- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
bu kadar hassas olma ya.canım vazgeçtim zaten vermedim debilezikleri.ay ne bilim onu üzdümkırdım hayal kırıklığınauğrattım gibi hissediyorm.ayrı dünyaların insanı kısmını acarmısın canım?
dalga geçtiğimi düşünüyorsanız yazmayın hanımefendi.resmen dalga geçiyorsun buradaki insanlarla başka işin gücün yok mu senin ?
canım vazgeçtim zaten vermedim debilezikleri.ay ne bilim onu üzdümkırdım hayal kırıklığınauğrattım gibi hissediyorm.ayrı dünyaların insanı kısmını acarmısın canım?
ya canım ona bu norveç hayalimi falan anlattığımda tuhaf tuhaf bakıyor yüzüme sanki çok ütopik birdüşünceymiş gibi.ya da saçmalık gereksizlikmişgibi.sen ordan bakınca bu norveç seyahati ne bilim güneşin batmamasına şahit olmak kuzey ışıklarını görmek çok ütopik geliyor mu? ya da her erkeğe mi böyle gelirbu kadar hassas olma ya.
çok hırpalanırsın.
adam seni kullanmuış .
daha da dönüp bu adama üzülmen hiç normal değil ya.
gerçekten ciddimisin kırdım diye mi hayıflanıyorsun.
sen norveç filan deyince ayrı dünyaların insanısız dedim.
adamı az çok tanıdık anlattıklarından.
kesinlikle kıro ve hödük:))
ya anlamıyorsunuz.cidden anlamıyorsunuz.adam gerçekten istedi evlenmeyi.ama ben yarı yolda bırakmıım gibi hissediyorum.bilmiyorum belki de yetiştiğim aileden kaynaklanıyor sürekli suçlandığım için.ben hariç herkes haklıdır diye düşünürüm genelde.Şunu duyduktan sonra bizlerle kafa buluyorsunuz diyorum..
Adam sizi sömürme durumunda,siz hala duygusal takılıyorsunuz.
hayır çok şey istemiyorsunuz..olacağına inandığınız herşeye sahip olunacağına inanıyorum ben..ay beni ne kadar güzel anlamısınız çok teekkür ediyorum yorumunuz için.
ruhum gezginci işte ne istiyorum biliyor musunuz hem gezeyim hem de benim ruhumda bir insan olsun evleneyim bebeğimiz olsun hatta bebeğimizle gezelim.çok mu şey istiyorum sizce
Norveçe gelene kadar daha ciddi meseleleriniz yok mu sence?ya canım ona bu norveç hayalimi falan anlattığımda tuhaf tuhaf bakıyor yüzüme sanki çok ütopik birdüşünceymiş gibi.ya da saçmalık gereksizlikmişgibi.sen ordan bakınca bu norveç seyahati ne bilim güneşin batmamasına şahit olmak kuzey ışıklarını görmek çok ütopik geliyor mu? ya da her erkeğe mi böyle gelir
aslında daha neler yazmak istiyorum ama banlanmaktan korkuyorum.dalga geçiyorsun muhtemelen çünkü bir insan bu kadarını göz göre göre yapamaz.36 yaşındasın ben 22 ben bile ortada gariplik olduğunu hissediyorsam hayat size şimdiye kadar hiç bir şey öğretmedi mi ? ailenizden baskı bilmem ne gördüm diyorsunuz ama siz çalışan bir kadınsınız ben 2 yıllık memurum 2 yıl öncekiyle şimdiki çok çok farklı hiç mi çalışma hayatınızdanda bir şey öğrenemediniz.saf sevgi aşk anlayış beklerken tam zıttı bir insanla neden görüşüyorsunuz ne mecburiyetiniz var buna . size maddi manevi bir şey katmıyor sizden daha fazlasını götürüyor hiç mi rahatsız değilsiniz.bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor gerçektendalga geçtiğimi düşünüyorsanız yazmayın hanımefendi.
yargılarınızdan sıyrılın lütfen...kimseyi yarı yolda falan da bırakmadınız..bambaşka insanlarsınız.adamın karakteersiz olduğunu bir tarafa koyarsak :):)ya anlamıyorsunuz.cidden anlamıyorsunuz.adam gerçekten istedi evlenmeyi.ama ben yarı yolda bırakmıım gibi hissediyorum.bilmiyorum belki de yetiştiğim aileden kaynaklanıyor sürekli suçlandığım için.ben hariç herkes haklıdır diye düşünürüm genelde.
ya anlamıyorsunuz.cidden anlamıyorsunuz.adam gerçekten istedi evlenmeyi.ama ben yarı yolda bırakmıım gibi hissediyorum.bilmiyorum belki de yetiştiğim aileden kaynaklanıyor sürekli suçlandığım için.ben hariç herkes haklıdır diye düşünürüm genelde.
