bence çok yanlış. baban o istiyor diye mi veriyor. hala bu iş bitmiş değil o zaman, siz gelsin özür dilesin utansın istiyorsunuz herhalde.
annesi babası istemedi ama haberleri var, bir şey demediler mi?
Adamlar sizle muhattap bile olmuyor. Babanenin evine gidip onları çağırtmak saçmalık olmuş. Yaşlı insanları ne karıştırıyosunuz ki meseleye. Yazık günah. Direk evlerine gidin bırakın altonı gelin artık. Siz bulaşmaya çalışıyosunuz konuşmaya çalışıyosunuz hala..
ogullarina soz geçiremiyolarmis !!! beni istemiyomusda artik !!! ne zaman canlari isterlerse gelsin alsinlar bundan sonra kim dugun sorarsa ayrildik diycem
ogullarina soz geçiremiyolarmis !!! beni istemiyomusda artik !!! ne zaman canlari isterlerse gelsin alsinlar bundan sonra kim dugun sorarsa ayrildik diycem
şimdi objektif bakarsak onlar seni istemeyen taraf siz ise ısrarla sanki nişan atılmasın diye çaba harcayan taraf olarak görünüyorsunuz.ki bu cümlelerin de onun yansıması zaten.
buradan öyle duruyor ciddiyim.o altınlar onların ve istemişler,bence artık uzatmadan bir aracı ile gönderin.
Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Ben aileniz size akıl vermiyor mu diye düşünürken şimdi anlıyorum ailenizde bir değişik. Bu insanlar 4 aydır arayıp sormuyorlar. İş zaten çoktan bitmiş. Eski nişanlın seni arayıp sormamış. 4 ay sonra buluşmaya gelmiş. Özellikle seni ezerek , söyleyecek lafın kalmasın diye altınlarını güzelce istemiş. Ailen babanesinin evine gidip eski damadı çağırmış altınları vermek için. Saçma sapan bir şey yani kusura bakma ama. Senin babanın 4 ay önce yapması gereken çocuğun annesine babasına gitmek. Bu işi orada herkesle beraber olumlu yada olumsuz yönde kapatıp gelmekti. Eğer olmuyorsa altınlarda ertesi gün aracı bir kişiyle teslim edilirdi. Olay kapanırdı. Böyle uzatarak hem kendinizi umutlandırıyorsunuz hemde aileniz ve siz küçük duruma düşüyorsunuz.
Altınları vermek için neyi bekliyorsunuz. Evinize gelip rezillik cikarmalarini mi? Bitmiş gitmiş artık, verin hayatımıza sıfırdan başlayın. Unutun tüm bu olanları.
kirici olmak istemiyorum zaten çok uzgunum. eger muhabbet sarmadiysa ilgilenmeyebilirsinizSaçmalık. Ayın 10unda demişin vercem diye. Ayın 22si. Hala vercem muhabbeti
Yoo sardıkirici olmak istemiyorum zaten çok uzgunum. eger muhabbet sarmadiysa ilgilenmeyebilirsiniz
Babanızda ve annenizde de hata var kusura bakmayın. Dört ay olmuş adamlar istemişler. Babanızın damada takacağım gelsin diye çağırması bile ayıp. Sizin şeytan görsün yüzünü demeniz lazımken daha niye çağırıyorsunuz ki. Kendinizi küçük düşürüyorsunuz bir an önce anne babanıza söyleyin versinler o altınları. Babaanneye vermeniz gerekirken gelsin ona takacağım demesi de sizi küçük düşürüyor.
Benim annem olsa orada daha o ilk terbiyesizliklerinde altını göndermişti bırakın babaanneye gidip damadı çağırmak.
Hemen en çabuk şekilde geri verin altınları bence, kendinizi küçük düşürmeyin.
Baba ve anneniz de şu tavırlarla sanki hala istiyormuş gibi de duruyor. Hoş durumda durmuyorsunuz ailecek dışardan.
İyi o zaman altinlarin üstüne yatmak sizin niyetiniz.3-5 kere daha nişan atip altınları alın vermeyin. Belki zengin olursunuz.rezillik çikaracak yurek yok onlarda korkagin teki hepside.
bundan sonra kim dugun sorarsa ayrildik diycem
bi dahami gidecekler kapilarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?