Altınlarını nasıl isteyebilirim?

Kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim misafirin vardı bebeğim pek durmadı kusura bakmayın cevap veremedim
O zamanlar borçları vardı onu bahane ettiler sözde bizim için açılan borçlar alalım sonra veririz dediler
Sustum sustum da artık patlama noktasına geldim bu konuda kızlarına kızından olan torununa altın yapmayı bildiler ama ben susunca onlarda uzattıkça uzattılar
Arada kv dile getirir sözde altınlar için para biriktiriyolarmış
Vay be ne paraymış diyesin var
Ben bide böyle pat diye bişeyi söyleyemiyorum ya

Altınlar neden onlara verildi ? Siz çocuk musunuz ki elinizden alınıyor biz şöyle boyle yaparız diye.Ben o altınların olduğu gibi durduğunu düşünmüyorum niyeyse. Altınlar senin lafı dolandirmana gerek yok bence.Başkasinın altinini degil kendi altininni istiyorsun sonucta

O altınları unut canım kendi ellerimle kasaya konulsun diye verdiğim altınlarım artık yokşar Allaha havale ediorum

Sen bu konuyu açtığında başta eşin paragöz ilan edecek seni,akabinde üste çıkacaklar borcu zaten sizin için yaptık diyecekler, müneccim olmaya gerek yok

gitti giden anlaşılan. ne kadar ayıp evlenen çiftin altınlarını almak.

istiyorum deyin
hakkınız olan birşey onlar

söyleyin altınlarımı ne zaman yapacaksınız diye sorun

"altınları ne zaman yapacaksınız, ben de ona göre plan yapmak istiyorum"

bu şekilde söylersen en azından ne kadar gecikmeli alabileceğini öğrenirsin.
O ay geldiğinde de sıkıştırırsın.
Ama bu noktadan sonra çok da üzerine gitme, keşke ilk yıllarda bu sorunu çözseydin, şimdi artık onlar ne zaman yaparlarsa.

o günden beri altınlarını niye istemezsin be güzel kardeşim

şu erkek milleti varyaa konu anası babası oldumu hiç seslerini çıkarmazlar ,
hemen bir eşya araba ne aklına glirse onu uydur ve iste

Benımkılerıde zamanında aldılar :) Geri vercez dediler 2,5 yıl geçti. Ben istemıyorum hiçbirşey haram ettım.

bende kayınpederimi emekli olsun diye 3500 tl degerinde altınlarimi bozdurdum. o şekilde emekliki 1 yıl düştü. bu yaza emekli olucak. vericeklermi bilmiyorum verirler herade...

Bende 6 yıllık evliyim benimde 1 sene sonra aldılar ihtiyaçtan dolayı.ama bu süre zarfında hiç ne zaman yapacaklar filan diye aklımdan geçirmedim.çokta önemli değil bence yapmasalarda olur.önemli olan benim huzurum.seninkilerde zaten yapabilecek durumda olsalar yaparlar demi.

Altin bu kadar yukselmisken hic sanmam alabilecegini

benim altinlarimi paralarimida aldilar geride vernmediler zehir zikkimmmmm olsunnn insallahhhhhhhhhhhhh :KK62::KK34::KK34:
Mrb kızlar 6 yıllık evliyim düğünümde kv ile kp bütün altınlarımı aldılar sonra verilecek diye konuşuldu
Ocak 2015 de
albtınları yapalım dediler ama bunlardan tık yok
Şimdi ben onlara nasıl konuyu açıcamı bilmiyorum
Sizlerden fikir alabilir miyim?

Back
X