Alttaki uyeye soru soralim☺

Cocuklarim buyuyene kadar calismazdim belki ama sonra yine calisirdim.

Hayattaki en buyuk arzun ne?

Oldukça memnunum, başka bir isim olsa bu kadar sevemezdim.
Yaşadığın bir güne geri dönüp aynı günü tekrar yaşayacak olsan hangi günü seçerdin?

Oldukça memnunum, başka bir isim olsa bu kadar sevemezdim.
Yaşadığın bir güne geri dönüp aynı günü tekrar yaşayacak olsan hangi günü seçerdin?
Aralıksız uç gün boyunca içip zil zurna sarhoş olduktan sonra kapısına gidip annesine sen bunu dogurmamissin s.... Dedikten sonra attigim o kahkayi hiç unutmam o güne gidebilirdin:) ergenlik işte:)
Elinde birini hayatından çıkarma fırsatı olsaydı bu kim olurdu?

Hayatımdan çıkarmak istediklerimi çıkarıyorum zaten ki herkes çıkarabilir diye sanıyorum, aile hariç ki onları niye çıkarmak isteyelim=)

İstediğin biriyle tanışma fırsatı verseler kiminle tanışmak, bir gün geçirmek isterdin? (vefat etmiş de olabilir)

Son düzenleme:
Peygamber efendimizi kesinlikle,rüyamda bile görsem yeter
Yaşamak istediğin il ve ilçe neresi?

Egenin kucuk illerinden biri olabilir. Ama il olmali ilce olmaz. Kucuk illerin ilcelerinde olanaklar kisitli oluyor. Ozelliklede cocugun varsa.

Yasadigin sehrin en sevmedigin ozelligi ne?

Trafiği
Eşinin/sevgilinin en nefret ettiğin huyu?

BILGISAYAR TELEFON VE SIGARA BAGIMLILIGI

Esinin/sevgilinin ailesinde en sevmedigin kisi kim?

Babanneleri huysuz bir ihtiyardı. Onlar sevmediği için ben de önyargılıydım. Açıkcası kötü birşey yaşamadım ama o da vefat etti. Onun dışında çok eğlenceli güzel anlayışlı akrabaları vardır.

Hiçbir sorumluluğun yok, yarın güzel bir sabaha uyanıyorsun ve nasıl geçirmek istersin o günü?

Gitmek istedigim yerlere gitmeyi isterdim. Deniz olan biyer olurdu. Oturur bide cay icerdim denize karsi.

Son zamanlarda seni cileden cikaran bi olay yasadinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…