriyolar, soğuk su içmek zorunda kalmayın döndüğünüzde...

Arkadaşım evlendiğinde daha ilk ayı dolmadan (aman nolcak ya diyodu) iki sokak ötesindeki kayınvalidesinden döndüğünde evde bi'çevrek altın bile bulamamıştı.

bence bankaya kasaya koyun.. 15 gün için kasa parası vermeyeyim demeyin allah korusun birşey olsa kayınvalideniz de çok üzülür siz de..

sadece tatil zamanı değil hep kasada durmalı bence..

arkadaşımın annesi tatile giderken altınlarını arkadaşıma bıraktı, bıraktığının akşamı hırsız girdi evlerine.. arkadaşım öyle kötü hissettiki kendini anlatamam..

kimseye mesuliyet vermeyin en güzeli..

kasa cok mantıklı gorunuyor, biz balayına gıderken kayınvalıdeme vermıstık, hatta kayınvalıdem evde altınlar oldugundan dısarı bıle cıkmamıstı.tekrar aynı sorumlulugu yuklememek ıcın banka en ıyısı.....

eşim boyle bır seyı talep etmesı banka ıhtımalının olmadıgı durumda olur, hatta ben ılk etapta guvenebılecegım kısılerden bırı oldugundan kv den rıca ederım.

Kasa kiralayin fakat cok degerli birsey varmis gibi davranmayin ve daha sonra kontrol etmeyi ihmal etmeyin.
Turkiyede iseniz maalesef orda da soygun oluyor ve bankalar mesuliyet almiyorlar cok kucuk bir meblag odeniyor.

Ya da hirsizliga karsi evinizi sigortalayabilirsiniz, gostereceginiz seyleri dahil ederler o yuzden altinlari da belirtin. Ancak yine bazi sirketler degerli esyalara gore bakip soyguna canak tutabiliyorlar.

Evde kaldiginiz zamanlarda gozumun onunde dursun diyorsaniz altinlari toplu olarak degil parca parca saklayin ki hirsiz buldum diyip gitsin bari.

sadece tatile giderken degil her zaman kasada durmalilar.o kadar cok hikaye varki sizin evde olmaniz yada olmamaniz hic farketmiyo.ayrica gozlemleyip yapiyolar.yeni evliyseniz birde tatile gittiginiz anlasilirsa Allah korusun...
ve basimiza soygun geldigi icin biliyorum.mobeselere falan yakalansalarda bulunamiyolar.arabalari da genellikle sahte plakili oluyo.bi iki saat icersinde takiple bulunurlarsa buluncaklar.yoksa ancak baska bi soyguna bulascaklarda yine kisa bi sure icerisinde o suctan yakalancaklar.baya zaman alabiliyo tabi genellikle.bu surede de sizden giden gitmis oluyo.oyle fazla bi cezada almiyolar.bu yuzden bu kadar cok zaten hirsizlik.herkes kendinin polisi bu ulkede bu cezayla.ne polise ne baska birine guvenmeden onleminizi alin.sonra pisman olursunuz.
ki bizimki ev soygunu da degildi.hersey tespit edilmesine ragmen uzun bi surede yakalandilar.tamamen soyguncularin insafiyla bize paramizin yarisini verdiler.bicok soygun yapmislar ve hicbirinin parasida geri gelmemis.bizimle irtibata gectikleri icin biliyoruz.bizim paramizin yarisinin gelmesi bile sans yani.evimizde soyuldu ama.ondaysa tek bi iz bile yoktu.polise bile gidemedik.cunku bulunmasi imkansizdi..

mantıklı sonuçta eger sızın aılenız sıze yakınsa onlara da verebilirsiniz.Ama biz kıralık kasa tuttuk ailecek herkes bize veriyor kasaya koyun diye. Banker bilo gibi oldum ha:1:..
Bence verebilirsiniz sorun olmaz

Ben balayında yanımda götürmüştüm. Otelin odasında şifresini ayarlayabildiğimiz kasalar vardı havuza giderken ona bıraktım. Bi kısmını borçlar için kayınvalideme vermiştim zaten. Allaha şükür hiç bişi olmadı.

evde saklayıp gidip 1 hafta balayımı yapıp gelmiştim.
Ne vercem ona buna babama bile güvenmiyorum o derece.:51:

git bir bankadan kasa kirala max 50 tl bişi.ne kendini ne başkasını öyle bir yük altına sokma.kafan rahat olsun:ssz::ssz:

Back
X