- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Bende gozukmustu, en azindan kesesi felan gozukmeli diye dusunuyorum.
Biz kalp atislarinida gormustuk. Sekil olarak biraz degisikti.
Benim de kesem şekil olarak değişik, o yüzden doktorum başından beri şüpheciydi. 7+4 de kalp atışını duyduk ve yolk la beraber embriyo göründü. Kalp atışını bile görebiliyordum. Ama hala kese bi değişik diyor doktorumBende gozukmustu, en azindan kesesi felan gozukmeli diye dusunuyorum.
Biz kalp atislarinida gormustuk. Sekil olarak biraz degisikti.
Benim de kesem şekil olarak değişik, o yüzden doktorum başından beri şüpheciydi. 7+4 de kalp atışını duyduk ve yolk la beraber embriyo göründü. Kalp atışını bile görebiliyordum. Ama hala kese bi değişik diyor doktorumartık ağlamak ve üzülmekten yoruldum, belirsiz halime gülmekle yetiniyorum. Geç görünmesinin nedeni geç döllenme olabilir diye açıkladı doktorum çünkü kalp atışını duyduğumuz zaman boyut olarak da 6 hafta civarı idi. Peki sizin değişik görüntü ileriki haftalarda düzeldi mi? Sağlıklı güzel haberler dilerim herkese.
benim bos gebeliğim olmuştu alttan ne yolk ne de bebek gözükmemişti. doktor yolk olsa bebekte olur demişti sizde en azından kesisini görmüş merak etmeyin haftaya kesin gözükür belki tahmin ettiğinize göre daha geriden geliyordurKese var canım yolk sac denen şey de var
benim bos gebeliğim olmuştu alttan ne yolk ne de bebek gözükmemişti. doktor yolk olsa bebekte olur demişti sizde en azından kesisini görmüş merak etmeyin haftaya kesin gözükür belki tahmin ettiğinize göre daha geriden geliyordur
benim doktorum o zaman hep alttan bakıyordu baya da ii bir profesördü bebeği bulamayınca ilk kez üstten bakmıstıYa alttan bakılınca ne bilim korkuyorum. Adet düzensizliğim var 35-40-45 günde bir adet görüyorum ben
benim doktorum o zaman hep alttan bakıyordu baya da ii bir profesördü bebeği bulamayınca ilk kez üstten bakmıstı
Evet en başından beri.Alttan ultrasonla bakıldı mı size?
Evet en başından beri.
Yolk sac varsa bebekte vardır geç döllenme olmuştur daha küçüktür bebek haftaya görürsün. Aynı şeyleri yaşadım hep alttan bakıldım sadece yolk sac vardı bi hafta sonra kalp atışını gördük direktKese var canım yolk sac denen şey de var
Yolk sac varsa bebekte vardır geç döllenme olmuştur daha küçüktür bebek haftaya görürsün. Aynı şeyleri yaşadım hep alttan bakıldım sadece yolk sac vardı bi hafta sonra kalp atışını gördük direkt
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah,olanlarinda ve biizm de saglikla ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..
Gönlünü ferah tut,yolk sac varsa bebekte buyuk olasilikla olusuyor.Bende yedi haftalik dye gittim hatta konu actim buraya, yolk sac var bebek görünmüyor diye.Bugunse randevuma gittim kalp atisini da bebegide gorduk hamdolsun.Megersem.gec döllenmeymis yeni 7+2 yada 4 olmasi lazim.Yani yeni girmişim 7.haftaya.İnsAlalh seninkide gorunur.Sabırlı ol kotu dusunme canım
Geç döllenmiştir canım evham yapma yolk varsa bebekte vardır inşaAllah
kese boyutunuz kaç mmInşallah canım benimultarson kağıtlarına bakıyorum hepsinin içinde küçük yolk sac görünüyor böyle yüzük daire şeklinde hatta ultrason da da gördüm. Doktor da dedi şurada küçük birşey var ama net görünmüyor diye demek ki bebek daha çok küçükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?