35 canım.daha ciddi mesele derken elbette var sıkıntılarım sorunlarım.benimiçin gezmek görmekçok önemli bu adamı elememde benim bu isteğimihayalimi çok basite alması etkilioldu.Norveçe gelene kadar daha ciddi meseleleriniz yok mu sence?
aklım karıştı benim açıkcası.
kaç yaşındasın canım sen?
sanırım eş seçmemde büyük bir kriter gezmeyi yerler görmeyi kültürünü artırmayı istemesi.Norveçe gelene kadar daha ciddi meseleleriniz yok mu sence?
aklım karıştı benim açıkcası.
kaç yaşındasın canım sen?
oo sen yaş olarak ta olgun yaşlardasın @roseofgoldd35 canım.daha ciddi mesele derken elbette var sıkıntılarım sorunlarım.benimiçin gezmek görmekçok önemli bu adamı elememde benim bu isteğimihayalimi çok basite alması etkilioldu.
ona göre bayan ne yapmalı
evlensin çocukları olsun.e yakın cevrede gezeriz emekli oluruz ölür gideriz.felsefe bu.
size şöyle anlatayımayna programını sunan sunucu var ya onun yerinde olmayı o kadarçok isterdim ki.ama bu imkansız o halde ben de bütçem elverdiğince ve evlendiğimde eşimle kıyısından köşesinden dünyayı gezmeliyim.bu tutku benimiçin.bunu o adamda göremedim ona göre çok basit saçma gereksiz biristek atta bunun için bana bağırdı bile.ben alttan aldım ne varmış dil bilmediğin gavur memleketlerinde.ama kültürün artar dünyaya bakış açın değişir.dış ülkeden görürsün türkiyeyifalan falan ...bilmem anlatabiliyoır muyumkendimi
ya ailem özellikle annem yapıyor açıkçası evlen daha ne beklicen diyor.oo sen yaş olarak ta olgun yaşlardasın @roseofgoldd
demek istediğim şu ki insanları tartıp anlayabilecek yaştasın.
yorumların ise çok daha genç olduğunu düşündürüyor açıkcası.
peki nasıl bir işte çalışıyorsun?
mesleki olarak nasıl bir konumdasın?
içinde bahsettiğin derecede tutku ölçüsünde bir gezme isteği olsa yanına birinia ramazdın sanıyorum ki:))
tek başına da dünyayı gezer turlardın:))
yaptın mı peki böyle bişey şimdiye kadar.
dünyayı gezecem diye bu adama evet demeyeceksin değil mi:))
ya sen Alla hın sevgili kulusun aslında.
adam bütün çıplaklığı ile ben sana yar olmam,dünyayı dar ederim,hayatından bezdiririm diyor.
sendekibu ısrar bu hayıflanma nedir ki?
yaşım geçiyor bu adamı kaçırmayayayım psikolojisi mi?
peki ailen çevren ne diyor bu adam?
onlar baskı mı yapıyor sana kaçırma bunu diye?
33 yasindayim bende evlendim bosandim hemde az buz degil 8.5 yil evli kaldim. Hic evlenmemis biriylede evlendim cokta mutluyum şükür bence yanlis dusunceler icindesiniz. Kim alir beni diye birsey yok.sorma canımya
35 yaşındayım evlendim ayrıldım bir de nişanda ayrılıkTürkiye nin sosyolojik yapısı belli.kim alır ki beni
ve çıkarıp vermeyi düşündün değil mi?ya ailem özellikle annem yapıyor açıkçası evlen daha ne beklicen diyor.
canımşu ana türkiyede pek çok yer gezdim ülke dışınahiççıkmadım.hiç tecrübem yok ama seneye yaz şeytanın bacağını kırabilirim.ortalama bir memur maaşım var.param yetiyor çok şükür fazla olmasa da .bu adama evetdiyemem.ona evet dersem hayallerimden vazgeçmiş olurum ama dün ne oldu biliyor musun?
konuşuyorduk lafarasında ben bu nişan ayağaına 2 buçuk 3milyar para harcadım diyor.
ha beni sor bakalım ben nasıl hissediyorum?
ona boş yere masraf yaptırmış bir insan
canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?