- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
ben sizi yanlis anlasam ve yorumlarinizi istemesem buraya konu acip derdimi paylasmazdim ama bazilariniz çok acimasiz konusuyosunuz. benim zaten canim yaniyor evet tek ayrilan ben degilim evet tek yari yolda birakilan ben degilim ama benimde içimi dokecek derdimi yanacak kimsem yok bi annem var oda ben aglayinca dayanamiyor onun yaninda dogru duzgun aglayamiyorum bile. anca size yazarken agliyorum is yerinde oldugum halde.Sen bizleri yanlış anlıyorsun ama biz sadece senin açından bakmıyoruz ailen çevren mevcut durum,sıkıntılı
barısmıyosan vercen altınları tabi
ben sizi yanlis anlasam ve yorumlarinizi istemesem buraya konu acip derdimi paylasmazdim ama bazilariniz çok acimasiz konusuyosunuz. benim zaten canim yaniyor evet tek ayrilan ben degilim evet tek yari yolda birakilan ben degilim ama benimde içimi dokecek derdimi yanacak kimsem yok bi annem var oda ben aglayinca dayanamiyor onun yaninda dogru duzgun aglayamiyorum bile. anca size yazarken agliyorum is yerinde oldugum halde.
yinede sagolun yorumlariniz için
Şu yorum bile yanlış anladığını gösteriyor,kimse sana acını yaşama ağlama vs demiyor,denilen şu: adam karşına geldi gek gek konuştu altınlarımı ver dedi, ötesi yok yani, onları elinden çıkar acını gene yaşa anlat içini dök
sagolNeyse yazacaklarım budur
guzel yorum sagolun. evet aynen dediklerinize katiliyorum evet asigim ona. bikaç yorumumdada belirttim ben onada soyledim. kalbimden çikmiyosun dedim. ne dusunurse dusunsun umrumda degil içimden geçeni soyledim ben onaSabırla tüm yorumlarınızı okudum.Siz aşık olmuşsunuz ve karar verip uygulama yetinizi kaybetmişsiniz gibi geldi bana.Çünkü hep bi kararsızlık haliniz var veya bi karar veriyorsunuz arkasından olması gerektiği gibi uygulama gelmiyor.Böyle olduğu müddetçe mutluluk zor sizin için.Aile de sorunlu belki etkileri oldu böyle olmanıza.Diyeceğim şu ki , ayrılmanıza rağmen karşı tarafa hak vermenize sebep olan şeyler var ve bu nedenle de uzadıkça uzuyor.
Eğer eşyalarını gerçekten verecekseniz yanınıza birilerini alın ve çantanın içindeki herşeyi bir kağıda yazın.Kağıdın altına da "nişanda verilen yukardaki eşyaların teslimi damat adayına yapılmıştır" yazın ve imzalatın.imza isterken de kibar olun ve çantayı kontrol edip imzalamasını rica edin.
Altinlari veremedim diye kizanlar olmustu.
sonucu soyleyim. aksam annemle babam nisanlandigim kisinin babaannesinin evine gittiler cagirin gelsinler altinlari getirdik diye.
Babam demiski (nisanlandigim kisinin adi Ali diyelim) Ali Beyin boynuna takcam altinlari gelsin demis cagirmislar ama ne ailesi ne de kendisi gelmemisler. onlarda vermeden gelmisler.
yani hala siz de altınlar.niye bu kadar uzatıyorsunuz bu olayı,bırakıp gelselermiş ya böyle daha kötü duruma düşüyorsunuz bence.
nereye birakacaklar hadi babaannesi aldigi halde almadim diye yalan soylerse o zaman napcaz ?
niye yalan söylesin? o zaman atar gider yapmadan nişanlının babasını çağırıp verselerdi,alinin boynuna takıcam falan gerek var mı ya böyle şeylere?
iyi de annesi babası gelse de, yine almadık diyebilirler öyle insanlarsa.nereye birakacaklar hadi babaannesi aldigi halde almadim diye yalan soylerse o zaman napcaz ?
iyi de annesi babası gelse de, yine almadık diyebilirler öyle insanlarsa.
bence tarafsız böyle 5-6 kişi gidebilir, altınlar şunlar şunlar. teslim ettik. al şu kağıda aldığına dair imzala der bırakılırdı. madem güven problemi var insan video bile çekerdi bıraktığına dair. altınları yanınıza alıp daha kaç buluşmaya gideceksiniz ki. ayrıca alinin gelmesi saçma, babanız niye onla muhattap oluyor ki, büyükleriyle olsun. kim ki o..
bence çok yanlış. baban o istiyor diye mi veriyor. hala bu iş bitmiş değil o zaman, siz gelsin özür dilesin utansın istiyorsunuz herhalde.altinlar annesi babasi istemedi o hanzo istedi. babamda altinlari kim istiyosa o gelsin alsin demis.
Altinlari veremedim diye kizanlar olmustu.
sonucu soyleyim. aksam annemle babam nisanlandigim kisinin babaannesinin evine gittiler cagirin gelsinler altinlari getirdik diye.
Babam demiski (nisanlandigim kisinin adi Ali diyelim) Ali Beyin boynuna takcam altinlari gelsin demis cagirmislar ama ne ailesi ne de kendisi gelmemisler. onlarda vermeden gelmisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?