nişanı o bozmusben su anda bilemiyorum nisani kimin bozdugunu. çunku bana evlerindeyken git dedi ben yuzugumu cikardim ama geri taktim. onlar benden bunu icin ozur bekliyolarmis ama o bana git dedi napabilirdimki. ayrica simdide ya ozur ya ayrilik diyor. ben kim kimi birakti anlayamadimki. onlar bana diyorki sen nisani bozdun cunku altinlari istedin diyor ama bende söyle dusunuyorum o altinlari istedigine gore o ayrilik istiyor oyle degilmi
O altınları gotururken yolda bir dilenciye de sadaka verin.
nişanı o bozmus
sız yınede verın tum esyasınıcok çırkef bırı bellı sızı cok yıpratr
yok allah korusun bide dayaginimi yiyimde iyice eziliyim
Sen çok karışık yazıyorsunben su anda bilemiyorum nisani kimin bozdugunu. çunku bana evlerindeyken git dedi ben yuzugumu cikardim ama geri taktim. onlar benden bunu icin ozur bekliyolarmis ama o bana git dedi napabilirdimki. ayrica simdide ya ozur ya ayrilik diyor. ben kim kimi birakti anlayamadimki. onlar bana diyorki sen nisani bozdun cunku altinlari istedin diyor ama bende söyle dusunuyorum o altinlari istedigine gore o ayrilik istiyor oyle degilmi
kendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi
vercem zaten onun koluma bile kucuk gelen bileziklerine kalmadim. 13 yasindaki cocugun koluna olcup alinmis gibi biseyler. sirf paradan kacmak icin hepsi. kendisinin olsun istemiyorum vercem hepsini
Sana kaç kere unut bu adamı, ayrıl dedik. Dinlemiyorsun. İyi o zaman evlen de gör gününü, ne diyelim artık.
Neden adamın seni önemsemediğini kabul etmek istemiyorsun?
Hah bi de gittin ona söyledin iyice bi tarafları kalksın diye dimi
Kalkmış zaten beni ikna et deyip duruyo
Neyse ikna et o zaman, biz boşuna konuşuyoruz nasılsa
Aman evlerden ırak olsun böylesi..
Bak bir de görümcemin dogum gününü kutlayım diyordun.
Yolla gitsin , düzelmez artık
Sen çok karışık yazıyorsun
Ama insan yedi yabancıya bile git demez
Sana git demişse yüzük çıkarmana bozulma lüksü yok
Ne deseler inanıyosun, suç bastırıyolar. Önce kovan özür dilemeli mesela
Git dedi yüzüğü çıkardım geri taktımneresi karisik anlatabilirim tekrar.
evet suç bastiriyolar ve ben dogruyu gosteremiyorum napicami kendim hakli oldugumu nasil diyecegimi cozemiyorum
Git dedi yüzüğü çıkardım geri taktım
Altını ben istedim sonra da o istedi bitirmek istemese istemezdi vs diyosun
4 aydır görüşmüyorsunuz herşey bariz aslında
Bu saatten sonra özür dilemesi ayaklarına kapanması lazım o da çok inat değilsen işe yarar yani
Adma burnundan kıl aldırmayıp ya özür dile beni ikan et ya ver altını mı diyo
Başına çalmadığın hata altınlarıyla beraber turşusu kurulsun
Sen istemediğin halde sen istedin diyor demek kialtinlari hicbi zaman ben istemedim. cuma gunu o bana dedi. ya ozur dile ya altinlari getir diye
Üzme kendini , zaten 4 ay önce bitmis..vercem bu aksam annemle babam goturcekler hepsini. ne var ne yok koydum bi çantaya. ucte bilezik bide yuzugu var alsinda onlara sarilsin uyusun :'( :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?