altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

çok haklısın canım ama ülkemizin sosyolojik yapısı bu malesef
bu sosyolojik yapıyı biz oluşturuyorsak değiştirmek de elimizde demek ki..kabul etmemekle başalyabilrsiniz mesela.evlenmenin bir erkeğin kadını alması kabul etmesi demek olmadığını mesela.
siz öncelikle olaya bu şekilde bakarsanız,sizinle evlenmek isteyeecek adamların bu şekilde olacağını mesela..

Son düzenleme:
Sahte üzülme kanmayın sakın,araba ve altınları kapamadı ona üzülüyor sadece.
Yoksa sizin için değil..
ya belki onların da etkisi vardır ama aile kurmayı gerçekten çok istiyordu
ya ben gezp dolaşabileceğimbir insan arıyorum bu konuda da masraf yapınca zorunagitmeyecek biriolmalı.Norveç in doğasına hayranım mesela.gidip görmek istiyorum ama ne işimiz var gavur memleketinde diyor.ah kızlar ah anlatamam.ben ok özgür ruhluyum ve yaşama dair amaçlarımdan bir de gezmek görmek yeni yen kültürler tanımak.ya lerde evlenince çoluk çocuğa karısınca unutulacak mı bu hayaller? gerplana mı düşecek çok mu uçuğum

Neden deneyip görmüyorsunuz?
Bileziklerinizi de verin mesela, bakalım geri verecek mi vermeyecek mi? Bakalım araba alacak mı almayacak mı?

Sizi bundan sonra bir daha kimse "almayacaksa" bu adamı kaçırmayın o zaman...

Yolunacak kaz aramış ve seni yolunacak kaz olarak bellemiş... Para konusunda taviz verme hiç evli değilsiniz bişey değilsiniz. Sana karşı tavrı değişirse -eminim değişecektir- hemen kurtulmaya bak

Neden deneyip görmüyorsunuz?
Bileziklerinizi de verin mesela, bakalım geri verecek mi vermeyecek mi? Bakalım araba alacak mı almayacak mı?

Sizi bundan sonra bir daha kimse "almayacaksa" bu adamı kaçırmayın o zaman...
yok vermcem blezkleri manyak mıyım onları yapana kadar ne zorluklar yaşadım.ben.ama cidde n öyle böyle değl çok yüzsüz nasıl rahatça isteyebiliyor ben bayan halimle isteyemem vallah billahi isteyemem.

Eski eşle neden ayrılmış sebebini anlattımı size.
Aile kurmayı isteyen bir adam beraber olduğu bir kadını sömürmeye kalkmaz,bilezik istemez arabayı alıp çocukları görmeye gitmez.
Özgür ruhlu olmak bir yerleri gezip görmek gayet mantıklı herkes ister gezip görmeyi.
Ama bu insan size hitap etmiyor..

canım kendsinin anlattığı farklı duyduklarım farklı.mesela duyduğuma göre karısına para vermiyormuş karısı onun cebinden para çalmak zorunda kalıyormuş.mesela kadın el işi yapıyormuş paraver ip alacam diyormuş bu vermiyormuş gel gidip beraber alalım diyormuş.
canım ya benim gibi gezmeyi çok seven bir insna bulabilir miyim? tutup elimden bu yıl norveçe 1 hafta seneye almanyaya öteki yıla fransaya gidecek biri olur mu hayatımda inşallah olur hayırlısıyla

o bilezikleri herife araba parası yapacağına ,git bozdur norveçe git.gez gör eğlen doyasıya...madem ruhunuz bunu istiyor neden ısrarla evlenmek niyetiniz??ruhunuz gezginci iken,evlenip çoluk çocuk yapıp bağlanmak neden?
hem insan ruhuna göre birini bulmalı şu hayatta,sizin gibi birisi denk gelir belki nerveçte
evlilik isteğiniz varsa ruhunuzu anlayan biriyle yapın..

ay beni ne kadar güzel anlamısınız çok teekkür ediyorum yorumunuz için.
ruhum gezginci işte ne istiyorum biliyor musunuz hem gezeyim hem de benim ruhumda bir insan olsun evleneyim bebeğimiz olsun hatta bebeğimizle gezelim.çok mu şey istiyorum sizce

Bence duyduklarınız daha doğrudur..
Adam para vermiyorsa kadın ne yapsın,haa onun yaptığıda hoş değil elbette belkide son çare gibi gördü aldı cebinden.
Neden bulunmasın ki,şimdiden bu kadar kaygı duymayın .
Yapacağınız tek şey,bu adama yol verip maddi durumunuzda varsa gidin görün oraları,yoksada bozdurun bileziğinizi.

bu adamla irtibatını neden kesmedin çok merak ediyorum.
sen ve o bambaşka dünyaların insanıymışssınız.
adam zaten hödüğün önde gideni tam bir kıroymuş bence.
bilezikleri vermeyi ciddi ciddi düşünebildiğine inanamadım doğrusu?
cidden neden vazgecemiyorsun bu adamdan:))?

canım vazgeçtim zaten vermedim debilezikleri.ay ne bilim onu üzdümkırdım hayal kırıklığınauğrattım gibi hissediyorm.ayrı dünyaların insanı kısmını acarmısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…