Altus?Regal?Vestel? Bulaşık makinası

siluet1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
455
518
33
Merhaba bayanlar Samsung 5 programlı bulaşık makinamin vadesi doldu.ben artık 2/3 yada 4 programlı ürün bakıyorum.sizce hangi marka hangi model? Kullananlar varmı ??

Bende Altus kullanıyorum 2 senedir maşallah bir sıkıntı yaşamadım. Uygun fiyatlı birde.

4 programlı vestel kullanıyorum 6 senedir çok memnunum

Ay hepimiz farklı önermişiz uğraşsak olmazdı. Tam kafa karışıklığı.
Evet tamda arada kaldığım markalar 30 haftalık hamileyim şuan bulaşığı elde yıkıyorum her gelen tamirci 250 aldı gitti en son makinam dün gece mutfağa su bastırdı anlayacağınız halim perişan

Diğer arkadaşlar da kod verirse en ucuzunu alın gitsin. Ben valla utanmasan yemeğin yarısıyla koyucam tabakları asla sudan geçirme yapmıyorum pırıl pırıl çıkıyor. Tabi deterjan o quantum olandan kullanıyorum hep. Eco programı beni cezbetmişti evet uzun sürüyor bu program ama çevre dostu enerji kullanımı az diye hoşuma gitti. Siz de yıkama derecesi ve sürelerine bakarak karar verebilirsiniz.
Bu arada bebeğiniz sağlıkla gelsin.

2 ay önce yeniledim bulaşık makinamı.
Tüm markaları gezdim.
Fiyatlar hemen hepsinde aynı, 100-200 oynuyor en fazla.
Ben Bosch aldım, 3 sepetli, 2400 TL ye, çok memnunum tavsiye ederim

Yıkama süreleri nasıl peki Regal de samsungda 2:50 dk sürüyor du

Yıkama süreleri nasıl peki Regal de samsungda 2:50 dk sürüyor du
Süper : 50 dk. 65°
Yoğun: 70° süre yazmıyo hiç kullanmadım.
Hızlı: 30 dk. 40°
ekonomik: 50° 2 saati buluyordur sanırım Süre yazmıyor dikkat etmedim.
Hızlı ayarı çok iyi oluyor misafir gelmeden hazırlık eanasındaki çıkardığım bulaşıkları atıp hemen boşaltıuorum makimayı. Hazırlanmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…