• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlar ve kaynana

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim

Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
tam benlik bi konu ama isim var cok yazamıcam cnm basta sende suc nedne kendi annene vermedin hadi verdin kaynanana anne bunları al biz balayı dönüsünde alıcaz dikka et evden cıkma gibi detaycı ve imalı bi cümle kurmadın sonuna gelelin alrıen farkettin anne ben saydın bunlar az kim aldı bunları nedne demedin offf icim agardı valla

Kayinvalidenize soyleyin anne ben bunlari saymistim acaba sakladiginiz yerde falan dusmus olabilir mi bir baksaniz diye.
Eger hemen savunmaya gecerse ustelemeyin, karakterini ogrenmis olursunuz.
Bir dahada kimseye emanet etmeyin bankada kasaya koyabilirsiniz mesela.

tam benlik bi konu ama isim var cok yazamıcam cnm basta sende suc nedne kendi annene vermedin hadi verdin kaynanana anne bunları al biz balayı dönüsünde alıcaz dikka et evden cıkma gibi detaycı ve imalı bi cümle kurmadın sonuna gelelin alrıen farkettin anne ben saydın bunlar az kim aldı bunları nedne demedin offf icim agardı valla
Kendi annem başka ilde oturuyor Başka verecek kimse yoktu Bu altınlar eksik de diyemedim Beni mi suçluyosun felan derse kötü duruma düşmek istemedim

E
Koca tarafina altinmi teslim edolirmis orda hatalisin zaten.. neyse olan olmus ben olsam sorardim ben su kadar teslim ettim.ihtiyacmi oldu kullandinizmi biseye derdim kesin....
Eşime dedim Eksik var Acaba ihtiyaçları oldu da aldılar mı diye Ama almazlar dedi Yanlış hatırlıyorsun dedi Onun üzerine de soramadım

limoncu28 limoncu28 yetiş konu tam senlik :KK14:

Ne kadar altın eksik peki?

Çalarlar gibi değil direkt çalmislar zaten.
Çok önemli bi miktar değil Ama canım sıkıldı Zaten düğündeki altın ve paraları borcumuz var deyip vermediler Bilezikler kaldı Ve Nişandaki altınları annem vermişti Nişan aile içinde oldu 20 çeyrek vardı kutuda 15 tane var şimdi Yani miktarı değil yapılan canımı sıktı

Sana sunu soleyim 9 yillik evliyim..herhangi bi konuda kocamda boyle yapar..sen yanlis anlamissindir oyle değildir der hep..boyle bi durumda yapmis olsalar bile esiniz onlari ele vermez..size mahcup olmak istemez

Resmen hirsizlik yapmislar .. ayrica dugunde takilan takilarin hepsi gelin ve damadin hakkidir.. benimkilerde calindi .. mahkeme yoluylada alamiyorum, elimde fazla delil yok.. kendilerinin olsun Allah herseyi goruyo zaten..

kesinlikle çalmışlar.
ama nasıl diyeceksiniz ya, ben de diyemezdim herhalde :(

ama eşinize baskı yapabilirsiniz. eminim 20 tane vardı, hatta biliyorsanız kimlerin taktığını sayabilirsiniz. Nişan takıları ise anneniz de kim ne taktı diye saymış olabilir, ona sorun.

Ben olsam söylerdim bu altınlar eksik diye ama iş işten geçmiş artık.
Ayrıca eşinin ne demesini bekliyodun evet annem hırsız huyudur çalar mı dicekti

limoncu28 limoncu28 konu hiç açmadan böyle yorum yapsan inan daha sevimli oluyorsun sabahta karşılıklı bi konuda alıntı yapıp anlaştık senle ama konun olunca aramızda kötü oluyor canım ya

Bizde geçen sene tatile giderken kaynanamgle birakmistik kaç kere istedm hep unuttm dedi en son.anne getr bak sakn unutma takcam ben bilezklerimi diye getrdi. Guvenmyo heralde bize dedi bende ne alakası var dedm ama habersz bozdurmazlar ama ihtiyacmz var bozdralm dese yok.diyemem blyrm en iyisi kendinizde durması sorun o yaptysa yaptgndan utansn

Konuya gelince keşke yanınızda goturseydiniz yada evin bir yerine saklasaydiniz şimdi gidene üzülüp durucaksiniz yazık olmuş

Bu kaynanaları nerden buluyorsunuz

Ben de Kv ye bıraktım gittim ama hiç alır diye düşünmedim almadı da zaten

Altını parayı alana niye verdin ki altınını koy bir yere git kasa olmuyorsa eve koy hırsız girme ihtimali daha düşük Kv ye açıkça sor anne ihtiyaç mı oldu da aldın diye

O gün sorsaydın kontrol etmiş derdi şimdi altın yükseldi sayayım dedim bir baktım 5 tanesi eksik ihtiyaç mı oldu bana söyleseydin ya verirdim de en azından sineye çekmediğin ortaya çıkar

limoncu28 limoncu28 konu hiç açmadan böyle yorum yapsan inan daha sevimli oluyorsun sabahta karşılıklı bi konuda alıntı yapıp anlaştık senle ama konun olunca aramızda kötü oluyor canım ya
olsun cnm yaa gönüller bir olsun herkesin görüsü farklı her insna farklı hayat bu burdakilerin tek üzüntüsü beni keske tanısalar varya sen sakrat ortmalarda süper bayılırlar bana neyseeeeee :))) buda onların üzüntüsü olsun hehe

geçmiş olsun sen o altınların üzerine bir soğuk su iç

Koca tarafina altinmi teslim edolirmis orda hatalisin zaten.. neyse olan olmus ben olsam sorardim ben su kadar teslim ettim.ihtiyacmi oldu kullandinizmi biseye derdim kesin....
Valla benim altinlarda kv cok iyi bakar her nereye giderse onuda alir yanina gözü gibi bakar konu sahibi keske kucuk altinlari bilezige cevirseydiniz biz oyle yapmistik

Back
X