• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınlarım geri gelsin artık!!

buraya yazdığınız bu şeyleri o zaman yapmış olsaydınız şu anda altınlarınız sizinle olacaktı.hadi siz yeni gelin falandınız sessiz kaldınız eşiniz nasıl bişey demedi inanamıyorum.ben alabileceğinizi düşünmüyorum,geçmişler olsun.

Terbiyesiz insanlar, nasıl rahat ediyor böyle insanların içi acaba.
Bence isteyin, verirler ya da vermezler, ama en azından içinizde kalmasın,
gerekirse böyle insanlarla bağınızıda koparın.
Altın için bağ mı koparılır denilecekse, tavırları çok çirkin ve saygısızca,
böyle insanlarla çokta güzel görüşülmez.

Bunca zaman gecmis aradan, hic dolandirmadan direkt söyleyin .
Kayninizla konusun ve "Ben bunca zamandir bekledimki harcadiginiz gibi yapip getirin diye ama altinlarin bedeli bir ev alacak degere gelene kadar sizin emaneti iade etme niyetiniz yok galiba. Kac senedir bir kere takamadim kendi altinlarimi, artik altinlarimi yapip getirin " deyin.
Emaneti kime verdiyseniz muhattabiniz o kisidir.
Onlar utanmadan emaneti harciyorsa siz istemekten hic utanmayin.

Son düzenleme:
Bu kadar zaman nasil sessiz kalabildin anlamiyorum. Anlattiklarini okuyunca tansiyonum yukseldi. Simdiye kadar coktan kiyameti koparman gerekiyordu. O altinlarin gelecegini hiiccc sanmiyorum.

arkadaşlarımın çoğu bugune kadar nasıl sessiz kaldığımı merak etmiş sanırım

biz çok sık görüşmüyoruz, ilk 2 aynı apartmandaydık sonra onlar farklı şehire taşındılar, kayınvalidemler türkiyenin öbür ucundalar kayınpederim hasta yatıyor kayınvalidem ona bakmak zorunda düğünüme bile gelemedi hatta doğumumada... yani ben evlenirken başımda belki bir kaynana olsaydı bunlar olmazdı belki... kaynanamı 2 senedir görmüyorum aynı şekilde kaynımıda... belki sık sık gördüğüm insanlar olsaydı sabrım taşardı benimde mutlaka bi laf söylerdim..
senede 10 gün vs yanlarına gidebiliyoruz oda bayramlara denk geliyor, gelen giden oluyor... mübarek bayramda da kavga olmaz diye düşündüm...

dediğim gibi yüzlerini sürekli görsem sessiz kalamazdım bi gün patlardım bende

arkadaşlarımın çoğu bugune kadar nasıl sessiz kaldığımı merak etmiş sanırım

biz çok sık görüşmüyoruz, ilk 2 aynı apartmandaydık sonra onlar farklı şehire taşındılar, kayınvalidemler türkiyenin öbür ucundalar kayınpederim hasta yatıyor kayınvalidem ona bakmak zorunda düğünüme bile gelemedi hatta doğumumada... yani ben evlenirken başımda belki bir kaynana olsaydı bunlar olmazdı belki... kaynanamı 2 senedir görmüyorum aynı şekilde kaynımıda... belki sık sık gördüğüm insanlar olsaydı sabrım taşardı benimde mutlaka bi laf söylerdim..
senede 10 gün vs yanlarına gidebiliyoruz oda bayramlara denk geliyor, gelen giden oluyor... mübarek bayramda da kavga olmaz diye düşündüm...

dediğim gibi yüzlerini sürekli görsem sessiz kalamazdım bi gün patlardım bende

ayyy arkadaşım Allah sana sabır versin. Ben de normalde kavga eden,çemkiren bi insan değilim sessizim ama böyle bir terbiyesizlik karşısında asla sessiz kalamazdım, sık görüşemesem bile arar dururdum,sen kimden izin aldın da bnm altınlarımı benden habersiz kullandın,haram zıkkım olsun ver altınlarımı geri derdim. Kaynananla da sık görüşmüyomuşsun, bu durumda onu arayıp araya sokmaya gerek yok, direk git kaynın olan yüzsüz insan müsvettesinden iste altınlarını gerçi vereceğini pek sanmıyorum ama :25:

ayyy arkadaşım Allah sana sabır versin. Ben de normalde kavga eden,çemkiren bi insan değilim sessizim ama böyle bir terbiyesizlik karşısında asla sessiz kalamazdım, sık görüşemesem bile arar dururdum,sen kimden izin aldın da bnm altınlarımı benden habersiz kullandın,haram zıkkım olsun ver altınlarımı geri derdim. Kaynananla da sık görüşmüyomuşsun, bu durumda onu arayıp araya sokmaya gerek yok, direk git kaynın olan yüzsüz insan müsvettesinden iste altınlarını gerçi vereceğini pek sanmıyorum ama :25:

sağol arkadaşım, bende eşimle çok tartıştım bu konuda onun istemesi gerektiğini düşünüyordum... bi iki kere söyledi bişe çıkmadı işte.. sıra bana geldi.. kolları bana sıvattılar sonunda... ne gerek vardı halbuki verin işte güzellikle...

