- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Aynen öyle. İnsan biraz korkar. Bu bukadarda saf olunmazki. Bi bize çatmıyo bu arkadaş gbileriBirde şu var adam dengesiz biri,yasa dışı bişiler olur faturası arkadaşa çıkar sonra.
kendine ev almış canımhala onun kredisiniödüyr.Offff ne yilisik biri! Adam demeye dilim varmiyor
Eski konunun ilk yorumunu biri eklemis okudum ve hayret ettim
45 yasinda coluklu cocuklu, baska kadinlardan yedigi darbelerin acısını maddi manevi senden cikaran, yüzsüz bir "adam" ile.karsi karsiyasin
benim arabam olsa esime vermeye cekinirim, kaç senedir arabam olsun hayali ile yaşıyorum onu da boyle saçma sapan birine mundar ettirmem
Hem olaya bir de şu acidan bak, ikiniz de memursunuz ama senin araban var onun yok, senin ne emeklerle aldığın bileziklerin var adamın daha kendi çocuklarını görmeye gidecek parasi yok! Ee napmis bugune kadar yemis icmis gezmis keyfini sürmüş
Ne diye ceremesini sen cekesin?
Ayrilma.kararin cok yerinde olmus bence numarasini engelle, iletisim yollarini kapat, bir daha selam bile verme
arkadaşlar ben insanları kıramıyorum yaavallahi olumsuz birşey söylerim kırılırlar diye düşünüyorum.ama kullanılıyorum bunun da farkındayım.ben küçükken ailede söz hakkım olmadı babam bir yandan annem bir yandan sen ne b.k bilirisn dediler hep.ağzımı açıpfikir söylesem dalga geçtiler işte şimdi bu durumdayım.
birden kestirip atamıyorum yakınız çalıştığımız yerler dolayısıyla..
ama bir hayır desem ay nasıl istedi hem de
senin bilezikleri ver bana araba alalım ben sana geri veririm dedi.sonra da diyor ki
"YA BİLEZİKELRİ VER BANA ARABA ALALIM YA DA SENİN ARABANI BEN DE KULLANAYIMÇOCUKLARIMI GÖRMEYE GİTMEMGEREK"
ben şaşırıp kalıyorum bu yüzsüzlüğü kadın halimle yapamam.isteyemem para pul öyle.dut yemiş bülbüle dönüyorm karşısında.şaşkınlıktan ve utançtan evet onun adına ben utanıyorum.
önce anne babamdan sonra da kendimden nefret ediyorum çok kızıyorm çok
Aynen öyle. İnsan biraz korkar. Bu bukadarda saf olunmazki. Bi bize çatmıyo bu arkadaş gbileri
Bak canım burda herkez sana yardımcı olmaya çalışıyo.senin yapman gerekn tek şey konuşamam diyosan önce arabanı ondan almak. Sonra numaranı deiştirmek ve bundan sonrada kesinlikle onunla görüşmemek. Sana gelsede görülmek istemiyorum demen. Etrafında yokmu seni koruyup kollayacak arkadaşlarınarkadaşlar ben insanları kıramıyorum yaavallahi olumsuz birşey söylerim kırılırlar diye düşünüyorum.ama kullanılıyorum bunun da farkındayım.ben küçükken ailede söz hakkım olmadı babam bir yandan annem bir yandan sen ne b.k bilirisn dediler hep.ağzımı açıpfikir söylesem dalga geçtiler işte şimdi bu durumdayım.
senin bilezikleri ver bana araba alalım ben sana geri veririm dedi.sonra da diyor ki
"YA BİLEZİKELRİ VER BANA ARABA ALALIM YA DA SENİN ARABANI BEN DE KULLANAYIMÇOCUKLARIMI GÖRMEYE GİTMEMGEREK"
ben şaşırıp kalıyorum bu yüzsüzlüğü kadın halimle yapamam.isteyemem para pul öyle.dut yemiş bülbüle dönüyorm karşısında.şaşkınlıktan ve utançtan evet onun adına ben utanıyorum.
arabamı aldım bu arada.
Tamam sen de ev al ya da baska bir sey uydurkendine ev almış canımhala onun kredisiniödüyr.
Ben selam bile vermezdim..ne altin nede araba hic birsey vermezdim!!!!
arkadaşlar ben insanları kıramıyorum yaavallahi olumsuz birşey söylerim kırılırlar diye düşünüyorum.ama kullanılıyorum bunun da farkındayım.ben küçükken ailede söz hakkım olmadı babam bir yandan annem bir yandan sen ne b.k bilirisn dediler hep.ağzımı açıpfikir söylesem dalga geçtiler işte şimdi bu durumdayım.
arabamı aldım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?