Alttaki uyeye soru soralim☺

Regl olduğunda sancıdan yataklara düşen ben bir yaz günü regl olduğunda açık renk kıyafete geçip ve benim hiç hissetmeden bir kadının yanıma gelip regl mi oldun bi yere mi oturdun diye beni uyarması. Allah tan yanımda oturmadan kamufle edecek bir kıyafetim vardı da o andan sonra önlem aldım ama o ana kadar kaç kişi gördü ne kadar rezil oldum hatırlamak istemiyorum. Mümkünse silelim o günü hafızalardan.
Bu aralar en çok dinlediğin şarkı?

Willi williamin ego sarkisi. Oglum hastasi. Bol bol dinliyoruz:)

Sozleri sana cok anlamsiz gelen komik buldugun bi sarki varmi?

Neredeyse günümüz pop şarkılarının hepsi saçma sapan anlamsız sözlerden oluşuyor. Arada bir kaç tane varsa da hakkını yemiyim şimdi hepsi diyerek. Çoğunluk diyerek düzelteyim.

Oğlun kaç yaşında?

2yasinda.

En sevdigin sarki hangisi? Eskilerden de olabilir.

kamurran akkor bir ateşe attın beni.soyal fobilerin nelerdir neler yaparsın boş zamanlarında.

Fobimmi hobimmi onu anlamadim. Ama sosyallesebildigim tek yer okul. Oda tenefuslerde. Sevgili kocam baska imkan tanimadagi icin.

Simdiye kadar sana verilen en ilginc hediye neydi?

Japon iş adamlarının hediye etmiş olduğu kalın tahta

Akşama ne yemeğin var?

ohh mis ellerine sağlık.
Bilgisayar programcısıyım.
Kendin için bu güne kadar aldığın en pahalı şey nedir?

Sabahtan beri yaptigim halde sonuc alamadigim icin hic aram yok.

En sevdigin tv programi ne?

Ligtv deki Vay Bee programı, bir de Güldür Güldür.
Saçını en çok nasıl kullanıyorsun?

Tabiki de toplu. Kizim bu haliyle bile yolmayi basariyo acik olsa ne yaparim bilmem:)

Piercing takiyor musub yada taktirmayi dusunurmusun?

Hayır düşünmüyorum da
Ton balığı sence ısıtılarak tüketilebilir mi? Soğuk sevmiyorum da

Ilıtılabilir belki. Ben fazla tüketmiyorum aslında,bilemedim
Eşine-sevgiline nasıl hitap ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…