Altınlarım dert oldu millete

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammı:işsiz:yoksa bosverip taksam mı:KK51:sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...

Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki taşınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammı:işsiz:yoksa bosverip taksam mı:KK51:sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...

Altın istemek de nedir? Ayıp yani. İnsanlar ne kadar rahatlar şaşırıyorum gerçekten gördükçe. Siz eğer böyle problemler yaşıyorsanız çevreniz ile takmayın tabiki. Kafanız rahat olur en azından.

Altın istemek de nedir? Ayıp yani. İnsanlar ne kadar rahatlar şaşırıyorum gerçekten gördükçe. Siz eğer böyle problemler yaşıyorsanız çevreniz ile takmayın tabiki. Kafanız rahat olur en azından.
Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem

Takmak istiyorsan tak ..
İsterlersede verme ..
Çok diye vermek zorundamısın . Hayret bişey ya :kızgın:
İnan cok istıyordum. Babam da bisey demedım simdi yanımda degıl gıdınce oda dıcek takma

Ama cok hevesim vardı. Artık gidiyor galiba millet yuzunden gercekten. Yatırım icin hepsi ama herkes diyor evı var altını duruyor. Kafayı yıcem

Muhakkak çok hevesiniz vardır fakat insanlara hayır diyemeyen ya da zorlanan biriyseniz bu sıkıntıları yaşamaktansa en azından aile içinde takmayın bence aksi halde dert çıkartıyorlar size baksanıza:(

Veremem eşimle ortak birikimimiz de geç.
Hatta hiç bir şey ddemek
Veremem de yeter ANLAYANA.

Bu kriz ortamında milletde nerden faizsiz para bulsam derdinde yani herkes mi aynı olur ya :( Ama çok komikler herkrs enayi sanki.

Eğer bir gün birine verirseniz lütfen bu o istemeden verilen bir durum olsun.Yani gerçekten ihtiyaç olur, aman altın nedir al derdin görülsün can'dan kıymetlimi der verebilirsiniz ama böyle senin kolundakine güvenip kız istemeye gidene zırnık bile verme!! Ne ayıp bişey ya hu.

Muhakkak çok hevesiniz vardır fakat insanlara hayır diyemeyen ya da zorlanan biriyseniz bu sıkıntıları yaşamaktansa en azından aile içinde takmayın bence aksi halde dert çıkartıyorlar size baksanıza:KK43:
Yok diyebilirim sorana ama sinir oluyorum benim ve kimseye hesap vermemem lazım ama esımde cok karısıyorlar ya

Hayatımda bilezik istenildigini ilk defa duydum. İyi ki düğünüm dışında hicbir yerde takmamisim. :halay:
Eşim müsaade etmiyor de verme yani bu ne saçmalık ya.
İsteniyor inan sanki ben almancıyım. Burda almanı gibisin dıyorlarda sacma sapan seyler

Bizim akrabalar arsında da çok meşhurdur bilezik istemek. Ya vermeyeceksin ya takmayacaksin,şimdi baska ne diyelim? Ben Allahtan sevmem takmam.

Veremem eşimle ortak birikimimiz de geç.
Hatta hiç bir şey ddemek
Veremem de yeter ANLAYANA.

Bu kriz ortamında milletde nerden faizsiz para bulsam derdinde yani herkes mi aynı olur ya :KK43: Ama çok komikler herkrs enayi sanki.

Eğer bir gün birine verirseniz lütfen bu o istemeden verilen bir durum olsun.Yani gerçekten ihtiyaç olur, aman altın nedir al derdin görülsün can'dan kıymetlimi der verebilirsiniz ama böyle senin kolundakine güvenip kız istemeye gidene zırnık bile verme!! Ne ayıp bişey ya hu.
İnan oyle canım babam istedi. Esim tredduzsuz verdı. Onun gercekten ihtiyacı vardı. Ama bunlar kız bulmuş bilmem ne banane dedim anneme ama dugun şeri olurken beni kotulucekler vermedi diye. Hic umrumda degıl aslında ama sizlerde danısmak ıstedım

Bizim akrabalar arsında da çok meşhurdur bilezik istemek. Ya vermeyeceksin ya takmayacaksin,şimdi baska ne diyelim? Ben Allahtan sevmem takmam.
Ya bende sevmem aslında ama nısanlıykrn kv saolsun taktırmadı esim cok hevesli tak diyor bende o oyle deyince heveslendim zaten 1 ay diyorum ama millet battı

Sana güveniptemi kiz isteyecekler. Ayrics o bilezikleri geline takip düğünden sonra geri mi alacaklar hadi gelin vermedi. Ayrica bilezik alamicak kadar iyi değilse kiz tarafina ya söylesinler yada biriktirip iki bilezik alsınlar bu kadar mi yoktur ya. Oğlan neyine guvenipte evleniyo o zaman.

Hayırlı sabahlar arkadaslar. Ben 3 yıllık evliyim. Esim askeri personel. Doguda gorev yapıyoruz. Eşğm yurt dısı gorevıne gıdınce bende annemlerde kalıyorum. Biz ev aldık evlendikten 3 ay sonra. Tim altınlarım ev icin kullandık. Daha sonra esim tekrar yaptı. Bende hevesimi almadım diye annemlere geldıgim de takınıyorum.evime giderken goturmüyorum.gecen ay amcası istedi 1 bilezik verdim sizin bılezık cok hemen yaparım dedi verdım. Allah var 1 aya yaptı geri. Dünde benim dayımlar aradı kıx bulmuşlar oglu na ellerinde para yokmus bilezik istediler. Annemde yanımda. Ben vermem dedim ki zaten onlara para versen bile geri alamazsın kaldıkı altın. Babamda diyor ki takınma gorunce istiyorlar. Ben ne yapcam bilemedim ama senede 1 ay takıyorum zaten. Millet icin sizce takmasammı:işsiz:yoksa bosverip taksam mı:KK51:sizinde fikrınıze almak istedım canlar. Bu arada esim asla karısmıyor tak yada takma diye sevgiler...
Emanet şeyle gerdeğe girmek derler dayınların yaptığına :oha: paraları olunca alsınlar gelinlerine gerçekten çok yüzsüz insanlar. Vermek zorunda değilsin ne söylerlerse söylesinler tak istediğini:21:

Back
X