- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
150 gram 460tan aldım almıştım altın o zamandan düşmeye başladı şu an 407 lira kaç yıldır biriktirdiğimiz paraydı. eridikçe eriyor. yıllarca kısıp kısıp biriktirdik ev peşinatı yapmak istiyorduk ama gün geçtikçe azalıyor. bir yatırım yapalım dedik o da elimizde patladı. altının geleceği hakkında bir fikri olan Yok mu. yaza kadar yükselir mi?
Hepimizin eridi150 gram 460tan aldım almıştım altın o zamandan düşmeye başladı şu an 407 lira kaç yıldır biriktirdiğimiz paraydı. eridikçe eriyor. yıllarca kısıp kısıp biriktirdik ev peşinatı yapmak istiyorduk ama gün geçtikçe azalıyor. bir yatırım yapalım dedik o da elimizde patladı. altının geleceği hakkında bir fikri olan Yok mu. yaza kadar yükselir mi?
Satmadığımız şeyden zarar etmiş olmuyoruz. Aceleniz yoktur umarım.150 gram 460tan aldım almıştım altın o zamandan düşmeye başladı şu an 407 lira kaç yıldır biriktirdiğimiz paraydı. eridikçe eriyor. yıllarca kısıp kısıp biriktirdik ev peşinatı yapmak istiyorduk ama gün geçtikçe azalıyor. bir yatırım yapalım dedik o da elimizde patladı. altının geleceği hakkında bir fikri olan Yok mu. yaza kadar yükselir mi?
Ben en son 515 liradan alip 485 gibi bir rakamda çıkmıştım altından iyi ki de çıkmışım. Altin uzun vadede zarar ettirmez denir ama bu sefer oyle olmadı. Insanlar farkli yatirim araçlarına yöneldiler, altın eskisi gibi revaçta değil şu sıra. bir de 100 gramda işlem vergisi koydular bunlar hep uzaklaştırdı. 7-8 bin kadar zararınız var galiba. 1-2 ay daha bekleyin acil değilse
485 ten çıkmayıp 407 ye kadar bekleseydim keske doğru diyorsunuzUzun vadede zarar ettirmez siz kısa vadede zarar etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?