Alttaki uyeye soru soralim☺

Kiz atlatti sukur. Oglaninda baya hafifledi cok sukur.

Seninki nasil?
Uykusuzluktan öleceğim.çok bunaldim artık.dün yanına yatırım öğlen bir saat uyudu iki kere uyandı.bugün yatmadim 2 saati geçti hala uyuyor.

Sence bu kızın garezi banami

Uykusuzluktan öleceğim.çok bunaldim artık.dün yanına yatırım öğlen bir saat uyudu iki kere uyandı.bugün yatmadim 2 saati geçti hala uyuyor.

Sence bu kızın garezi banami
Bu durumda sanirim sana.

Sence bana ne tip bi gozluk yakisir

Bu durumda sanirim sana.

Sence bana ne tip bi gozluk yakisir
Büyük gozluklerden.bide siyah alma sakin. Bizim tenimiz açık olduğu için sinek gibi oluyoruz siyah gozlukle.

Kocisimin getirdiği gözlüğü kullanmayıp yenisinimi alacaksin

Gunes gozlugu diil kiz. Birazdan doktora gidicem. Uzagi goremiyorum pek. Belki numarasi buyumustur. Gozluk falan yazar. Ondan dedim.

Cercevesiz alsam dayaniksiz mi olur?

Gunes gozlugu diil kiz. Birazdan doktora gidicem. Uzagi goremiyorum pek. Belki numarasi buyumustur. Gozluk falan yazar. Ondan dedim.

Cercevesiz alsam dayaniksiz mi olur?
Yoo.malzemesi iyi olunca yıllarca gidiyor.devletin odedigine para bekliyorsun çok kaliteli yapıyorlar.

Yoo.malzemesi iyi olunca yıllarca gidiyor.devletin odedigine para bekliyorsun çok kaliteli yapıyorlar.
Ya benim oglan durmaz kesin eline falan alir. Dusururse falan hemen kirilir diye korkuyorum.

Acaba alti cercevesiz ustu cercevelimi alsam?

Ya benim oglan durmaz kesin eline falan alir. Dusururse falan hemen kirilir diye korkuyorum.

Acaba alti cercevesiz ustu cercevelimi alsam?
Kız iş çerçevede değil camda bitiyor.sağlam camlar var.fark ödeyip onlardan işte diyoumya sana.

Kız iş çerçevede değil camda bitiyor.sağlam camlar var.fark ödeyip onlardan işte diyoumya sana.
Odeme sorun diil be. Herifin cebinden cikmicak ya. Kendi maasim. Kendi hakkim.

Kiz cerceve yakisir mi ?

Yabanci muzik dinliyorum ama sorsan adini bilmem:)

Turkce mi yabanci mi dinlersin?

Farketmiyor ama bu arlar arapçada dinliyorum tükrçede genelde ezgiler,türküler dinliyorum şu aralar

Sence bir erkekre aranak en önemli özellik nedir?

Guvenilir olmasi.

Evlenmek icin dogru zaman diye biseyin old7guna inaniyormusin?

Karsilikli guven. Sevgi ve saygi.

Bi insan Evlendikten sonra degisirmi senc3?

Sevgili anlaminda olmasi sart degil. Bir dost bir arkadas. Karsi cins diil. Ama illaki biri olmali. Derdini paylasacak yaninda olacak.

Cevre baskisi yuzinden istemedigin boroyle tanismak zorunda birakildinmi hoc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…