altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

bence çok yanlış. baban o istiyor diye mi veriyor. hala bu iş bitmiş değil o zaman, siz gelsin özür dilesin utansın istiyorsunuz herhalde.
annesi babası istemedi ama haberleri var, bir şey demediler mi?

ogullarina soz geçiremiyolarmis !!! beni istemiyomusda artik !!! ne zaman canlari isterlerse gelsin alsinlar bundan sonra kim dugun sorarsa ayrildik diycem

tamamda niye biz onlarin ayaklarina gidecezki

ogullarina soz geçiremiyolarmis !!! beni istemiyomusda artik !!! ne zaman canlari isterlerse gelsin alsinlar bundan sonra kim dugun sorarsa ayrildik diycem

şimdi objektif bakarsak onlar seni istemeyen taraf siz ise ısrarla sanki nişan atılmasın diye çaba harcayan taraf olarak görünüyorsunuz.ki bu cümlelerin de onun yansıması zaten.

buradan öyle duruyor ciddiyim.o altınlar onların ve istemişler,bence artık uzatmadan bir aracı ile gönderin.

Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Ben aileniz size akıl vermiyor mu diye düşünürken şimdi anlıyorum ailenizde bir değişik. Bu insanlar 4 aydır arayıp sormuyorlar. İş zaten çoktan bitmiş. Eski nişanlın seni arayıp sormamış. 4 ay sonra buluşmaya gelmiş. Özellikle seni ezerek , söyleyecek lafın kalmasın diye altınlarını güzelce istemiş. Ailen babanesinin evine gidip eski damadı çağırmış altınları vermek için. Saçma sapan bir şey yani kusura bakma ama. Senin babanın 4 ay önce yapması gereken çocuğun annesine babasına gitmek. Bu işi orada herkesle beraber olumlu yada olumsuz yönde kapatıp gelmekti. Eğer olmuyorsa altınlarda ertesi gün aracı bir kişiyle teslim edilirdi. Olay kapanırdı. Böyle uzatarak hem kendinizi umutlandırıyorsunuz hemde aileniz ve siz küçük duruma düşüyorsunuz.

Valla kafayi yiyecem delirecem artik. ben nasil bu kadar guvenebildim ona ya

evet 4 ay once yapilmasi gerekiyodu dogru. ama babam inat etti gitmem diye onlar inat etti gelmeyiz diye. boyle oldu iste napiyim ben. kim dogru kim yanlis cozemiyorum :'( :'(

Altınları vermek için neyi bekliyorsunuz. Evinize gelip rezillik cikarmalarini mi? Bitmiş gitmiş artık, verin hayatımıza sıfırdan başlayın. Unutun tüm bu olanları.

Altınları vermek için neyi bekliyorsunuz. Evinize gelip rezillik cikarmalarini mi? Bitmiş gitmiş artık, verin hayatımıza sıfırdan başlayın. Unutun tüm bu olanları.

rezillik çikaracak yurek yok onlarda korkagin teki hepside.

Babanızda ve annenizde de hata var kusura bakmayın. Dört ay olmuş adamlar istemişler. Babanızın damada takacağım gelsin diye çağırması bile ayıp. Sizin şeytan görsün yüzünü demeniz lazımken daha niye çağırıyorsunuz ki. Kendinizi küçük düşürüyorsunuz bir an önce anne babanıza söyleyin versinler o altınları. Babaanneye vermeniz gerekirken gelsin ona takacağım demesi de sizi küçük düşürüyor.
Benim annem olsa orada daha o ilk terbiyesizliklerinde altını göndermişti bırakın babaanneye gidip damadı çağırmak.
Hemen en çabuk şekilde geri verin altınları bence, kendinizi küçük düşürmeyin.
Baba ve anneniz de şu tavırlarla sanki hala istiyormuş gibi de duruyor. Hoş durumda durmuyorsunuz ailecek dışardan.

bi dahami gidecekler kapilarina

Eski nişanlınız ve onun davranışları üzerinde hiç gücünüz yok. Ne yapıyor, ne ediyor bilmiyorsunuz. Eğer çok isteseniz o altınlar o istedikten 1 saat sonra ona teslim edilirdi. Ama etmediniz. Önce ilişkiyi bitirmek istemediğiniz için böyle yapıyorsunuz sandım. Ama aslında o ilişkinin sizin için iyi olmadığını, bitmesi gerektiğini siz de biliyorsunuz.

