vercem bu aksam annemle babam goturcekler hepsini. ne var ne yok koydum bi çantaya. ucte bilezik bide yuzugu var alsinda onlara sarilsin uyusun :'( :'( :'(
Sen istemediğin halde sen istedin diyor demek ki
İşi gücü para demek ki seni sevmiyor
Hayat birleştireceğin insan paradan çok duygularını seni düşünmeli
Bu öyle değil ?
Üzülme yaaa, gel sarılayım bi sana
farkında değilsin ama şuan çok güzel birşey oluyor hayatında
Üzme kendini , zaten 4 ay önce bitmis..
Simdi de resmi olarak bitti.
kendi paragöz oldugunu gormuyor bana diyor sen para için gidip çalisiyosun diye. çunku annesine ve ona gore bayan çalisirsa haram para getirirmis ve ben haram yoldaymisim.
annesinin doldurusuna geliyo ama kendisi gormuyo bunu delircem valla :'( :'(
Ayy buram buram cehalet koktu buralar nefes alamıyorumkendi paragöz oldugunu gormuyor bana diyor sen para için gidip çalisiyosun diye. çunku annesine ve ona gore bayan çalisirsa haram para getirirmis ve ben haram yoldaymisim.
Ohoo her yorumda yeni bi sıkıntıları çıkıyokendi paragöz oldugunu gormuyor bana diyor sen para için gidip çalisiyosun diye. çunku annesine ve ona gore bayan çalisirsa haram para getirirmis ve ben haram yoldaymisim.
altınları verirken şahıt tutmanızda fayda var butür durumlara sık rastlanır mahkemelerde, anne babanız bir aile büyüğünüzle gitseler daha iyi olabilir, ya da nişan alışverişi yapılırken yanınızda olan biri ile allah beterinden korusun.
Ohoo her yorumda yeni bi sıkıntıları çıkıyo
Kör müymüş istemeye gelirken çalıştığını görmüyor muymuş
Üretmek için çalışır insanlar alnının teriyle para kazanmak ve hayat standardını yükseltmek için
Ama hiç onlara anlatmaya kalkma bunu anlayacak gibi değiller
Harama helale bakarsak onlar zararlı çıkar, şu yaptıkları kul hakkı. Gel iste nişanlan sonra annenin ağzına bakıp vay sen çalışıyosun deyip sonradan olan bişey gibi suç ara git de kov
Her türlü zır manyaklar
Altınları ver üstüne bi de ihtiyacı olana sadaka ver kurtuldun diye
Aman bırakma sakın, altınlarını da bırakma bu adama da sıkıca sarıl. Git özür dile affettir kendini.onuda yapacakti zaten. çok sinirlendi ve elimden bi kaza cikmadan git getir hadi cabuk bekliyorum dedi. :'( :'( :'(
Aman bırakma sakın, altınlarını da bırakma bu adama da sıkıca sarıl. Git özür dile affettir kendini.
Seviyorsun ya, gururun ne önemi var.
Anlatma zaten kapasite belli, anlamazagzina saglik aynen bu dedigin gibi hersey. ama ben nisanlandigim kisiye an-la-ta-mi-yo-rum gozleri kor olmus sanki annesinin dedikleriyle :'( :'(
4 aydır konusmadan nısanlılıkmı kalır
altınlarını gerı verın adamın tutmayın elınızde
Anlatma zaten kapasite belli, anlamaz
Ama siz sevgiliyken de sen çalışıyormuşsun ne diye istemeye gelmişler
Ah almak denir buna, haram helal derlerse kul hakkına girmeyi bilen siz benim alın terime haram deme cüretini nasıl buluyosunuz de
Çok sinirlendim terbiyesizler işlerine gelince dini ortaya atan hemde uydurma fetvacılardan bunlar
bile bile ateşe yürüyorsunuz.
şimdiden geçmiş olsun.
İnsanlar ne için okur meslek edinip çalışmak için zatensevgiliyken okuyodum ve sonrada calismaya basladim. ilk basta sesini cikarmadi nisanlim dedigim kisi ama sonradan anladimki annesi dolduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?