Altınlarını nasıl isteyebilirim?

Vermek isteselerdi şimdiye kadar zaten toparlayıp verirlerdi, istemenize gerek kalmadan.
Olan olmuş artık istediğinde hem vermemek için bahane bulacaklar, hemde sen kötü olacaksın.
İşin zor yani, kolay gelsin.

Mrb kızlar 6 yıllık evliyim düğünümde kv ile kp bütün altınlarımı aldılar sonra verilecek diye konuşuldu
eyvah eyvah 6 yıl mı? Benimde aldılar 2 ay sonra vericez denildi tabi ben üzerine buzlu su içtim şuan 3 ay oldu ses seda yok. Kp utanmadan sıkılmadan hemen bozun dedi sanırım bende hemen verin demeliyim neyi bekliyorum bilmiyorum :KK14:

Ben kayinpedere giden altınların geri geldiğini hiç gormedim.... Benimkiler gibi :KK11:

Firek söyle tabikide insan kendi altınını isterkende nasıl istesem diyr düşünğyor ama karsı tarafın umtu değil.aynı şeyi yasadım srniçok iyi anlıyorum.ben direk istedim aldım insallah sende alırsın

Canim onlari unut sen kocan niye istemiyo acaba Zaten istesende vermezler :KK45:kocana de yenilerini alsin bence

Mrb kızlar 6 yıllık evliyim düğünümde kv ile kp bütün altınlarımı aldılar sonra verilecek diye konuşuldu
Ocak 2015 de altınları yapalım dediler ama bunlardan tık yok
Şimdi ben onlara nasıl konuyu açıcamı bilmiyorum
Sizlerden fikir alabilir miyim?
Bnce su ic

Ocak 2015 de altınları yapalım dediler ama bunlardan tık yok
Şimdi ben onlara nasıl konuyu açıcamı bilmiyorum
Sizlerden fikir alabilir miyim?
Eltine mi verdiler altınları

Onlar senin hakkın zaten kul hakkını bilmiyor mu yaşlı başlı insanlar

Back
X