- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
at sen bakayım
1,7 cm yani 17 mm keseniz . 6+7 hesaba göre şuan keseniz gayet iyi boyutu yolk saç gördü müNeresinde yazıyor tam olarak?
ve içi de boş görünmüyor bebek var orda siz başka bi doktora daha görünün istersenizNeresinde yazıyor tam olarak?
1,7 cm yani 17 mm keseniz . 6+7 hesaba göre şuan keseniz gayet iyi boyutu yolk saç gördü mü
şöyleki kese boyutunuz haftanıza göre iyi aslında onu demek istiyorum siz görüntüye bakmayın. önemli olan ölçüm. önceki attığınız görüntüde bebek var gibi geldi bana başka b dr gidin derim tabi siz bilirsinizCanım buda yolk sac alttan ultasonla bakılmıştı yakın çekim olduğundan büyük gözüküyor ama aslında küçücük şu hemen ortasında yer alan da küçük birşey gözüküyor ama net belli değil demişti
İçi boş değil bencede bebek var gibi doktorunuz değiştirinNeresinde yazıyor tam olarak?
şöyleki kese boyutunuz haftanıza göre iyi aslında onu demek istiyorum siz görüntüye bakmayın. önemli olan ölçüm. önceki attığınız görüntüde bebek var gibi geldi bana başka b dr gidin derim tabi siz bilirsiniz
İçi boş değil bencede bebek var gibi doktorunuz değiştirin
şöyle ki boş olduğu zaman kara bir delik oluyor ne kadar ararsanız arayın bulamıyorsunuzHaftaya gidicem canım
şöyle ki boş olduğu zaman kara bir delik oluyor ne kadar ararsanız arayın bulamıyorsunuz
merhaba ne yaptınız acaba en son sonuc ne olduAynen canım ama benim içi boş değil kesinlikle her ultrason kağıtlarında içinde birşey gözüküyor dediğin gibi boş olsa içi bomboş olurdu. Allah'ım çok zormuş ya beklemekten stres yapmaktan şu an insanlıktan çıktım resmen. Ah bir duyabilsem çok rahatlicam bütün stresim gidecek
merhaba ne yaptınız acaba en son sonuc ne oldu
kaç haftalıkmıs su an neredeyse 8 oldu sanırım bu arada doktor ve usg cihahızıda cok önemli bana 4 haftalık dedkleri bebek 6 haftalık cıktı kalp atısını bile duydum bugun şoktayım iyikide güvenmeyip baska doktora gitmişimBebek bugün alttan göründü canım ama daha çok küçük yeni oluşmuş sanırım kalp atışı daha duyamadık 1 hafta bekliycez yine
kaç haftalıkmıs su an neredeyse 8 oldu sanırım bu arada doktor ve usg cihahızıda cok önemli bana 4 haftalık dedkleri bebek 6 haftalık cıktı kalp atısını bile duydum bugun şoktayım iyikide güvenmeyip baska doktora gitmişim
Cok gecmiş olsun inş düşündüğünüz gibi olmaz öle olup devam edende cok bu forumda okumustım bebek var ama neden kanama olurkiCanım benim ki çok karışık bu sefer de 7+1 günlük ama bebek 6 haftalık olarak görünüyor. Dün kanamam oldu doktora gittim üstten görünmedi bugün de son kez alttan muayene olup kürtaj olmaya karar vermiştim ama göründü. Dün kanamam kesilmişti ama bugün tekrar geldi yoğun bir şekilde sanırım düşük yapicam kanamalar kese dışında
Cok gecmiş olsun inş düşündüğünüz gibi olmaz öle olup devam edende cok bu forumda okumustım bebek var ama neden kanama olurki
Anlıyorum o stresi işyernde 2 gün düşünmekten çalısamadım ben doktorların tecrübesizliğinden kaynaklı olmasına ragmen hala korkuyorum acaba dogrumu söyledi benimi rahatlatıyor filan dye güvensizlik hat safhadaTeşekkür ederim canım. Bilmem ki stesten üzüntüden herhalde
Anlıyorum o stresi işyernde 2 gün düşünmekten çalısamadım ben doktorların tecrübesizliğinden kaynaklı olmasına ragmen hala korkuyorum acaba dogrumu söyledi benimi rahatlatıyor filan dye güvensizlik hat safhada
İnş Bi mucize olur bgn sizin içinValla canım en iyi güvendiğin ve senin içini rahatlatan doktora gitmek en mantıklısı. Benim var öyle bir doktorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı. Bu arada sanırım düşük yapıyorum ben çok yoğun kanamam ve sancım var. Yarın son kez görünüp kürtaj olucam galiba çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?