Yani illa o anda bir tane yumruk mu çakmasi gerekirdi bittiginden emin olman icin.
Valla sana inanamiyorum. (Eski konularini biliyorum)
Bir insan kavgada belli olurmuş. Hemen altın lafı ediyorsa zaten ayrıl. İlerde Allah korusun boşanman gerektiğinde de burnundan getirir senin. Ne kadar çirkin bişey yani. Sanki ayrılsanız sen götürmeyecek misin. Alsın altınlarıın ......!! aa sinirlendim kusura bakma
Adam ne deyince ayrılacaksın
Küfür mü etsin
Hakaret etmiş çünkü, güvenmiyorum demek ne demek
Sen hala seviyorum canım acıyo de bakalım
Hah bi de gittin ona söyledin iyice bi tarafları kalksın diye dimikendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi
onuda yapacakti zaten. çok sinirlendi ve elimden bi kaza cikmadan git getir hadi cabuk bekliyorum dedi. :'( :'( :'(
nişanı kım bozduysa altınları unutsun
nişan - evlılık hukuku dıye bırsey var
nişanda erkek tarafı nısanı bozarsa kanunen de altınları gerı ısteyemez
ama tenezzul etmeyın ıkınızınde ortak bı tanıdıgı aracılıgıyla yada dırek kuyumcuda bulusarak farketmez ama bırının gozetımınde altınlarını verın aldıklarınıda verın basınızın gozunuzun sadakası olsun tenezzul etmeyın bıle
ya ozur dılersın ya altınları getırırsın demek benle evlenen kızın sonu budur demektır
bırınede sadaka verın ucuz kurtulmussunuz
O dayağı yemeden bittiğine asla inanmam diyorsun yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?