Alttan ultrasonla bebek mutlaka görünmeli midir?

Kizlar benimkine de bi bakar misiniz.SAT a gore 5+4 tu dun.Doktor tam 5 haftalik hersey de yolunda dedi.Bazen yumurtlama 1 2 gun kayabilir ayrica ultrasonun da +7 -7 si var suan bi sikinti yok dedi.Ama dunden beri ben bunu kafaya taktim kendimi de esimi de harap ettim.9 ay bana zulum olucak ne yazik ki cok takintili bi insanim.

Eklentiler

• 20200204_101732-01.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 38
benim de şuan 8+4 ultrasonda 8+2 çıktı takılma bi kaç güne sen zamanla değişiyor o değerler

Bnde koku hassasiyeti pek degilde, mide agrisi gogus hassasiyeti devam ediyor

Canım sen ona takılma benim yaklaşık 2 hafta geriden geliyor adetlerim düzensiz. Inşallah kalp atışını da duyarsın

Kızlar lütfen eğer başınıza geldiyse yazın kafayı yiycem ya 7.hafta da alttan bebeği görünmeyip iler ki haftalar da gören oldu mu?
7 derken? 6+3 gibi mi gittin? Ben 7+1 de gördüm oğlumu. Busefer de 7. Haftayı doldurmayı bekleyeceğim

Bu arada ben az evvel doktora gittim doktor bebek haftasından küçük olabilir o yüzden gözükmeyebilir 2 hafta sonra gel dedi bana yani 6-7 haftalık gözüküyor şu an kaç haftalık olduğum bile belli değil

Bu arada ben az evvel doktora gittim doktor bebek haftasından küçük olabilir o yüzden gözükmeyebilir 2 hafta sonra gel dedi bana yani 6-7 haftalık gözüküyor şu an kaç haftalık olduğum bile belli değil
sorsaydınız kese mm ? mm ile hafta hesaplanabiliyor

7 derken? 6+3 gibi mi gittin? Ben 7+1 de gördüm oğlumu. Busefer de 7. Haftayı doldurmayı bekleyeceğim

Canım keseyi görmeye gittiğimde 5+6 haftalıktı 7.haftada gittiğimde gözükmedi 10 gün önce farklı bir doktora gittim orda daha küçük gösteriyordu bugün kontrolüm vardı gittim işte doktor haftasından çok küçük olabilir dedi 2 hafta sonraya çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…