• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşuna mı üzülüyorum :(

Simdi esin 2500 alıyormus seneye 48 bin tl odeyebilmeniz icin ayda 4000 kenara koymaniz lazim
Bu da imkansiz olduğundan muhtemelen bu paranin asagi yukari dörtte üçünü kayinpederler odeyecek
Bu durumda iki yol var
Ya sen de seti vereceksin (ki bence bu mantikli)
Ya da seti satip parasini simdiden ev sahibine vererek gelecek senenin borcundan düşüreceksin
Soranlara da borç odedik biz o paralarla diyeceksin

Bu seneki taksiti oderken yardimci oldular mi

Simdi esin 2500 alıyormus seneye 48 bin tl odeyebilmeniz icin ayda 4000 kenara koymaniz lazim
Bu da imkansiz olduğundan muhtemelen bu paranin asagi yukari dörtte üçünü kayinpederler odeyecek
Bu durumda iki yol var
Ya sen de seti vereceksin (ki bence bu mantikli)
Ya da seti satip parasini simdiden ev sahibine vererek gelecek senenin borcundan düşüreceksin
Soranlara da borç odedik biz o paralarla diyeceksin

Bu seneki taksiti oderken yardimci oldular mi
Üç bin yardımcı oldular sadece.seti kendi evimiz için saklıyorum zaten.sorun kaynım için benden istemeleri.kendi evim için tabii ki veririm

Bana mantıksız geldi valla sizin setinize kadar alınması. O kişisel bir eşya. Kp de yardım edecekse etsin sizin kişisel eşyanıza kadar isteyecekseydi baştan söyleseydi. Eşinizin 2500 tl maaşı kp den mi geliyor?

Üç bin yardımcı oldular sadece.seti kendi evimiz için saklıyorum zaten.sorun kaynım için benden istemeleri.kendi evim için tabii ki veririm

Ben de 10 binini falan odediler sandim
Kendi evinin borcunu ode bence o zaman baskasinin borca sıra gelene kadar

Ama seti vermedin diye bize ne biz de yardim yapmiycaz derler mi

Bana mantıksız geldi valla sizin setinize kadar alınması. O kişisel bir eşya. Kp de yardım edecekse etsin sizin kişisel eşyanıza kadar isteyecekseydi baştan söyleseydi. Eşinizin 2500 tl maaşı kp den mi geliyor?
Evet ondan geliyor maaş ortak aynı işyerindelrr .amcalar çocukları falan

Evet ondan geliyor maaş ortak aynı işyerindelrr .amcalar çocukları falan

Herkesin evini geçindiren iş yeryse iyi para dönüyodur. Sizin setinize mi kalmışlar? Size alınan Ev kimin üstüne oldu peki?

Hayır zaten eşin babasıyla çalışırken zaten başka yerde çalışma ya da kendi kendine işini kurma durumu yok. Kendi işlerini yaparken üç kuruş maaş veriliyor. Geçinmeye çalışıyosunuz onunla. O işten de bir ev alınsın size ne olacak ki?

Bizde durumlar farklı işler ayrı böyle bir şey asla olmaz mesela. Kimse bize ev almaz istemem zaten. Ama Burası ortak iş yapılan bi yer.

Sen çalışmıyorsun eşinin aldığı para 2500
Ev kimin üzerine alındı resmi bir işlem oldu mu
bu 25 binin ne kadarını kayın peder ödedi.
Seneye 48 bini bu şartlarda tek başınıza ödeyemezsiniz
Bir de ev sahibiyle bu şekilde ödeme ile anlaşıldıysa,neden bir anda parayı verip borcu kapatsın parayı oraya bağlasın ki

5000 tl setim ev alirken bozdurdum 1750 tl ye gitti.sakin verme o kadar zordalarsa borc altına hic girmesinler.once sizin borc bitsin.bir daha da böyle çetrefilli alisverislere girmeyin derim.gerekirse sizde calisin kendi kazancinizla alin ne aliyorsaniz.yoksa böyle yuzsuzluklere katlsnmsk gerekiyor.

diretin vermeyin

taviz tavizi doğurur siz çalışıyorsunuz emeğiniz var
emeğiniz olmasa çalışmasanız da size takılmış altını tabiki de kendinize harcamak isteyeceksiniz çünkğ borcunuz var

Herkesin evini geçindiren iş yeryse iyi para dönüyodur. Sizin setinize mi kalmışlar? Size alınan Ev kimin üstüne oldu peki?

Hayır zaten eşin babasıyla çalışırken zaten başka yerde çalışma ya da kendi kendine işini kurma durumu yok. Kendi işlerini yaparken üç kuruş maaş veriliyor. Geçinmeye çalışıyosunuz onunla. O işten de bir ev alınsın size ne olacak ki?

Bizde durumlar farklı işler ayrı böyle bir şey asla olmaz mesela. Kimse bize ev almaz istemem zaten. Ama Burası ortak iş yapılan bi yer.
Ev eşimin üzerine

Bir de ev sahibiyle bu şekilde ödeme ile anlaşıldıysa,neden bir anda parayı verip borcu kapatsın parayı oraya bağlasın ki
25 binin sadece üç binini kayınpederim ödedi.evet işte birikmişlerimizi yavaş yavaş ev taksitlerine veriyoruz.her sene bişey gidiyor yani.

25 binin sadece üç binini kayınpederim ödedi.evet işte birikmişlerimizi yavaş yavaş ev taksitlerine veriyoruz.her sene bişey gidiyor yani.
Ev eşimin üzerine
sorun da orada işte Can'ım para var ama yedirmiyorlar.

Back
X