Bence sizi bu kadar zorlayan şey geleceğinizi istediğiniz şekilde belirleme gücünüzün elinizden alınmış olması. Hiçbir şeyin sizin kontrolünüzde olmaması. O altınları elinizde tutarak hala birilerinin davranışına etki edebildiğinizi düşünüyorsunuz. Çünkü altınları önemsediklerini varsayıyorsunuz. Bu sayede hala canlarını sıkabiliyorsunuz, iletişimde kalabiliyorsunuz. Ama sanki bana altınları o kadar da önemsemiyor gibi geldiler. Yoksa telefon açınca gelirlerdi.

Bence artık boşverin. Size adil davranmadılar. Sizin bir suçunuz olmamasına rağmen kötü davrandılar. Bu olanlar üzerinde kontrolünüz yoktu. Hala da bu gidişatı tersine çevirip o kişiyi ve ailesini değiştirip onlardan sizi mutlu edebilecek insanlar yapma gücünüz yok. Kimsenin yok. Tüm bunları kabullenin. Sonra da önünüze bakın. Bu iş için harcadığınız tüm enerjinizi mutlu olmak için kullanın. Enerjinizi onlara değil, kendinize çevirin. Çünkü isterseniz, kendiniz üzerinde gücünüz var. Kendinizi mutlu etme gücünüz var. Tüm bu olanları da sizi gelecekteki mutluluğunuza hazırlayan vesileler olarak düşünün.

Zorlanırsanız iyi bir psikolog bulup gidin. Tekrar güç kazanın ve hiçbir şeyin siz ve mutluluk arasına girmesine izin vermeyin.

bi dahami gidecekler kapilarina

Baştan hata etmişler zaten. Gitmek istemiyorlarsa başka bir aile üyeniz bir kaç kişi sizin adınıza götürebilir.
Şimdi yine götürmezseniz onların gözünde işi yokuşa süren ve kıymetli oğullarından vazgeçemeyen aile olarak kalırsınız. Yada daha kötüsü altınların üstüne yatmak istiyor gibi görünürsünüz.
Ki kaç ay olmuş biraz işi yokuşa sürmek istiyorsunuz.
Babanızın damada takacağım demesi çok ayıp ve absürt yani. Ben olsam bende gitmezdim. Bitmiş artık yani yollayın altınları bitsin kendinizi rezil etmeyin.

Siz hala altinlari vermediniz mi? En son yarin vericem demistiniz. Ayip denen bir sey var yahu. O bizim ayagimiza gelsin biz niye ayaklarina gidelim... Kardesim bir yer belirleyin. Her yer AVM kafe dolu. Iki taraf ta birer sahit getirsin aldim verdim yapin olsun bitsin. Artik ben de inaniyorum siz altin falan vermek istemiyorsunuz. Hasta ameliyatli annenizi bile kullandiniz. Ne cirkin is ya. Ben de nisanlimdan ayrilmistim zamaninda. Hic altin lafini etmedikleri halde hemen verdik teslim ettik. Niye bu kadar kücük düsürüyorsunuz kendinizi? Babaniz ben ayaklarina gitmem diye gurur yapiyor ama milletin altinini vermezken gurur yapmiyor.

gelsin takacağım nedir ya
olacağı varsa da sizin ailenizin çirkinleşmesine yine olmaz
kaç ay olmuş bir aracıyla altınları hediyeleri falan göndermeniz gerekirdi... altınların üstüne yatmak istiyor ailen galiba....

Ne olursa olsun eski nişanlınızla iletişimi koparmalısın. Altınları geri vererek başlayın buna. Ayaklarına gitmeyin onlarda altınları almak için ayağınıza gelmesin bir aracı ile gönderin. Başlarken nasıl saygı varsa biterken de öyle olmalı. Olan olmuş yürümemiş bitmiş ama kendinize olan saygınızı yitiriyorsunuz böyle şeylerle, yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…