Kiz atlatti sukur. Oglaninda baya hafifledi cok sukur.Değilim bol ali cümleler kuracagim şimdi :))
Bebeler nasil
Uykusuzluktan öleceğim.çok bunaldim artık.dün yanına yatırım öğlen bir saat uyudu iki kere uyandı.bugün yatmadim 2 saati geçti hala uyuyor.Kiz atlatti sukur. Oglaninda baya hafifledi cok sukur.
Seninki nasil?
Bu durumda sanirim sana.Uykusuzluktan öleceğim.çok bunaldim artık.dün yanına yatırım öğlen bir saat uyudu iki kere uyandı.bugün yatmadim 2 saati geçti hala uyuyor.
Sence bu kızın garezi banami
Büyük gozluklerden.bide siyah alma sakin. Bizim tenimiz açık olduğu için sinek gibi oluyoruz siyah gozlukle.Bu durumda sanirim sana.
Sence bana ne tip bi gozluk yakisir
Yoo.malzemesi iyi olunca yıllarca gidiyor.devletin odedigine para bekliyorsun çok kaliteli yapıyorlar.Gunes gozlugu diil kiz. Birazdan doktora gidicem. Uzagi goremiyorum pek. Belki numarasi buyumustur. Gozluk falan yazar. Ondan dedim.
Cercevesiz alsam dayaniksiz mi olur?
Ya benim oglan durmaz kesin eline falan alir. Dusururse falan hemen kirilir diye korkuyorum.Yoo.malzemesi iyi olunca yıllarca gidiyor.devletin odedigine para bekliyorsun çok kaliteli yapıyorlar.
Kız iş çerçevede değil camda bitiyor.sağlam camlar var.fark ödeyip onlardan işte diyoumya sana.Ya benim oglan durmaz kesin eline falan alir. Dusururse falan hemen kirilir diye korkuyorum.
Acaba alti cercevesiz ustu cercevelimi alsam?
Odeme sorun diil be. Herifin cebinden cikmicak ya. Kendi maasim. Kendi hakkim.Kız iş çerçevede değil camda bitiyor.sağlam camlar var.fark ödeyip onlardan işte diyoumya sana.
Gözlüğün tipini gore degisir.yeni modeller güzel oluyor meselaOdeme sorun diil be. Herifin cebinden cikmicak ya. Kendi maasim. Kendi hakkim.
Kiz cerceve yakisir mi ?
Deminden beri onu soruyom bende sana. Neyse ben cikiyom simdiGözlüğün tipini gore degisir.yeni modeller güzel oluyor mesela
Deminden beri onu soruyom bende sana. Neyse ben cikiyom simdi
YakışırOdeme sorun diil be. Herifin cebinden cikmicak ya. Kendi maasim. Kendi hakkim.
Kiz cerceve yakisir mi ?
Vallaha kaderde yazıyorsa olur net...Guvenilir olmasi.
Evlenmek icin dogru zaman diye biseyin old7guna inaniyormusin?
OlabilirKarsilikli guven. Sevgi ve saygi.
Bi insan Evlendikten sonra degisirmi senc3?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?