Altınlarım Gitmiş :(

Esimi bosuna mi sucluyorum ama hırsız kendini belli etmez mi
Eşinizin baş şüpheli olmasının nedeni karakola gidip olay çıkarmaması.
Ben olsam işinizi yapın parmak izi alın diye yıkardım ortalığı.
Kocanız aşırı sakin.

Son düzenleme:
Kocanla bariş altinlar gelsin. Sonra geri kuseceksen küs .. baska yolu yok herhalde
Barışınca kolayca gelir sanki altınlar. Böyle hin bir adam kaptırır mı altınları, bu hayatta eş diye seçtiğin adama bile güven olmuyor böyleleri gördükçe evlilikten hepten soğuyorum. Böylesi durumda tek çözüm adam tutup bir temiz dövdürmek valla, mahkeme falan da çözmez bu işi kitabına uydurur bu adam.

Bende ondan şüpheleniyorum ama almadım diyince üzerine de gidilmiyor. Ya yuvayı bozacağım ya da altınların üzerine bir bardak soğuk su..
Yuvanı Yık ! Adam sen altını alıp annenin evinden gitme diye kendisi almış . Bu arada eşine eve girip çıkan herkesi şikayet edeceğini buna ailesi de dahil olduğunu söyle , sen almadıysan onlar almışlardır getirsinler Altınlarımı deyin. İşi ciddiye bindirin o altın gelir

17 sayfa yazı var hepsini okuyamam oruç başıma vuruyor

şimdi canım eşinle şuan ayrı mısınız,polis kutulardan parmak izi aldı mı ? eşinin şuan tavırları ne durumda

150-200 binlik altın diyorsunuz bir insan 10 senede bu parayı biriktiremiyor,ya eşin aldı ya da o başkasına söyledi o geldi aldı anahtarı falan verdi,aile içi bir olay,eğer ufukta boşanma varsa kesin eşin aldı altınları ama böyle bişeye hakkı yok senin yapman gereken tekrar karakola gitmek ve eşinden şüphelendiğini parmak izi alınması gerektiğini gerekirse çapraz sorguya alsınlar,geçen sene gasp bürodan çalışan bi çocukla takılıyorduk bana neler anlatıyordu neler inanın eşinizi karakola alıp 10 dakika sorgulasalar herşey çıkar ortaya

Ya eşine blöf yapsan eve gelen ailesinden biri varsa polise ihbar edelim evini arasınlar hesaplarına el koysunlar desen belki korkar çıkarır altınları
Bana da o aldı gibi geldi çok üzüldüm gerçekten

Evet en son onun ailesi geldi keşke bankaya koysaydım
Doldurmak istemem seni ama o zaman her şey ortada görünüyor. Senin yerinde olsam eğer ailem yakınsa bugün terk ederim o evi. Ya yuvam yıkılacak ya altınlar gidecek demişsin ya, ben yuvami yıkardim. Ortada böyle büyük bir yalanın ve ihanetin olduğu yer yuva olamaz zaten. Ne o eşten ne o eşin ailesinden hayır gelir. Benim burdan ciğerim yandı az buz değil, sen kimbilir ne durumdasın. Allah sabır versin ve doğruyu göstersin sana

6 aylık gelinim, yaklaşık 150 200 bin liralık altınım vardı, ben de onları saklıyordum evimde. Geçen kocamla tartıştık o da bana bir yazı yazıp teyzesine gitmiş bir iki gün toparlanalım diye. ben de hemen altınları merak edip yerine baktım. Keşke bakmaz olaydım, altınların hepsi gitmiş. Çantayı kutuları falan almamışlar içini boşaltıp götürmüşler, ne zaman alındığı da belli değil.. 2 3 aydir yerine bakmıyordum. Evde de kuşku yaratacak dağınıklık zorlanma vs yoktu.neyse Hemen kocamı aradım geldi. Polis bu hırsızlık değil. Zorlama yok ikiniz arasında çözün dedi, aklıma direk eşim geldi ama o çok yemin ediyor ben almadım diye, beni korkutmak için almıştır geri getirir diye düşündüm ama yok gelmedi :KK43: Polis de bir şey yapamadı gitti 400 450 gram altınım bir şey değil içinde manevi değeri olan takılarım da vardı çeyrek altınlarım vardı hepsini almışlar:KK43: evim arabam yok bir onlar vardı güvencem onlar da gitti... Aman hanımlar gözünüzü seveyim evinizde bir şey saklamayın:KK43:
Kocanızın aldığına kesin kanıtlar olmadan ,insanlar nasıl bu kadar kesin hüküm verebiliyor kocanız almış saf mısın felan..
Burada öyle konular açıldı ki öz annesi teyzesi felan alan.Eşiniz sadece şüphelendikleriniz arasında olabilir şu durumda .

Bu aralar kayınbirader, görümce, kvalide ev, araba ya da arsa almaya kalkışırsa bi araştır derim ben. altınların kaybına eşinin teğkisi ne seviyede oldu gözlemledin mi? Mesela konu açılınca hemen kapatmaya çalışıyor mu?

Siz almadığınıza göre poliste hırsızlık yok dediğine göre kocanız almış bu net.Şimdi ya boşanma davası açıp mahkemede altınları geri alacaksınız ya da bu olaya göz yumup boşanmayacaksınız.Ben olsam boşanırdım zira aptal yerine konulmaktan,hırsızlıktan ve yalancılıktan hiç hoşlanmam.

Back
X