Alttan muayenenin acısız olmasının yolu yok mu?

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
46
Canım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum

Cnm ben o muayeneyi dogum sancısı cekerken oldum hemde defalarca ebeler alttan bakti parmakla dogumdan oncede cati muayenesi oldum catim notmal doguma uygunmi diye bakildi kendini kasmazsan sanci hissetmesin ki

ağrı yapacak bir şey değil belki sizinki psikolojik olabilir çok stresli giriyorsaniz muaneye ondan kaynaklı ola bilir
ilk defa oldum .ağrı yaptığını bile bilmiyordum. iyi ince bir şey diye düşündüm ama acıttı

Cnm ben o muayeneyi dogum sancısı cekerken oldum hemde defalarca ebeler alttan bakti parmakla dogumdan oncede cati muayenesi oldum catim notmal doguma uygunmi diye bakildi kendini kasmazsan sanci hissetmesin ki
Sanki sıkmasam daha çok aciyacak kontrol edemeyecekmisim gibi geldi. Sıkmasam rahat biraksam ağrımaz mı

Sıkmayın kendinizi gayet rahat olun. Hiç acı veren bir durum değil normalde.

Sizde muayenede vajinismus olmuş gibi :) Normalde cinsel ilişki de ağrılı değildir ama vajinismusta kasıldığı için ağrıdan yapılamaz gibi düşünün.

Sanki sıkmasam alet gittikçe gidecek daha çok acıtacak gibi geliyor

buyuk abdest yapiyo gibi ıkın o an alet girerken ve sikma kendini ben alistim hala cok tirsagim ama yapcak bisey yok mecburen oluyoruz

bide gerginlikten vajina kuruyor alette kuru kuru girince tahris oluyor bkz sekil A ben. dunden beri arada siziliyo cunku neden cunku kastim.

Jel sürmedi mi? Jel sürülünce acı değil de kasmaktan biraz kötü hissediyor insan

Sağa sola alta doğru bastırıyorlar ya. O gerilme çok kötü olmaz mı serbest biraksam
Doktorunuza aletin ucuna sürdüğü kayganlaştırıcıdan fazla sürmesini isteyin ve muayeneye gitmeden evden cikarken papatya melisa gibi gevşemenizi sağlıcak bitki çaylarından içmenizi öneririm ben de başlarda sizin gibi korkuyordum ama başka şeyler düşünün ve sıkmak yerine serbest bırakın umarım sıkıntınız zamanla geçer

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…