- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su sekilde sor "altinlar eksik, sendeyken calinmis ya da dusmus olabilir mi?"
Bu arada konu sahibinin durumunj detayli bilmesem de her seyini ailelere yaptiran ciftlerin altinda bir kurus hakki oldugunu dusunmuyorum. Aileler sadece yardim etmeli ev duzdurmenin alemi yok. Biz dugun salonundan paralari bile alip cikmistik degil ceyrek altin. Her seyi esim yapti hepsi de bizim deme hakkimiz vardi. Ki kimse istemedi. Ben de tatile giderken kvdeme biraktim. Kutusunu bile acmamis. Icine hediye cicek koymustuk, dondugumuzde kurumustusoyleseniz de acmazdim dedi. Ki esimin babasinin kardesinin bile haberi yoktu altinlarin onlarda oldugundan.
ya yazmayın şöyle, yaramız deşiliyor :)
büyük masrafları biz yaptık, aileler de elbet birşeyler yaptılar ama ufak tefek şeyler.
bir de bilezikler ve bizim arkadaşlarımın taktıkları hariç tüm altınlara el koydular.
Hemi de hem kız tarafı hem erkek tarafı.
Neden onlara verdin ki. Yaninda götürseydin. Calinsaydi bile icin boyle sizlamazdi. Ayrica bu ne sacmalik dugun Takıları gelin ve damadindir. Bizde oyle olduHenüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Aynen söyledigin gibi mesafeyi korumak lazım aksi takdirde en iyisi bile kullanir seni benim kv iyisi yokdur cok iyidir hostur ama o bile benim saf oldugumu gordu ve evliligimizin ilk aylarinda gorumceme temizlik yapmaya gotrmek istedi beni ustelik evdede bir bekar kizi var benden buyuk ona degil.bana dedi bende direk yukseklik korkum var cam silemem ben dedim:) oyle olunca bu konudada artik tek kelime duymadim ama eminim ses etmeyip gitseydim her ay gorumceme temizlige giderdim:) az uyanik olup kirmadan istemedigimiz seyleri belli etmemz lazm tabi anlayana allahdan benimkiler anliyo:))))nasip kısmet işi de hep mi cins bu kadınlar; biraz da kızlar yüz veriyor demek istedim
benim kv dem de fazlasıyla cadıdır; genelde yazdım konulara da evimde düğünümde tek kuruşu yoktur; 4 bilezik taktık diye etrafta anlatır; birer tane çalışan kızları birer de kv ve kp taktı.
Kendi evine eşya aldı; ben kendime alırken vs vs; orda düğün yapmayın pahalı olur dedi ki düğün yapacağımız yeri bilmiyordu; pahalı mı ucuz mu fikri yoktu; ben set alamam dedi ondan herhangi bir şey istenmesin diye
kv nin iyiliği değil de bu yüzü bulabilmesi konu bence; bana hiç bir katkısı yok; bırak altınlardan almayı açın bakalım bile diyemedi, kim ne takmış diye.
Zira kendisine bu yüzü vermedim; çocuğum oldu bakarım vs dedi ama olmaz dedim; evine de misafir olarak gider oturur yer içere kalkarım.
Emin ol benim kv dem de de potansiyel var ama baştan mesafeyi ayarlamak lazım; yorumumun geri kalanında a en azından bilsin fark ettiğini; sessiz kalmayacağını diye de devam ettim
Hata sende ki başından çok teslim olmuşsun. Konuşulmadan kendi kafalarına göre düğündeki çeyrekleri almaları senin yorum yapman son derece iyimser. Ama onlar araklamış kendince bence.Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Çok önemli bi miktar değil Ama canım sıkıldı Zaten düğündeki altın ve paraları borcumuz var deyip vermediler Bilezikler kaldı Ve Nişandaki altınları annem vermişti Nişan aile içinde oldu 20 çeyrek vardı kutuda 15 tane var şimdi Yani miktarı değil yapılan canımı sıktı
Hata sende ki başından çok teslim olmuşsun. Konuşulmadan kendi kafalarına göre düğündeki çeyrekleri almaları senin yorum yapman son derece iyimser. Ama onlar araklamış kendince bence.
Sonrasında güven olayı. Nasıl yani senin kolundan üstünden çıkarıp altınları o gece almaları.
Hadi sen baktın durdun annen, ablan falan sizin taraftan bir büyük yok muydu?
Amma pasif kalmışsınız. Daha çok yer bu insanlar seni.
Bardakla içi soğuduysa iyi, o bardakları da kendileri kullanacak bin kardeştir şimdi onlar yarın evine 50 kişi gelince içi tekrar yanmaya başlar :)
nasip kısmet işi de hep mi cins bu kadınlar; biraz da kızlar yüz veriyor demek istedim
benim kv dem de fazlasıyla cadıdır; genelde yazdım konulara da evimde düğünümde tek kuruşu yoktur; 4 bilezik taktık diye etrafta anlatır; birer tane çalışan kızları birer de kv ve kp taktı.
Kendi evine eşya aldı; ben kendime alırken vs vs; orda düğün yapmayın pahalı olur dedi ki düğün yapacağımız yeri bilmiyordu; pahalı mı ucuz mu fikri yoktu; ben set alamam dedi ondan herhangi bir şey istenmesin diye
kv nin iyiliği değil de bu yüzü bulabilmesi konu bence; bana hiç bir katkısı yok; bırak altınlardan almayı açın bakalım bile diyemedi, kim ne takmış diye.
Zira kendisine bu yüzü vermedim; çocuğum oldu bakarım vs dedi ama olmaz dedim; evine de misafir olarak gider oturur yer içere kalkarım.
Emin ol benim kv dem de de potansiyel var ama baştan mesafeyi ayarlamak lazım; yorumumun geri kalanında a en azından bilsin fark ettiğini; sessiz kalmayacağını diye de devam ettim
sadece sen de is bitmiyor canim, esinin de o siniri cizebilmesi gerekiyor.
erkekler genelde napicaklarini bilemiyebiliyor bu ilk yillarda, canim anacagima ne diyebilirim k9i modunda oluyiorlar.
sen esin konusunda sansliymissin bence.
alınıp alınmadığını sor ayıp değil ama diğer durum çoğu memlekette geçerli olan birşey eğer düğünü onlar yapıp borc altına onlar giriyorsa doğru olan parayı çeyrekleri alması ama bilezikler senin namusun gibi.Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Bu konuyu okuyunca, yaralarım deşildi. Malesef sizinle yaşadığınız sorunu bende yaşadım. Balayına giderken altınları kayınvalide ye emanet ettik , geri de alamadık.. Eşimle aramızda o kadar çok sorun oldu ki.. Düğünü de eşimle birlikte yaptık.. Eşyaları da birlikte aldık. Ailelerden tek kuruş yardım gelmedi. Ona rağmen bunu yaptı.. Ben hiçbir zaman hakkımı da helal etmedim. Dedim başımın gözümün sadakası olsun.. O zamandan itibaren de kayınvalideyle aramda kapkalın bir çizgi çektim. Seneden seneye misafir gibi gider, gelirim..