- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 46
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
ilk defa oldum .ağrı yaptığını bile bilmiyordum. iyi ince bir şey diye düşündüm ama acıttıağrı yapacak bir şey değil belki sizinki psikolojik olabilir çok stresli giriyorsaniz muaneye ondan kaynaklı ola bilir
Sanki sıkmasam daha çok aciyacak kontrol edemeyecekmisim gibi geldi. Sıkmasam rahat biraksam ağrımaz mıCnm ben o muayeneyi dogum sancısı cekerken oldum hemde defalarca ebeler alttan bakti parmakla dogumdan oncede cati muayenesi oldum catim notmal doguma uygunmi diye bakildi kendini kasmazsan sanci hissetmesin ki
kendinizi çok kalmışsınız dır ondan kaynaklı agri olmuştur ilk olunca ister istemez insan korkuyorilk defa oldum .ağrı yaptığını bile bilmiyordum. iyi ince bir şey diye düşündüm ama acıttı
Hayir cnm agrimaz agrisa bile coookkkk az ama sıktıkça daha cok agrirSanki sıkmasam daha çok aciyacak kontrol edemeyecekmisim gibi geldi. Sıkmasam rahat biraksam ağrımaz mı
Sanki sıkmasam alet gittikçe gidecek daha çok acıtacak gibi geliyorSıkmayın kendinizi gayet rahat olun. Hiç acı veren bir durum değil normalde.
Sizde muayenede vajinismus olmuş gibi :) Normalde cinsel ilişki de ağrılı değildir ama vajinismusta kasıldığı için ağrıdan yapılamaz gibi düşünün.
gidemez sadece kameranin ucu giriyor girise o kadar zaten vajina yolu kac cm ki? ilerde hemen rahim agzi varSanki sıkmasam alet gittikçe gidecek daha çok acıtacak gibi geliyor
Sağa sola alta doğru bastırıyorlar ya. O gerilme çok kötü olmaz mı serbest biraksamgidemez sadece kameranin ucu giriyor girise o kadar zaten vajina yolu kac cm ki? ilerde hemen rahim agzi var
saga sola dondururken rahat birakmaya calis bi ignelenme oluyo orda ama aci degil sinek isirigi gibiSağa sola alta doğru bastırıyorlar ya. O gerilme çok kötü olmaz mı serbest biraksam
İnşallah bir dahaki seferde deneyeyim. iki gün oldu hala vajinam ağrıyorsaga sola dondururken rahat birakmaya calis bi ignelenme oluyo orda ama aci degil sinek isirigi gibi
Jel sürmedi mi? Jel sürülünce acı değil de kasmaktan biraz kötü hissediyor insanCanım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
Sürdü. Hatta çok nazik te hareket etti. Yine de öldüm.Jel sürmedi mi? Jel sürülünce acı değil de kasmaktan biraz kötü hissediyor insan
Doktorunuza aletin ucuna sürdüğü kayganlaştırıcıdan fazla sürmesini isteyin ve muayeneye gitmeden evden cikarken papatya melisa gibi gevşemenizi sağlıcak bitki çaylarından içmenizi öneririm ben de başlarda sizin gibi korkuyordum ama başka şeyler düşünün ve sıkmak yerine serbest bırakın umarım sıkıntınız zamanla geçerSağa sola alta doğru bastırıyorlar ya. O gerilme çok kötü olmaz mı serbest biraksam
Teşekkür ederimDoktorunuza aletin ucuna sürdüğü kayganlaştırıcıdan fazla sürmesini isteyin ve muayeneye gitmeden evden cikarken papatya melisa gibi gevşemenizi sağlıcak bitki çaylarından içmenizi öneririm ben de başlarda sizin gibi korkuyordum ama başka şeyler düşünün ve sıkmak yerine serbest bırakın umarım sıkıntınız zamanla geçer
Kameralı olanda mı acıdı ilk rahim ağzına bakılan mı önce bişey yerleştirip sonra kamerayla bakıyorlar o zaman acımıyor. Plastik penis gibi bişeySürdü. Hatta çok nazik te hareket etti. Yine de öldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?