ne senden, ne ondan vazgeçmeyen birini nasıl seviyorsun. .
Şuanda onunla mı ??
Dünya bir kişi üzerine kurulu değildir. .
Zaman herşeye derman ..
Tabiiki vaz geçeceksin, önüne bakacaksın
Aklımdan nasıl atcam?
Kendime güvenimi yitirdim onu nasıl tekrar kazancam?
Tamamen unutabilr miyim ki ?
Kızın tipi nasıl , tarzı falan ?
Merak ettim .
Unutmak istersen unutursun sosyal çevren varsa onlarla takıl.. Kendine bir kurs falan bul ilgi duyduğun konuda, aşk şarkısı falan dinleme, ağlama sızlama, bişeylerle uğraş, öyle whats up falan bakma, hatta telefonunu kendinden uzak tut..
hemen whatsapp ı kapadım aşk şarkısı çalıyodu değiştirdim hareketli bi şey açtım.
dediklerinizi uygulamaya çalışcam.
ama bikaç gün sonra mecburen görüşcez bi süre.ben gitcem ya da o gelcek..
tavrım nasıl olcak kendim bile merak ediyorum
Senin görmeni istediği resim bu evet , popülerlik nedir ?Aşırı serbest.Sınırı yok.
Ama sıcakkanlı gibi görünüyor fotolarından.
Uzun kıvırcık saçlı,açık giyiniyor hep gezmede tozmada.
Popüler biri de anladığım kadarıyla.
Aklımdan nasıl atcam?
Kendime güvenimi yitirdim onu nasıl tekrar kazancam?
Tamamen unutabilr miyim ki ?
Umursama, normal ol, fazla yakın olma, ama randevu amaçlıysa sen bilirsin, bir gönülde adam 2 hatun taşıyor, ama sen kendini yazdı yazacak, baktı bakacak diye yorup üzüyorsun, adam 2nizide iplemio bence, sende tavrını belirt yada konuş, yada istediiğin gibi davran, memelekette bekar erkek bitmemiştir daha..Çok ciddiye almayın böyle tipleri..
Beni iplemeyor olması bile sinirimi bozuyor.Nasıl ciddiye almaz beni ben onu göklere çıkarırken diyorum.Bi şekilde zoruma gidiyor bu ve benzeri şeyler.İçimde kalıyor.Unutamıyorum o zaman.Onu değil belki.Yaptığını.
Benim yaptığım da bana zarar haklısınız.
Senin görmeni istediği resim bu evet , popülerlik nedir ?
Bir tanıdığım var toplandığımız da çok konuşur herkes onu dinler ben içimden çok geveze sussa da artık rahat rahat sohbet etsek derim .Sorsan kendisi çok popülerim bak herkes beni dinliyor der sanırım .
Bir tanıdığım var çok güzel buluyorum kendisini hatta bazen kıskançlık duyuyorum ama yan yanayken genelde insanlar bana güzel şeyler söylüyorlar , ona da diyorlar tabi.
Halbuki ben onu çok fazla beğeniyorum ilginç değil mi .
Açık saçık giyinmesine bir şey diyeyemem ama güzellikleriyle anılan bazı iller hatta ülkeler çok açık giyinen kadınlardır anladın sen beni.Çok gezen insanların sürekli mus mutlu olmadıklarını da çok net biliyorum .
O an saçma sapan etiketlerle uğraşmalar modelden modele girmeler bakın ne kadar neşeliyiz , mutluyuz pozları , poz yani. ( kk da bunları yapanlar varsa lütfen kızmasın bana)
Yani demem o ki,dışarı da görsen dönüp bakmayacaksın bile , algıda seçicilik olmuş şu an .
Güleceksin bana ama bi ara ünlü ressam frida kahloya sarmıştım çok çekici geliyordu o kadın bana .Resimlerine bak anlayacaksın ne demek istediğimi
Adamı poh pohun zirvesine çıkarmışsın.. Şimdi aşşa bırakma zamanı ve yoluna devam etme vakti canım
Hep aklımın bi köşesinde ama offf
Evet çok güzelbaktim güzelmiş
haklısınız içinde dışında bi şey yok bence kız normal bi kız.ama o yabancı ülkede samimiyet bulamıyor arkadaşları arasında.hep şikayetçiydi zaten bundan.ama o kız farklı geldi buna.salak salak gülümsemelerinden bahsetmişti önceleri kızın.sıcak bulduğunu falan söylemişti.daha sonra ilgi duymaya başladı lanet olsun.
kendine eziyet etme, onun herhangibi bişeyi olacağına, herhangibi birinin herşeyi ol.. vay be ne güzel söyledim
evet güzel söz oldu
çok haklısınız valla.
tamam denicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?