Alttaki uyeye soru soralim☺

İlk anne dediya gerisi önemli değil.

Oğlun lisede bi gelip diyorki anne buse benden hamile ....?
Kizin adi ofsayt. Opucuk diye isim koyarlarsa benim oglumda oper anacim:) saka bi yana da allah el verdigince ben cocuklarimi dinini bilen cocuklar olarak yetistirecem. Gunahi bilen cocuk yapmaz oyle sey.

Senin kiz anne ben bugradan hamileyim derse napacan?

Evli degil ve lise yillari olsun madem benim oglum lisede oluyo:)
İlk okuzumun vereceği tepkiyi düşünürüm.sonra genel olarak sonuçlarını malum bunlar daha. Reşit değil.ama elalem ne der diye asla dusunmezdim.zeymur bu çocuklar liseye başlamadan doğum kontrolü öğretmek lazım :))

Merak etme anacim 8. Sinifta ogreniyolar bol bol. Ben lise 1deydim. Biyoloji hocasi yan sinifimizdakilere spiral getirip gostermisti. Ne ise yaradigini anlatarak:)

Benim en sevdigim ozelligim ne?

Merak etme anacim 8. Sinifta ogreniyolar bol bol. Ben lise 1deydim. Biyoloji hocasi yan sinifimizdakilere spiral getirip gostermisti. Ne ise yaradigini anlatarak:)

Benim en sevdigim ozelligim ne?
Alıngan degilsin

Yayının çıksa hangi ili istersin

Yayinlanan bisey degil ama tayinim ciksa kesin ege tarafini isterdim:)

Evden bi is bulup calismak isterm8ydin?

Anaokulu açmak en büyük hayalim ama hayal işte

Kocanla/sevgilinle en çok hangi konuda tartışıyorsunuz?

Biz pek tartismayiz. Iletisim sorunumuz oldugu icin. Ama en buyuk tartismalar onun ilgisizligi ve kiskancligi yuzunden oluyor:)

Kocan senden ozur dilermi bi hata yaptiginda?

Diler, davranışlarıyla kendini affettirir.
Sence erkekler mi daha çok aşk acısı çeker yoksa kadınlar mı?

Eger gercekten bagliysa bi erkek daha cok ceker diye dusunuyorum. Cunku kadinlar disa yansitabiliyor ama erkek herseyi icinde yasadigi icin daha cok etkiliniyorlar.

Erkekte en sevmedigin dis gorunus sekli nedir?

Sarı dişler Erkek tipi olarak soruyorsan da kaslı, havalı tiplerden nefret ederim.
Okuldayken en sevdiğin ders neydi?

Kimya. Hala da sevmem ve kardeşim kimya öğretmeni oldu tesadüfen :)
Kadınlar kulübüne ilk neden dolayı üye olmuştun?

Kasim annesiyim ben. Onlarla bilgi alisverisinde olabilmek icin.

Bu oyun nerden aklina geldi?

orda ne var burda ne var diye karıştırırken gördüm

Eşin çok varlıklı olsaydı bütün imkanların olsaydı yine de çalışmak istermiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…