Kicinada karisamam ya. Acisini o cekecek.İşten çıkıp beraber bakacaksak neden olmasın
Kızın poposuna dövme yaptırıp gelse
İlk anne dediya gerisi önemli değil.Kicinada karisamam ya. Acisini o cekecek.
Kizin ilk hangi kelimeyi soylese sinir olurdun?
Kizin adi ofsayt. Opucuk diye isim koyarlarsa benim oglumda oper anacim:) saka bi yana da allah el verdigince ben cocuklarimi dinini bilen cocuklar olarak yetistirecem. Gunahi bilen cocuk yapmaz oyle sey.İlk anne dediya gerisi önemli değil.
Oğlun lisede bi gelip diyorki anne buse benden hamile ....?
Evli degil ve lise yillari olsun madem benim oglum lisede oluyo:)Yaş kac
İlk okuzumun vereceği tepkiyi düşünürüm.sonra genel olarak sonuçlarını malum bunlar daha. Reşit değil.ama elalem ne der diye asla dusunmezdim.zeymur bu çocuklar liseye başlamadan doğum kontrolü öğretmek lazım :))Evli degil ve lise yillari olsun madem benim oglum lisede oluyo:)
Merak etme anacim 8. Sinifta ogreniyolar bol bol. Ben lise 1deydim. Biyoloji hocasi yan sinifimizdakilere spiral getirip gostermisti. Ne ise yaradigini anlatarak:)İlk okuzumun vereceği tepkiyi düşünürüm.sonra genel olarak sonuçlarını malum bunlar daha. Reşit değil.ama elalem ne der diye asla dusunmezdim.zeymur bu çocuklar liseye başlamadan doğum kontrolü öğretmek lazım :))
Alıngan degilsinMerak etme anacim 8. Sinifta ogreniyolar bol bol. Ben lise 1deydim. Biyoloji hocasi yan sinifimizdakilere spiral getirip gostermisti. Ne ise yaradigini anlatarak:)
Benim en sevdigim ozelligim ne?
İsterdim kız buyusun düşünüyorum hattaYayinlanan bisey degil ama tayinim ciksa kesin ege tarafini isterdim:)
Evden bi is bulup calismak isterm8ydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?