altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

Ohoo kızım şu konuna bakılınca erkek mi yok bunda takılı kalmışsın Dicem ama erkek olmak zorunda değil huzurumuzu bozuyorsa diye düşünürüm.
ordaki edite göre evet mahvolursun.

Bu adamla hala neden görüşüyorsunuz ?
Bu hastalıklı durum hoşunuza mı gidiyor
Başınızı belaya mı sokmaya çalışıyorsunuz
Allah aşkına uzak durun bu adamdan
İğne bile vermeyin ne bileziğiiiii

Sen geçen açtığın konuna yazan o kadar milleti hiç mi okumadin hiç mi takmiyorsun yazılanları....

Artık bişey demiyorum neyi hakediyorsan onu yaşarsın.......

Canisi kesinlikle o adamdan uzak dur kendi arabanı ona vermen bile hata. Bileziklerini sakın verme. Telefonunda kayıtlı bile olmasın hiç sevmedim bu adamı. Eski konunu da okumuştum işin gücün var evlenmeye ne gerek var mis gibi oh arabanda var kocayla boşver uğraşma hele hele para yiyen kocayla ne uğraşacam bu adam seni sömürür bacım uzak dur

Adam resmen çakal,hazıra konuyor beleşe getiriyor .
Çocukları görmeye gidecem demiş hayırdır?

Ver her seyini dimdizlak ortada kal. Hak ediyorsun bunu.
Bilezikle kalmasin bu is, evdeki beyaz esyalarini, tv, laptop, telefon neyin varsa ver ancak rahat edeceksin belli ki.
Valla dogru dedin. Geçen konundada sana onu bırak dedik hala görüşüyomuşsun. Hayır senin amacın ne. Onunki belli biz anladık da sen anlamadın. Senin amacın ne onu bi anlat..

Arkadaşça da görüşmeyin bu parazitle.
Onun sizden çıkarı var anlarım görüşüyor olmasını da siz hang kafayı yaşıyorsunuz?

Yhau nasıl olayımı mı var arbama var zaten yeter de geç arabayı da verme ona babama anneme amcama lazımmış de bitsin
yada illaki derse sen bozdur arbanın ustune koy arabanı yenile zaten senin üstüne

Adam bulmuş seni sömürüyor işte, arabadan sonra bi de bilezik mi istiyor yuh yaa daha ne kaldı merak ediyorum..
İnsanda utanma ar olur. Ne kadar yüzsüzmüş.
Yahu ben babamdan para isteyemiyorum kaldı ki elin adamı sözlüsünden bileziklerini istiyor.
Bu adam ilerde çalışmaz seni çalıştırır paranı yer, gerçi şimdi de yiyorda.
Ben anlattıklarınla adamdan tiksindim şuan. Nasıl hala görüşmeye devam ediyorsun ki ?

Bu arada Adam dediğim için özür dilerim Lafın gelişi söylenmiş kelimedir. Adamlık kenara dursun ben sözlüne Erkek sıfatını bile yakıştıramıyorum.

Sizin konularınız sadece ve sadece sinir sistemime zarar veriyor. Bu nasıl bir mahlukat?
Lütfen kesin iletişiminizi ve de ne bir kuruş para verin ne de arabanızı. Patlasanıza hatta siz bu iğrenç yaratığa! Bir haddini bildirin! Vallahi benim meselem oldu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…