- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
tehdit falan mı var anlamadım neden bu adamdan kurtulamadınızbiliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
tabiki de vermez geri. ayrıl görüşme onunla artık. çok problemli biri niye görmüyorsun?geri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
Ohaaaa diyorum sadece bence sizi sagilan bi inek gibi gormus afedersiniz de . bence ne arkadas olun ne de baska birsey iliskinizi tamamen kesin bence bu insandan size yarar gelmez zarar gelir . yuzsuz yaa sinir oldum simdibiliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Ar damarı 1 insanın çatlamışsa der herşeyi çekinmeden söyler zaten sende onun ne söylebileceğini az çok tahmin dahi edersin ...biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
sorma canımyaEvde kalmaktan korkuyorsun galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?