Alttaki uyeye soru soralim☺

Turgut uyar ile, c.sureya da olabilir.

Paylasamam dedigin birisi varmi? (cekirdek aile haric)

Yok, kimse kimseyi o denli sahiplenmemeli bence.

Geçmişe dair bir davranışını, yaptığın bir şeyi, bir günü değiştirme fırsatı verseler değiştirmek isteyeceğin bir şey olur muydu?

Gezmeyi tercih ederdim ama tam bir okuma asigiyim ayni zamanda ancak gezmekle ogrwndiklerim daha cok aklimdadir
Kış ayinda uludag mi yaz ayinda antalya mi hangisini tervih ederdin yani yaz asigi misin kıs asigi mi:)?

Tam anlamiyla sonbahar asigiyim, dort mevsim yagmur yagsin bana :)♥♥♥

bir seyi basaramadiginda pes eder misin yoksa kendini motive edip tekrar basarmaya mi calisirsin? (Ikincisiyse bana da ogret allah askina ))

Pes ederim ama Allah razı olsun eşim buna müsaade etmez. Motive ederek destek olur ve başarmaya çalışırım. Ama beni bana bıraksalar olmuyorsa olmasın boşver der geçerim.

günde kaç saat uyursun?

Gençse sabredecek çünkü geçiyor; değilse de bol su,spor,yeme içmeye dikkat etme, hormon testi ve en önemlisi sivilceyle oynamama.Aklıma bunlar geldi
Küçük çocuğa oyuncak paylaşmak nasıl öğretilir sence?

Sanirim beslenme seklimizi degistirerek. Cok fazla hamur isi ve kizartma yiyoruz.

En sevdigin gun hangisi?

Bol bol arkadaslariyla oynatarak sanirim. Tabi bide donemsel gelisimini bitirmesi gerekiyor.

Sansli birimisindir?

Sanirim beslenme seklimizi degistirerek. Cok fazla hamur isi ve kizartma yiyoruz.

En sevdigin gun hangisi?
Cuma

Bol bol arkadaslariyla oynatarak sanirim. Tabi bide donemsel gelisimini bitirmesi gerekiyor.

Sansli birimisindir?
Hemde çok. Hem çevremdekiler konusunda şanslıyımdır hem de çoğu zaman kedi gibi dört ayak üstüne düşerim,Allah bozmasın

En sevdiğin takı?

Zarif kibar kolye severim ama hiç kolyem yok biliyormusun
Akşam işten eve döndüğünde işlerini bitirdiğinde ne yapar nasıl stres atarsın?

Gezerek stress atarım :)
Hangi yemeği seversin en çok

Lahana dolması. Bu aralar midye tavaya da hastayım :)
Kendine en son ne aldın?

Midi boy bir etek ama pişmanım
en çok hangi aksesuarı seversin?yüzük,küpe,kolye...?

Yuzuk benim icin en rahati oluyor.

Kafa dinlemek icin ne yaparsin?

yanlız kalmayı tercih ederim
en çok gitmek istediğin yer

Kocamin bana cikma teklif edis ani

Kendini en rezil hissettigin an ne zamandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…