altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

Siz nişanı atmak istemiyorsunuz şu an. Öyle bir imaj çizdiniz. Karşı taraf da şeytan görsün yüzlerini moduna girmiş. Damadın boynuna takıcam diyip gelmesini bekliyor muydunuz gerçekten?

Karşı tarafından yerinde olunsa mesela buradaki hiç bir kadının gideceğini sanmam. Nişan atılmış dört ay olmuş altınlar getirilmeyince artık istenilmiş. O aşamada istenildiği halde getirmemek zaten kötü bir pozisyona sokuyorken üstüne bir de baba ona takacağım diyor.
Kim olsa gitmez?
Beni eski kayınpederim arasa gel sana takacağım dese (ki resmen saldırgan bir üslup bu) gitmem. Üstelik ayıplarım da düzgünce nişan atamadılar diye.
Hakaret gibi o altınları sana geri takacağım denmesi. Şok oldum.
Ne bileyim kız tarafı daha asil daha ağır olmalı. Daha dört ay önce ilk bu olaylar olduğunda buyrun altınınız denmel. Adamlar dile getirmiş istemişler dört aydır getirmediniz diye daha bunun üzerine sana takacağım deniyor. Küfür gibi.
Hani altınların istenilmeden götürülmesi bile daha şıkken istenilen altınların bile hala götürülmemesi. şaşırdım kaldım bu konuda...
Konu sahibi hiç hoş bir durumda değilsiniz cidden şu an. Bu işin artık inadı, sana takacağımı kalmamış kendi ailenizi tuhaf bir duruma düşüyorsunuz millet kınar vallahi. Ben buradan kınadım babanızı. Onlar hakkınız da ne düşünüyor kim bilir.
İnsanlar ayrıldıktan sonra belli olur derler. Kendi kalıtenizi düşürmeyin üç beş altın için. Gururlu durun. Hemen versinler altınları söyleyin ailenize.

Bak arkadasim altinlari onunla olan son bagin gibi gormussun hep. Altin alip vermekten degil de senin bu iliskinin bitisini kabullenememen beni uzdu. Birak artik. Cok duygusal ve bu yuzden gucsuz gorunuyorsun. Ben de en az senin kadar duygusal ve hassas bir insandim. Evlendim. Sen nasil nisanlima guvendim onu sevdim diyorsan ben de en az senin hissettigin kadarini hissettim. Karsiligini alamadim. Babamin olumunden uc ay sonra esim en agir sekilde bosanmak istedigini soyledi. Bir senede uzuntuden 13 kilo verdim. Ama hala ayaktayim. Evimi emek vererek para harcayarak dosedim. Herseyi birakip annemin evine geldim. Sadece ozel esyalarimi aldim. Bana ait olanlari verir ya da vermez onun adaletine kalmis. Oyle cirkin bir insanmis ki vermeyebilir de. Sadakam olsun. Demem o ki sen eski nisanlini aklinda bitirsen o altinlari aninda ona ulastirmak icin bir yol bulursun. Yap bunu ve zihnini temizle. Ben hem babamin hem esim olacak kisinin acisina dayanabiliyorsam sen de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…