- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
olaya "almak" olarak bakarsanız bulacağınız erkek çeşidi bu yazdığınızdan farklı olmaz zaten...sorma canımya
35 yaşındayım evlendim ayrıldım bir de nişanda ayrılıkTürkiye nin sosyolojik yapısı belli.kim alır ki beni
çok haklısın canım ama ülkemizin sosyolojik yapısı bu malesefolaya "almak" olarak bakarsanız bulacağınız erkek çeşidi bu yazdığınızdan farklı olmaz zaten...
bu sosyolojik yapıyı biz oluşturuyorsak değiştirmek de elimizde demek ki..kabul etmemekle başalyabilrsiniz mesela.evlenmenin bir erkeğin kadını alması kabul etmesi demek olmadığını mesela.çok haklısın canım ama ülkemizin sosyolojik yapısı bu malesef
ama altın falan vermem vermedim vermem.
çok haklısın canım ama ülkemizin sosyolojik yapısı bu malesef
dün olmayacağını söyledim çok üzüldüÖküz olacak hıyara tekmeyi bastınız demi,yoksa hala devam mı?
dün olmayacağını söyledim çok üzüldü
geri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
ya belki onların da etkisi vardır ama aile kurmayı gerçekten çok istiyorduSahte üzülme kanmayın sakın,araba ve altınları kapamadı ona üzülüyor sadece.
Yoksa sizin için değil..
ya belki onların da etkisi vardır ama aile kurmayı gerçekten çok istiyordu
ya ben gezp dolaşabileceğimbir insan arıyorum bu konuda da masraf yapınca zorunagitmeyecek biriolmalı.Norveç in doğasına hayranım mesela.gidip görmek istiyorum ama ne işimiz var gavur memleketinde diyor.ah kızlar ah anlatamam.ben ok özgür ruhluyum ve yaşama dair amaçlarımdan bir de gezmek görmek yeni yen kültürler tanımak.ya lerde evlenince çoluk çocuğa karısınca unutulacak mı bu hayaller? gerplana mı düşecekçok mu uçuğum
yok vermcem blezkleri manyak mıyım onları yapana kadar ne zorluklar yaşadım.ben.ama cidde n öyle böyle değl çok yüzsüz nasıl rahatça isteyebiliyor ben bayan halimle isteyemem vallah billahi isteyemem.Neden deneyip görmüyorsunuz?
Bileziklerinizi de verin mesela, bakalım geri verecek mi vermeyecek mi? Bakalım araba alacak mı almayacak mı?
Sizi bundan sonra bir daha kimse "almayacaksa" bu adamı kaçırmayın o zaman...
ya belki onların da etkisi vardır ama aile kurmayı gerçekten çok istiyordu
ya ben gezp dolaşabileceğimbir insan arıyorum bu konuda da masraf yapınca zorunagitmeyecek biriolmalı.Norveç in doğasına hayranım mesela.gidip görmek istiyorum ama ne işimiz var gavur memleketinde diyor.ah kızlar ah anlatamam.ben ok özgür ruhluyum ve yaşama dair amaçlarımdan bir de gezmek görmek yeni yen kültürler tanımak.ya lerde evlenince çoluk çocuğa karısınca unutulacak mı bu hayaller? gerplana mı düşecekçok mu uçuğum
canım kendsinin anlattığı farklı duyduklarım farklı.mesela duyduğuma göre karısına para vermiyormuş karısı onun cebinden para çalmak zorunda kalıyormuş.mesela kadın el işi yapıyormuş paraver ip alacam diyormuş bu vermiyormuş gel gidip beraber alalım diyormuş.Eski eşle neden ayrılmış sebebini anlattımı size.
Aile kurmayı isteyen bir adam beraber olduğu bir kadını sömürmeye kalkmaz,bilezik istemez arabayı alıp çocukları görmeye gitmez.
Özgür ruhlu olmak bir yerleri gezip görmek gayet mantıklı herkes ister gezip görmeyi.
Ama bu insan size hitap etmiyor..
o bilezikleri herife araba parası yapacağına ,git bozdur norveçe git.gez gör eğlen doyasıya...madem ruhunuz bunu istiyor neden ısrarla evlenmek niyetiniz??ruhunuz gezginci iken,evlenip çoluk çocuk yapıp bağlanmak neden?ya belki onların da etkisi vardır ama aile kurmayı gerçekten çok istiyordu
ay beni ne kadar güzel anlamısınız çok teekkür ediyorum yorumunuz için.o bilezikleri herife araba parası yapacağına ,git bozdur norveçe git.gez gör eğlen doyasıya...madem ruhunuz bunu istiyor neden ısrarla evlenmek niyetiniz??ruhunuz gezginci iken,evlenip çoluk çocuk yapıp bağlanmak neden?
hem insan ruhuna göre birini bulmalı şu hayatta,sizin gibi birisi denk gelir belki nerveçte
evlilik isteğiniz varsa ruhunuzu anlayan biriyle yapın..
canım kendsinin anlattığı farklı duyduklarım farklı.mesela duyduğuma göre karısına para vermiyormuş karısı onun cebinden para çalmak zorunda kalıyormuş.mesela kadın el işi yapıyormuş paraver ip alacam diyormuş bu vermiyormuş gel gidip beraber alalım diyormuş.
canım ya benim gibi gezmeyi çok seven bir insna bulabilir miyim? tutup elimden bu yıl norveçe 1 hafta seneye almanyaya öteki yıla fransaya gidecek biri olur mu hayatımdainşallah olur hayırlısıyla
bu adamla irtibatını neden kesmedin çok merak ediyorum.ay beni ne kadar güzel anlamısınız çok teekkür ediyorum yorumunuz için.
ruhum gezginci işte ne istiyorum biliyor musunuz hem gezeyim hem de benim ruhumda bir insan olsun evleneyim bebeğimiz olsun hatta bebeğimizle gezelim.çok mu şey istiyorum sizce
canım vazgeçtim zaten vermedim debilezikleri.ay ne bilim onu üzdümkırdım hayal kırıklığınauğrattım gibi hissediyorm.ayrı dünyaların insanı kısmını acarmısın canım?bu adamla irtibatını neden kesmedin çok merak ediyorum.
sen ve o bambaşka dünyaların insanıymışssınız.
adam zaten hödüğün önde gideni tam bir kıroymuş bence.
bilezikleri vermeyi ciddi ciddi düşünebildiğine inanamadım doğrusu?
cidden neden vazgecemiyorsun bu adamdan:))?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?