Alttan ultrasonla bebek mutlaka görünmeli midir?

Songulipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
349
97
98
33
Kızlar lütfen eğer başınıza geldiyse yazın kafayı yiycem ya 7.hafta da alttan bebeği görünmeyip iler ki haftalar da gören oldu mu?

Bende gozukmustu, en azindan kesesi felan gozukmeli diye dusunuyorum.
Biz kalp atislarinida gormustuk. Sekil olarak biraz degisikti.

Bende gozukmustu, en azindan kesesi felan gozukmeli diye dusunuyorum.
Biz kalp atislarinida gormustuk. Sekil olarak biraz degisikti.
Benim de kesem şekil olarak değişik, o yüzden doktorum başından beri şüpheciydi. 7+4 de kalp atışını duyduk ve yolk la beraber embriyo göründü. Kalp atışını bile görebiliyordum. Ama hala kese bi değişik diyor doktorum artık ağlamak ve üzülmekten yoruldum, belirsiz halime gülmekle yetiniyorum. Geç görünmesinin nedeni geç döllenme olabilir diye açıkladı doktorum çünkü kalp atışını duyduğumuz zaman boyut olarak da 6 hafta civarı idi. Peki sizin değişik görüntü ileriki haftalarda düzeldi mi? Sağlıklı güzel haberler dilerim herkese.

Alttan ultrasonla bakıldı mı size?

Kese var canım yolk sac denen şey de var
benim bos gebeliğim olmuştu alttan ne yolk ne de bebek gözükmemişti. doktor yolk olsa bebekte olur demişti sizde en azından kesisini görmüş merak etmeyin haftaya kesin gözükür belki tahmin ettiğinize göre daha geriden geliyordur

Ya alttan bakılınca ne bilim korkuyorum. Adet düzensizliğim var 35-40-45 günde bir adet görüyorum ben

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah,olanlarinda ve biizm de saglikla ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..

Gönlünü ferah tut,yolk sac varsa bebekte buyuk olasilikla olusuyor.Bende yedi haftalik dye gittim hatta konu actim buraya, yolk sac var bebek görünmüyor diye.Bugunse randevuma gittim kalp atisini da bebegide gorduk hamdolsun.Megersem.gec döllenmeymis yeni 7+2 yada 4 olmasi lazim.Yani yeni girmişim 7.haftaya.İnsAlalh seninkide gorunur.Sabırlı ol kotu dusunme canım

Ayyy ciddi misiniz? şu an çok sevindim yaa Allah'ım inşallah bende duyarım

Geç döllenmiştir canım evham yapma yolk varsa bebekte vardır inşaAllah

Amin canım inşallah inşallah. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. O zaman sıkıntı yapmama gerek yok sabırla bekleyimm. Birşey daha sorabilir miyim peki belirtilerin devam ediyor muydu koku hassasiyeti mide bulantısı vs.?

Geç döllenmiştir canım evham yapma yolk varsa bebekte vardır inşaAllah

Inşallah canım benim ultarson kağıtlarına bakıyorum hepsinin içinde küçük yolk sac görünüyor böyle yüzük daire şeklinde hatta ultrason da da gördüm. Doktor da dedi şurada küçük birşey var ama net görünmüyor diye demek ki bebek daha çok küçükmüş

kese boyutunuz kaç mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…