altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

nişanı o bozmus
sız yınede verın tum esyasınıcok çırkef bırı bellı sızı cok yıpratr

nişanı o bozmus
sız yınede verın tum esyasınıcok çırkef bırı bellı sızı cok yıpratr

vercem zaten onun koluma bile kucuk gelen bileziklerine kalmadim. 13 yasindaki cocugun koluna olcup alinmis gibi biseyler. sirf paradan kacmak icin hepsi. kendisinin olsun istemiyorum vercem hepsini

Sen çok karışık yazıyorsun
Ama insan yedi yabancıya bile git demez
Sana git demişse yüzük çıkarmana bozulma lüksü yok
Ne deseler inanıyosun, suç bastırıyolar. Önce kovan özür dilemeli mesela

kendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi

Adam güzel yolla altınları almaya gelmiş. Sen böyle yapınca yakasına yapıştığınızı düşünmüştür. Sizi seviyor olsa 4 ay ayrı kalamazdı. Verin altınları ayrılın gitsin. Şunlara vazgeçilmez gibi hissettirmeyin ya. Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi.

bence bu adamla kesinlikle evlenin. kaçırmayın bu adamı çok değerli biri gibi gözüküyor.
herkesin istediği ideal bir erkek: Aşağılamak var, paragözlük var, ana kuzuluğu var, yakında dayak da olur.
bence bu adamda takılı kalmakta çok haklısınız!!!

Lütfen gururlu ve onurlu olun
(Size gurursuz,onursuz demiyorum)
Size bu şekilde baya baya kaba,etik olmayan davranış sergileyen bir insanı nasıl hala sevebiliyorsunuz!
Silkelenin ve kendinize gelin.
Ondan başka dünyada erkekmi yok.
Sanki onusuz nefes alamayacakmis gibisiniz.
Kendinizden başka kimseye böyle değer vermeyin.

Altınları da bi kaç kisi yanında şahit tutarak verin ve unutun o kisiyi

Sana kaç kere unut bu adamı, ayrıl dedik. Dinlemiyorsun. İyi o zaman evlen de gör gününü, ne diyelim artık.
Neden adamın seni önemsemediğini kabul etmek istemiyorsun?
Hah bi de gittin ona söyledin iyice bi tarafları kalksın diye dimi
Kalkmış zaten beni ikna et deyip duruyo
Neyse ikna et o zaman, biz boşuna konuşuyoruz nasılsa

yok bosuna konusmuyosunuz estagfrullah ne demek o oyle. benim canim yaniyo içimi dokmek için geldim buraya anlayin benide lutfen :'( :'( :'( :'(

niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz. daha evlenmeden nasıl sıkıntılar olmuş bunların üstesinden şimdi gelseniz ileride yine neler olacak kim bilir. verin altınlarını o da kurtulsun siz de.

Sen çok karışık yazıyorsun
Ama insan yedi yabancıya bile git demez
Sana git demişse yüzük çıkarmana bozulma lüksü yok
Ne deseler inanıyosun, suç bastırıyolar. Önce kovan özür dilemeli mesela

neresi karisik anlatabilirim tekrar.
evet suç bastiriyolar ve ben dogruyu gosteremiyorum napicami kendim hakli oldugumu nasil diyecegimi cozemiyorum

Altın önemli değil alındığı gibi verilir
Bu adamla evlenirsen ama hayatının içine eder, onun geri dönüşümü pek mümkün olmuyor
Hele de nişanlıyken kopamayan sen evlenince iyice 404 e bağlarsın gibi, ver bilezikleri yol yakınken kurtul

neresi karisik anlatabilirim tekrar.
evet suç bastiriyolar ve ben dogruyu gosteremiyorum napicami kendim hakli oldugumu nasil diyecegimi cozemiyorum
Git dedi yüzüğü çıkardım geri taktım
Altını ben istedim sonra da o istedi bitirmek istemese istemezdi vs diyosun

4 aydır görüşmüyorsunuz herşey bariz aslında
Bu saatten sonra özür dilemesi ayaklarına kapanması lazım o da çok inat değilsen işe yarar yani
Adma burnundan kıl aldırmayıp ya özür dile beni ikan et ya ver altını mı diyo
Başına çalmadığın hata altınlarıyla beraber turşusu kurulsun

vercem bu aksam annemle babam goturcekler hepsini. ne var ne yok koydum bi çantaya. ucte bilezik bide yuzugu var alsinda onlara sarilsin uyusun :'( :'( :'(

altinlari hicbi zaman ben istemedim. cuma gunu o bana dedi. ya ozur dile ya altinlari getir diye

altinlari hicbi zaman ben istemedim. cuma gunu o bana dedi. ya ozur dile ya altinlari getir diye
Sen istemediğin halde sen istedin diyor demek ki
İşi gücü para demek ki seni sevmiyor
Hayat birleştireceğin insan paradan çok duygularını seni düşünmeli
Bu öyle değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…