- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gavur isim ne bilim yurtdışında yaşamak için ki koyuyorlar ?
Türk isim değil ikisinde Ayla türk isim.
Ayla :)Burasi cok aktiv diye Sormak istiyorum lüften konuyu tasimayin adminlerkizim olacakmis kismetse isim olarak Alya ve Arya arasinda kaldim sizce hangisi kulaga hos geliyor
![]()
Ay t9 değiştirmiş AlyaAyla :)
Size katiliyorum klasik isimler cok hosuma gidiyor. Kizim olsa bende zeynep ismini tercih ederdimMahpeykerin nesi varmış
Şaka yapıyorum elbette ikisinide denedim söylemesi nasıl daha rahat ve güzel diye . Arya'da karar kıldım .
Ben zeynep zehra rabia gibi isimleri daha çok seviyorum Ha birde Asya ismi favorim . Kızım olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum![]()
Şimdi con sınov u nüfus müdürlüğü kabul etmek istemeyebilir. Can ayaz koyarlar madem afilli dururErkek olursa da con sınov olsunöteki saf çıktı hemen öldürdüler
![]()
Bence defne daha iyi daphne ye denk geliyor daha kolay olur kızınız için yabancılar r yi söyleyemez arya sanki olmazAlmanyada yasiyorum ben zaten canim o yüzden Boyle Burda kullanimi iyi olacak isim ariyorum malum Burda okula gidicek hayati Burda olacak
benim olursa inş arya düşünüyorumBurasi cok aktiv diye Sormak istiyorum lüften konuyu tasimayin adminlerkizim olacakmis kismetse isim olarak Alya ve Arya arasinda kaldim sizce hangisi kulaga hos geliyor
![]()
Bence ARVEN :)Burasi cok aktiv diye Sormak istiyorum lüften konuyu tasimayin adminlerkizim olacakmis kismetse isim olarak Alya ve Arya arasinda kaldim sizce hangisi kulaga hos geliyor
![]()