Alttaki uyeye soru soralim☺

Şu anda 1 ay olmak üzere 3 kg verdim. Bana kalsa çoktan bitmişti de çok para veriyorum içim sızlıyor sırf o yüzden devam ediyorum

Çikolata sevmeyen birini tanıyor musun?

Ya bisi dicem ama kizmayin bu soru bana hep cok sacma gelmistir. Adaya dusecegimi nerden biliimde yanima biseyler aliim.

Kilo fazlan var mi varsa kac kilo?

Kilo fazlam değil, eksiğim var 7 kilo falan :))

Pahali hediyeler mi seversin yoksa sevdiginden gelen bir bir kagit parcasini tercih mi edersin?

Kocam bana bi kez gulse o bana milyonluk hediyeden kiymetli olur aslinda.

Esinin yada sevgilinin sana simdiye kadar verdigi senin icin en anlamli hediye ne?

Kocam bana bi kez gulse o bana milyonluk hediyeden kiymetli olur aslinda.

Esinin yada sevgilinin sana simdiye kadar verdigi senin icin en anlamli hediye ne?

Evet abim öldü, hayatimda tek bagli oldugum insan öldu ama artik var olan sensin.guc aldigim, yaninda guvende oldugum yaninda aglayabildigim tek insan sensin ve seni kimseye degismem demesi ve kollarimda o an aglamasi. Yani bana verdigi en guzel sey, kendisi.

Birinin iyiligi icin yalan soyler misin?

Gercekten iyiligine olacagini dusunuyorsam olabilir. Mesela 3 gunluk omru kalan bi insana biseyin yok demek gibi.

Fedakarliktaki sinirin ne?

Kullanıldığımı düşünmediğim sürece elimden gelen herşeyi yaparım.
Alışverişte dayanamadığın bir zaafın var mı?
İlle de olması gereken çeşit çeşit renk renkte olsa dayanamam alırım dediğin?

Alisverisi pek sevmem. Sanirim sadece kitap alirken sinirim yok. Butun kitaplar benim olsun istiyorum.

Zor bi aninda en cok kimin destegini beklersin?

Bazi seylerde orta noktam yok. Ya hep ya hic diyorum.

Tesaduflere inanirmisin?

pek sayılmaz herşeyin bir sebebi vardır mutlaka tesadüfen değildir yaşananlar :-/
gelmeyecek birini beklemek saflıkmıdır yoksa aşkmıdır?

Eger gelmicegini bildigin halde bekliyorsan asktir.

Asik oldugun kisiylemi sevdigin kisiylemi evlenmek isterdin?

Aşık olduğum kişiyle. Ben herkesi severim ama tek kişiye aşığımdır
Çantanda yarın sabah için 2 kişilik uçak biletin var.Nerenin bileti olsun bu?

Italya

Sana hayatindan istemedigin 3kisiyi cikarma sansi verilse kimleri cikarirdin?

Hayatımda istemediğim hatır için tahammül ettiğim çıkarmak istediğim hiç kimse yok çok şükür
Türkiye'de mutlaka görmelisiniz muhteşem diyebileceğin bir yer tavsiye etmek istermisin?

Karadeniz bolgesini kesinlikle gormelisin.

Yeniliklere acikmisindir?

Eh açığımdır.

İstediğin birisiyle (ölmüş veya hayatta olan) akşam yemeği yeme fırsatı verseler kiminle olmasını isterdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…