- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Ağrılı bı islem değil vajinadan muayane .sizinki psikolojik sanırımCanım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
hamileyse bitki caylari sakincali olabilirDoktorunuza aletin ucuna sürdüğü kayganlaştırıcıdan fazla sürmesini isteyin ve muayeneye gitmeden evden cikarken papatya melisa gibi gevşemenizi sağlıcak bitki çaylarından içmenizi öneririm ben de başlarda sizin gibi korkuyordum ama başka şeyler düşünün ve sıkmak yerine serbest bırakın umarım sıkıntınız zamanla geçer
Hamileyim ve doktorumun tavsiyesi ile papatya yada melisa cayı içebiliyorum o yüzden de yazmakta sakınca görmedim zararlı olan çaylar vardır illaki çok tüketimde zira papatya ve melisa sanılanın aksine sınırlı tüketimde hamilelikte zararlı değildirhamileyse bitki caylari sakincali olabilir
sizin bunyeniz uygun dusuk tehlikeniz vs yoktur hekim onermistir gebelere cogunlukla tavsiye edillmiyor heleki dusuk vb risk varsa.Hamileyim ve doktorumun tavsiyesi ile papatya yada melisa cayı içebiliyorum o yüzden de yazmakta sakınca görmedim zararlı olan çaylar vardır illaki çok tüketimde zira papatya ve melisa sanılanın aksine sınırlı tüketimde hamilelikte zararlı değildir
Jel sürmedi mi?bide gerginlikten vajina kuruyor alette kuru kuru girince tahris oluyor bkz sekil A ben. dunden beri arada siziliyo cunku neden cunku kastim.
Koyduğu buyduKameralı olanda mı acıdı ilk rahim ağzına bakılan mı önce bişey yerleştirip sonra kamerayla bakıyorlar o zaman acımıyor. Plastik penis gibi bişey
Nasıl yanialttan muayene bana da aynı şekilde oluyo maalesefff bi sağ bi sol yapınca biraz acımsı oluyodu
kişiden kişiye değişiyo kimisi çok etli olur içi acımsı olur demekki sizin özel bölge içi daha gelişmemiş :)
Direk bunu koyduysa acır zaten bundan önce bişey koyup açıyorlar biraz o zaman bu girince acımıyor ama ilki acıyor bu seferdeKoyduğu buydu
3 kere strese bağlı düşük riski yaşadım, stresli olduğum zamanlarda 1 fincanı aşmamak kaydıyla önerildi..ayrıca başlığı açan hanımefendi hamile olduğunu belirtmemiş belirtseydi doktoruna da danışması şartıyla tavsiyede bulunurdum tabiki herkesin bünyesi bir değil, sadece yardımcı olmak amaçlı yazıldı..sizin bunyeniz uygun dusuk tehlikeniz vs yoktur hekim onermistir gebelere cogunlukla tavsiye edillmiyor heleki dusuk vb risk varsa.
kisisel faktorler hastalik vb etkenler burda devreye giriyor.
herkese saglikli hamilelikler/dogumlar.
Ben tüp bebek surecindeyim. Bu muayeneler bunun için. Hamile değilim. Olsam bunları çekmezdim sanırım3 kere strese bağlı düşük riski yaşadım, stresli olduğum zamanlarda 1 fincanı aşmamak kaydıyla önerildi..ayrıca başlığı açan hanımefendi hamile olduğunu belirtmemiş belirtseydi doktoruna da danışması şartıyla tavsiyede bulunurdum tabiki herkesin bünyesi bir değil, sadece yardımcı olmak amaçlı yazıldı..
Spekulumu mu diyonDirek bunu koyduysa acır zaten bundan önce bişey koyup açıyorlar biraz o zaman bu girince acımıyor ama ilki acıyor bu seferde
Nerden anlıyoruz iltihap olduğunu ?Ağrı kişiden kişiye değişiyor. Cihaz girerken değil de ileriye gittiğinde sağa ve sola çevirdiğinde ağrı çok oluyor ben yasadım bizzat. Kronikleşmiş iltihabım varmıs ağrım ondanmıs meğer.
Sürekli takip oldugum icin her ay alttan muayene oluyodum. Antibiyotik fitilden sonra rahatladım. Artık ağırmıyor muayenede. Eskiden çığlık attığımı biliyorum iltihap varsa kesınlıkle ağrı oluyor. Sıkmakla alakası yok o ağrının.
Bazı iltihaplar belirti vermez. Genelde akıntı ağrı şeklinde olur. Kokusuz akıntısı olup iltihabı olanda var. Belirtisi olmayıp iltihabı olanda var. Smear testi ile anlasılır ne tür iltihap oldugu ona göre de İlaç verilirNerden anlıyoruz iltihap olduğunu ?
Bundan önce bir şey taktı mıJel sürmedi mi?
Hissetmemiştim bile ben
Evet prezervatif gibi bişe takmıştı sonra jel sürmüştüBundan önce bir şey taktı mı
Sıktığınız için öyle olmuştur kasılır o bölge haliyle acır çatı muayenesinin yanında o alet ne kiSanki sıkmasam daha çok aciyacak kontrol edemeyecekmisim gibi geldi. Sıkmasam rahat biraksam ağrımaz mı
Bu herkese uygulanan birşey yapmıştır doktor muhtemelenEvet prezervatif gibi bişe takmıştı sonra jel sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?