miniminibon dün eşinle görüştün mü konuyu ?

görüştüm canım, eltime miras kalmıştı memleketlerinde ev varmış onu satınca verceklermiş eşime annesi öyle demiş bi ara...

bana dedi ki eşim ben evde yokken ara konuş, bende ne alaka neden dedim, öyle diyor başka bişe demiyor...

görüştüm canım, eltime miras kalmıştı memleketlerinde ev varmış onu satınca verceklermiş eşime annesi öyle demiş bi ara...

bana dedi ki eşim ben evde yokken ara konuş, bende ne alaka neden dedim, öyle diyor başka bişe demiyor...

Ya canım bosver, madem esın öyle diyor, sen de o yokken konus. Ya hiç konusunu bile yaptırmasaydı, konusturmasaydi seni, öyleleri de var...

Ya canım bosver, madem esın öyle diyor, sen de o yokken konus. Ya hiç konusunu bile yaptırmasaydı, konusturmasaydi seni, öyleleri de var...

eşim çekiniyor mu ne yapıyor anlayamadım, abisi sonuçta bide onlarda büyüğe saygı çok önemli.. o yüzden heralde diyorum... yarın ararım artık..

hımmmmmmmmmmmmmmm eşin de baya akıllıymış kendisi kötü olmasın da kim olursa olsun ohhh maşallah
elin oğlu maşa varken elini yakmayacak pehhhhhhhhhh:41:

hımmmmmmmmmmmmmmm eşin de baya akıllıymış kendisi kötü olmasın da kim olursa olsun ohhh maşallah
elin oğlu maşa varken elini yakmayacak pehhhhhhhhhh:41:

yani ne yapacağımı şaşırdım artık... eşimede güvenmiyorum artık o konuda... kendim halledicem ama eşimede zırnık koklatmıcam:52::52:

yani ne yapacağımı şaşırdım artık... eşimede güvenmiyorum artık o konuda... kendim halledicem ama eşimede zırnık koklatmıcam:52::52:

eline geçerse koklatma tabi hem beyfendi mücadele etmiyecek pasif kalacak hem de sizin hakkınıza ortakçı mı olacak onlar zaten sizin :34:

yuhh yaaaa senin bu kaynında ....... önde gideniymiş.düğünde takılan altın gelinindir. siz onunla belki kendinize bişiler alıcaksınız. izin istemeden ne diye almış. acaba diyorum kocana söyledilerde seninmi haberin yok canım yaaa. ben düğünümden sonra altınlarımı aldım üç kuyumcu dolaştım en yüksek fiyat verene sattım parayı bankaya yatırdım haziae bonusu alıp. o bwenim çocuğumun hakkı kimseyede yedirtmem. düğünümde beş para harcamadı kimse elini cebine atmadı altınlarımıda kimseye emanet etmedim. çöp poşetine koyup arabanın arkasına atmıştım. hehehehehehe aklımı seveyim şimdi param bende derdimde yok. kocamda bir allahın günü ne yaptın altınları diye sormadı.

yuhh yaaaa senin bu kaynında ....... önde gideniymiş.düğünde takılan altın gelinindir. siz onunla belki kendinize bişiler alıcaksınız. izin istemeden ne diye almış. acaba diyorum kocana söyledilerde seninmi haberin yok canım yaaa. ben düğünümden sonra altınlarımı aldım üç kuyumcu dolaştım en yüksek fiyat verene sattım parayı bankaya yatırdım haziae bonusu alıp. o bwenim çocuğumun hakkı kimseyede yedirtmem. düğünümde beş para harcamadı kimse elini cebine atmadı altınlarımıda kimseye emanet etmedim. çöp poşetine koyup arabanın arkasına atmıştım. hehehehehehe aklımı seveyim şimdi param bende derdimde yok. kocamda bir allahın günü ne yaptın altınları diye sormadı.

Valla tebrik ediyorum sizi, en güzelini yapmışsınız :46:

böyle insanlar binde bir çıkar oda bana denk geldi malesef, sen akıllı davranmışsın tebrik ederim vallaa... eşim yemin ediyor haberim yoktu diye ama artık kendi vicdanıyla arasında artık..

Back
X