Altınlar nerde durur

Bizim altın ,değerli eşyalarımız vs eşimin iş yaptığı bankanın kasasında durur.Burada gelinin altınlarını diğer oğluna verip iş kuranlar mı,bir kısmını vermeyenler mi neler okuduk.Bu biraz kayınvalidenizin kişiliğine bağlı.Kasa en güvenlisi,ev hiç güvenli değil.

Son düzenleme:
Aman diyim evde bırakmayın. Çook tehlikeli. Sizin orada kimseniz yoksa en güvenlisi banka kasasına koydurmak. Hem siz döndükten sorna da orda kalsın. Hergün neler duyuyoruz hırsızlık olayları ile ilgili...

Evde altın olmaz. 3 kuruş için neler yapıyorlar insanlar izliyoruz haberlerde..Ne yazık ki böyle bir dönemde yaşıyoruz..

Verin kirasını kasaya kodurun. Kafanız rahat etsin..

Evde bırakmak düşüneceğiniz en son seçenek olsun.(Hatta hiç olmasın bile ) hırsızlar çok güzel buluyorlar çünkü.. Kayınvalideye bırakmaya neden tereddüt ediyorsunuz anlayamadım Güzelce paket yapıp kutu içinde bantlayıp falan verebilirsiniz..Ama yok güvenmem diyorsanızda Banka kasası ayarlayın. Eğer uzun süre bozdurmayacak iseniz bu durumda zaten siz evde olsanızda banka kasasında saklamanız mantıklı..

bende k.valideye bırakanlardanım. görümcem içinde ne var ne yoksa kardeşimle çetele tuttular. iki tarafta ben almam ben almam diye tutturdu:1:. ihale k.valideye kaldı.. onlar aldı sonra gelince verdiler... zaten vakti gelincede hepsi sattık:27:

Ben kimseye o sorumluluğu vermek istemedim.
kasa kiraladık. balayından öncee sabah kasaya bıraktık.

kafa rahattı :34:

Merhaba on günlük tatile gidecekseniz altınları kv nize mi bırakırsınız?? Eşiniz böyle bişey talep eder mi??

Ben günümüzde insanların altını olupta evde tutmasına,birilerine emanet etmesine hayret ediyorum.Bankada kasa aç.Kafan rahat olsun.Kasa aidatını ödememek için insanlar,risk alıyor.Sonra bir yere gidince problem.

en mantıklısı, güvenlisi banka kasası :) k.validenize güveniyorsanız; bırakın ama bu sefer de kadın stres yapacak. sonuçta ona da emanet :6::6::6:

ALLAH muhafaza :30::30::30:

Yanıma alırım.
Kayınvalideme bırakmam, bir şey olacağından değil, güvensizlikten de değil ama onun evine hırsız girer, eve gelen bir misafir karıştırır bulur vs vs vs.
Ben bırakmam alırım yanıma.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X