altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

anasımın babası mı? nışanda yok atmışsın? hala neyın olarak senden ya altınları yada arabanı ıstıyor ? vermek zorundaymışsın gıbı knuşarak? ne demek ya bılezıklerı yada altınları? ay cok sacma

tehdit falan mı var anlamadım neden bu adamdan kurtulamadınız

Ah arkadaşım ah hala kullandırtma derdindesin kendini

Sülale boyu toplandık abime iyi niyetli temiz birini arıyoruz senden daha temiz iyi niyetli birini bulamayız öyle anadolu çocuğu değil kibar efendi yakışıklıda işi gücü evi barkı parası pulu herşeyi var evlenmiş boşanmış olmanda sorun değil altının arabanda sende dursun

Bu adamdan kurtul diye zorla evlendiricem seni

Eski konunuzu hatırlıyorum. Konu sahibi, lütfen gözünüzü açın adam sizi kullanıyor. Üstelik eski konunuzda mantigima uyuyordu o yuzden sözlendim demişsiniz kör kütük aşık olsanız neyse de.. Bence gözden geçirin durumunuzu.

versem vermez mi diyor. önceki konunda üzülmüştüm ama adamda görmüş sendeki potansiyeli. ondan rahat. ver ver evide ver üstüne.

Hayir diyeniyorum kiramiyirum kimseyi diyorsun yakinda adama arabani altinlarini vs vs alicak ortada kaybolucak veya uzerine kiredi cekicek vs allah askina gozunu ac adan cikarci girmuyormusun kullaniyor seni ver ailene altinlari arabni bisey degil bu adan allah mufaza canina kastedebilir uzaklas arakana bile bakma adamdaki rahata bak ya arabayi ver ya altinlari insanin kocasi demez yani sozluykende surekli para isteyip durmus hala anlamadinmi adamdaki niyeti sogumadinmi ne munasabet de gorusmek istemiyorum de en onemlisi hayir hayir hayir de

Rafa kaldırdığın mantığını al yerine tak derim, gerimi gelcek sanıyorsun o bilezikler, çok beklersin

Rafa kaldırdığın mantığını al yerine tak derim, gerimi gelcek sanıyorsun o bilezikler, çok beklersin

Ohaaaa diyorum sadece bence sizi sagilan bi inek gibi gormus afedersiniz de . bence ne arkadas olun ne de baska birsey iliskinizi tamamen kesin bence bu insandan size yarar gelmez zarar gelir . yuzsuz yaa sinir oldum simdi

Ar damarı 1 insanın çatlamışsa der herşeyi çekinmeden söyler zaten sende onun ne söylebileceğini az çok tahmin dahi edersin ...

Bu devirde bu Kadar saf insanLar kaLdi mi ya
Tabiki de verme elin ne oLdugu beLirsiz adamına ne emekLerLe aLdigin biLezigi niye veresin ya gitsin caLissin aLsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…