altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Sizin dönüm noktanız bu sülüğü kırmaktan geçiyor.
Kırın gitsin. Bahane bulmayın. Sebeplerinizi bize anlattığınız gibi bir bir söyleyin yüzüne.
Adam ol, kendine çeki düzen ver diye bir de tavsiye verdikten sonra defedin.
Ona da lazım bi' soğuk duş.

canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Bakkk biraz önce kızmistim sana ama gerçekten bu kadar mı özgüvenini yok etmişler

Canım sen bu pisligi defetsende başka biri yine çıkar....

Lütfen lütfen "Uzman Yardımı" al.. Burda bize anlattıklarını anlat..

Kendine özgüvenin gelsin bu iyiliği yapp kendine...

çok belli oluyor mu özgüvenimin diplerde oldugu

Zaten istesen de kıramazsın böyle tip insanları. Sen görmek istemiyorum dedikçe basına pislik çıkarır o yüzden kırmayı kırmamayı düşünecek durumda değilsin. En kısası çek bi mesaj. Ben yeni biriyle görüşüyorum erkek arkadaş istemiyor çevremde de. Ben olsam bahanede bulmam direkt seni istemiyorum arkadaş ya da sevgili olarak, der geçerdim

çok belli oluyor mu özgüvenimin diplerde oldugu
Yaa canım kendin zaten söylüyorsun...

Bakkk hepimiz bütün kk diyor kii bu adam !! Pislik..

Ama sen kendi malını ondan istemeye veya vermemeye cekiniyorsun niyee niyeee lütfen toparlan bi kere Hayır dersen hem mutlu olursun hem de devamı gelir...

Yaaa ruhum daraldı adamı bulsam yüzüne tükürüp dünyanın lafını sayarim kii bütün kk yapar sende yappp.

geri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
Hala bunu mu soruyosun, adam yuzsuzun teki, kene gibi baskasinin ustunden geciniyor, senden para ya da araba isteyince azarla bakalim ne olacak, o zaman kendisi seninle iliskisini kesecek menfaati icin yaninda duran bir adami nasil kabul edebiliyorsun, ne mecburiyetin varmis ona birseyler vermeye, onceki konunu hatirliyorum, ayrilmissin ama hala adama kendini kullandiriyorsun

Nişanı attın hala ne diye görüşüyosunki.
Üstüne senden bileizk istemesine müsade ediyosun.
G
elmiş burayada konu acıyorsun.
Verde gör gününü. Hangi duvara kafanı vurucagını arar durursun.

Rahmetli babam;eve yani anneme veya bizlere altın aldırmazdım.eve altın girince;düşmanda girer derdi.Allahım korusun.Bu kadar Fütursuz bir Adam'dan Herşey beklenir.Eve gizlice girebilir.Allah korusun size zarar verebilir.Bu adama herseyinizi dökmüşsünüz.güzellikle kurtulmaya bakın.
Neler duyuyoruz haberlerde.Adam Çarşıda Altınlı gördüğü kadını takip edip;polis diye kapıyı açtırıp;bilezikler için öldürmedi mi? Allah'ım korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…