altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

Offff ne yilisik biri! Adam demeye dilim varmiyor
Eski konunun ilk yorumunu biri eklemis okudum ve hayret ettim
45 yasinda coluklu cocuklu, baska kadinlardan yedigi darbelerin acısını maddi manevi senden cikaran, yüzsüz bir "adam" ile.karsi karsiyasin
benim arabam olsa esime vermeye cekinirim, kaç senedir arabam olsun hayali ile yaşıyorum onu da boyle saçma sapan birine mundar ettirmem
Hem olaya bir de şu acidan bak, ikiniz de memursunuz ama senin araban var onun yok, senin ne emeklerle aldığın bileziklerin var adamın daha kendi çocuklarını görmeye gidecek parasi yok! Ee napmis bugune kadar yemis icmis gezmis keyfini sürmüş
Ne diye ceremesini sen cekesin?
Ayrilma.kararin cok yerinde olmus bence numarasini engelle, iletisim yollarini kapat, bir daha selam bile verme

arkadaşlar ben insanları kıramıyorum yaa vallahi olumsuz birşey söylerim kırılırlar diye düşünüyorum.ama kullanılıyorum bunun da farkındayım.ben küçükken ailede söz hakkım olmadı babam bir yandan annem bir yandan sen ne b.k bilirisn dediler hep.ağzımı açıpfikir söylesem dalga geçtiler işte şimdi bu durumdayım.
birden kestirip atamıyorum yakınız çalıştığımız yerler dolayısıyla..
ama bir hayır desem ay nasıl istedi hem de
senin bilezikleri ver bana araba alalım ben sana geri veririm dedi.sonra da diyor ki
"YA BİLEZİKELRİ VER BANA ARABA ALALIM YA DA SENİN ARABANI BEN DE KULLANAYIMÇOCUKLARIMI GÖRMEYE GİTMEMGEREK"
ben şaşırıp kalıyorum bu yüzsüzlüğü kadın halimle yapamam.isteyemem para pul öyle.dut yemiş bülbüle dönüyorm karşısında.şaşkınlıktan ve utançtan evet onun adına ben utanıyorum.
önce anne babamdan sonra da kendimden nefret ediyorum çok kızıyorm çok
arabamı aldım bu arada.

kendine ev almış canımhala onun kredisiniödüyr.

Biraz gözünüzü açıp uyanık olun lütfen,adam resmen sizi kandırıyor.
Verdiniz bilezikleri sattı,sonra kaybettim dese ne diyeceksiniz.
Lütfen bu soytarıyı terk edin hemen yoksa hayatınızı tümden ele geçirir.
Adam resmen soyguncu,hiç sordunuzmu eşinden neden ayrılmış,belliki aynı taktikleri ki eşede yapmış.

Bak canım burda herkez sana yardımcı olmaya çalışıyo.senin yapman gerekn tek şey konuşamam diyosan önce arabanı ondan almak. Sonra numaranı deiştirmek ve bundan sonrada kesinlikle onunla görüşmemek. Sana gelsede görülmek istemiyorum demen. Etrafında yokmu seni koruyup kollayacak arkadaşların

Artık erkekler öyle pis dolandırıcı olmuş ki. Çevremde çok duyuyorum, kadınların yalnızlık zaafindan faydalanıp ne var ne yok sömüren erkekleri, ciddiyim çok varlar.

