Doğuma Hazırlık Alya mi ¿ Arya mi ¿

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gayet güzel düşünceniz,benim kuzenim de çocuğuna mila ismini verdi yurtdışında sorun olmasın diye hatta bende ismimi degistirdim bir kaç yıl önce arya listemdeki isimler den biriydi çok güzel bir isim

Napalm Allah Burda ekmek kapisi acmis bize benim adim Ayse
Söyleyemiyorlar sinir oluyorum onlara ozaman burayida düsünerek bir isim ariyorum

ikisi de çok hoşuma gitmedi son dönemdeki alya, lina, linda, hira, mira türü isimleri sevmiyorum moda oldu. bence daha güzel bir isim bulun kız ismi çok var erkek bulmak daha zor valla.

bu yeni nesil isimleri hiç sevmiyorum çoğu uydurma geliyor, arya hariç. çok güzel ve kibar bir isim güzel bir fonetiği var, kizim olursa koymak istediğim isimlerden.
alya'yı düşünmeyin bile bence çok fena. üstte bazı arkadaşlar da demiş sanki bir şey soyleyecekmissiniz de yarım kalmış gibi. ayla çok daha güzel bence illa alya diyorsanız.
arya iyidir

Ben Arya'yı daha çok beğendim. İleride yurtdışına falan giderse orada da daha az yadırganır. Game of Thrones dizisinden sonra Arya ismi koyanların sayısı da az değil. Sağlıkla büyüsün, adıyla yaşasın. :)

Almula (Almıla ) bunu çok isterdim kızıma koymak ama Almila diyorlar, Almula Zor bir de birseyler uydurup çocuklar tarafından dalgaya musait gibi ama çok isterdim = kızıl elma demek, Atsızın romanında geçiyor yiğit cesur Türk kızı

alya... çok naif, güzel bir isim ama biraz sert sanki.. yani söylemeye çalışırken... :)

arya... ya bebiişşin "r" lere dili dönmezse :) ismini söyleyemez... ama daha uluslararası standartlarda bir isim... ama bir de bir zamanlar bir Telekom firmasının ismiydi...

ben bile bilemedim... size kolay gelsin...

Bence önce anlamlara bakmalısınız, ben isimlerin karaktere etki ettiğini düşünüyorum biraz, bu isimleri de ilk defa duydum ve anlamlarını bilemiyorum. Şimdi ismi vermeyeyim taşlanmamak için, yine böyle değişik olan ve son zamanların moda ismi olan bir isimde bir çocuğa rastladım. Allah affetsin dediklerimi, çocuk acayip çirkindi, daha önce de yine aynı isimdeki rastladığım çocuklar da çirkindi. Normalde çok çocuk severim; ama bunları sevesim bile gelmedi o an, belki büyüyünce güzelleşirler. Bu isimlerin anlamlarını bir araştırın derim.

anlamları ne çok merak ettim.
arya kulağa daha hoş geliyor.ama anlamı önemli benim için mesela.
sağlıkla kucaginiza alın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…