- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
kese boyutunuz kaç mm
benım yolk sacım vardı ama bebek yoktuYolk sac varsa bebekte vardır geç döllenme olmuştur daha küçüktür bebek haftaya görürsün. Aynı şeyleri yaşadım hep alttan bakıldım sadece yolk sac vardı bi hafta sonra kalp atışını gördük direkt
ultrason görüntünüz var ise atarsanız yorum yapabilirizBilmiyorum ki canım o an hiç aklıma gelmedi
ultrason görüntünüz var ise atarsanız yorum yapabiliriz
benım yolk sacım vardı ama bebek yoktu
benim de şuan 8+4 ultrasonda 8+2 çıktı takılma bi kaç güne sen zamanla değişiyor o değerlerKizlar benimkine de bi bakar misiniz.SAT a gore 5+4 tu dun.Doktor tam 5 haftalik hersey de yolunda dedi.Bazen yumurtlama 1 2 gun kayabilir ayrica ultrasonun da +7 -7 si var suan bi sikinti yok dedi.Ama dunden beri ben bunu kafaya taktim kendimi de esimi de harap ettim.9 ay bana zulum olucak ne yazik ki cok takintili bi insanim.
Bnde koku hassasiyeti pek degilde, mide agrisi gogus hassasiyeti devam ediyorAmin canım inşallah inşallah. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. O zaman sıkıntı yapmama gerek yok sabırla bekleyimm. Birşey daha sorabilir miyim peki belirtilerin devam ediyor muydu koku hassasiyeti mide bulantısı vs.?
Kizlar benimkine de bi bakar misiniz.SAT a gore 5+4 tu dun.Doktor tam 5 haftalik hersey de yolunda dedi.Bazen yumurtlama 1 2 gun kayabilir ayrica ultrasonun da +7 -7 si var suan bi sikinti yok dedi.Ama dunden beri ben bunu kafaya taktim kendimi de esimi de harap ettim.9 ay bana zulum olucak ne yazik ki cok takintili bi insanim.
Bnde koku hassasiyeti pek degilde, mide agrisi gogus hassasiyeti devam ediyor
7 derken? 6+3 gibi mi gittin? Ben 7+1 de gördüm oğlumu. Busefer de 7. Haftayı doldurmayı bekleyeceğimKızlar lütfen eğer başınıza geldiyse yazın kafayı yiycem ya7.hafta da alttan bebeği görünmeyip iler ki haftalar da gören oldu mu?
sorsaydınız kese mm ? mm ile hafta hesaplanabiliyorBu arada ben az evvel doktora gittim doktor bebek haftasından küçük olabilir o yüzden gözükmeyebilir 2 hafta sonra gel dedi bana yani 6-7 haftalık gözüküyor şu an kaç haftalık olduğum bile belli değil
sorsaydınız kese mm ? mm ile hafta hesaplanabiliyor
7 derken? 6+3 gibi mi gittin? Ben 7+1 de gördüm oğlumu. Busefer de 7. Haftayı doldurmayı bekleyeceğim
ultrason görüntünüzde mm kaç hafta kaç günlük olduğu yazar mutlakaValla kaç haftalık diye sordum oda 6-7 haftalık gözüküyor dedi
ultrason görüntünüzde mm kaç hafta kaç günlük olduğu yazar mutlaka
ultrason görüntünüzde mm kaç hafta kaç günlük olduğu yazar mutlaka
at sen bakayımCanım mm diye birşey yazmıyor sen anlıyorsan resim atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?