Size burada herkes çok keskin uyarı yaptı ama hala "arkadaşça" da olsa gorusuyorsaniz, altınları da vereceksiniz, arabanizi da, maasinizi da.

kendine ev almış canımhala onun kredisiniödüyr.
Tamam sen de ev al ya da baska bir sey uydur
Bak canım ben de büyükler herseyi bilir sen ne bilirsinlerle yetistim ama simdi ailem de saygı duyar dusuncelerime
Hayir demek senin elinde
Ben de insanlari kirmaktan korkarim.ama birini kırmayayim derken kendim kiriliyorsam orada önce kendimi dusunmem gerek
Ben mutlu olmazsam insanlari mutlu edemem derim
Ayrica sana boyle dikte edemez araba da benim altinlar da de gec, mecbur degilsin
Ayrica onun ödediği kredi seni bağlamaz
Herkes ayagini yorganina gore uzatsın
Ben ev alacağım o da pesinatım o yuzden veremem de
Araba da lazim de gec
Ay ben kiyamam ya arabam olsa, birine lazım olsa ben götürürüm derim ama arabami vermem!
Net konus kirilirsa kirilsin o kim ki bu kadar önemsiyorsun?
Ailene suc bulma, değişmek senin elinde; git bir psikolog ya da yasam koçuna, kurtul su ruh halinden,en azindan kendine yatırım yaparsın

Su herife artik seninle gorusmek istemiyorum ne zaman diyeceksiniz? Kocaman insansiniz kusura bakmayin bunun kimseye hayir diyemiyorumla alakasi yok.Biraz aklinizi kullani. Lutfen.Yuzyuze soyleyemiyorsaniz da mesaj atin daha fazla gorusmek istemiyorum diye.

Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Hayır diyeceksiniz olacak bitecek. Üzerinizden öyle bir yük kalkacak ki gece kuş gibi uyuyacaksınız. Şimdi niye kendinize dert ediniyorsunuz böyle? Bileziklerimi de arabamı da vermek istemiyorum kusura bakma artık görüşmeyelim lütfen diyeceksin olacak bitecek. Ucunda ölüm yok. Merak etme o seni kaybettiğine de para kaynağını kaybettiğine üzülür. Arkadaş olarak bile buluşmayın. Telefonunu falan engelleyin. Bunları yapmazsan araban ds bileziğin de elden gider arkalarından su dökersin. Adam belki alıp gidecek bi daha gelmeyecek. Akılsızlık edersen çilesini de sen çekersin. Bi başlık daha açıp burda ay gitti vah gitti bileziğimi arabamı aldı vermiyor deme. İnsanların sinirleri zıplıyor. Madem burada söylenen hiçbir şeyi yapmayacaksın insanlara boşuna yorum yazdırma.

Arkadaşça gorusmekte neymis yapiskan adamin tekiymis tamamen ciart hayatindan sadece menfaatini dusunuyor babanin oglumu arabani vereceksin yada altinini dertsiz basina dert almak istemiyorsun bicak gibi kesmelisin iliskiyi yarin oburgun hayatina biri girince ne yapacaksin iyice sumsuk gibi yakana yapisir bu adam kac kurtar kendini.

Ay hakaret edesim geldi sozluymussunuz bitmis. Daha ne altini, arabasi? Kaldiki sozlun bile olsa kalkip altin verilmez, arabayida vermek zorunda degildin. Suan neyin pazarligi donuyor ya bilezik ya araba diye anlamadim ? Ne arkadasca gorusmesi? Vermiyorum bilezikleri, arabamida kullanamassin bundan sonra diyip gorusmeyide kes. Sen bu adamdan korkuyor musun? Birseyle tehtit mi ediliyorsun? Aksi halde bu kadar düşünememen nasıl aciklanır bilemiyorum. Safliginda ötesindesin cunku. Anla yani

tamam ailenize hayır diyemiyorsunuz ama bu adam sizin hiç birşeyiniz değil ki,adam asalağın teki.kan emici,bir adam.
arkadaşlığınızı da bitirin lütfen.kendiniz için yapmıyorsanız da,sizi yetiştiren,bu günlere getiren ailenizin emeği için yapın bunları.
zira adam,yalnızca sizi değil,ailenizi de sömürmüş oluyor.ailenizin,sizin bugünlere gelmeniz de hiç mi katkısı yok?yapmayın allahaşkına.

peki bileziklerinizi verdiniz mi sonuç olarak ya da vermeyi mi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…