- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.peki bileziklerinizi verdiniz mi sonuç olarak ya da vermeyi mi düşünüyorsunuz?
Sizin dönüm noktanız bu sülüğü kırmaktan geçiyor.canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Bakkk biraz önce kızmistim sana ama gerçekten bu kadar mı özgüvenini yok etmişlercanım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
çok belli oluyor mu özgüvenimin diplerde olduguBakkk biraz önce kızmistim sana ama gerçekten bu kadar mı özgüvenini yok etmişler
Canım sen bu pisligi defetsende başka biri yine çıkar....
Lütfen lütfen "Uzman Yardımı" al.. Burda bize anlattıklarını anlat..
Kendine özgüvenin gelsin bu iyiliği yapp kendine...
Yaa canım kendin zaten söylüyorsun...çok belli oluyor mu özgüvenimin diplerde oldugu
Hala bunu mu soruyosun, adam yuzsuzun teki, kene gibi baskasinin ustunden geciniyor, senden para ya da araba isteyince azarla bakalim ne olacak, o zaman kendisi seninle iliskisini kesecek menfaati icin yaninda duran bir adami nasil kabul edebiliyorsun, ne mecburiyetin varmis ona birseyler vermeye, onceki konunu hatirliyorum, ayrilmissin ama hala adama kendini kullandiriyorsungeri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?