Doğuma Hazırlık Alya mi ¿ Arya mi ¿

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ama gavur isim ne bilim yurtdışında yaşamak için ki koyuyorlar ?
Türk isim değil ikisinde Ayla türk isim.

Böyle şeylere çok takılmamak gerek bence,annenin ne hoşuna gidiyorsa onu koysun:) hanımefendi yurtdışında yaşıyormuş isabetli secim olmuş çocuk zorluk cekmez,sürekli ısminin telafuz edilememesi sinir bozucu olur,ama ayla da güzel bir isim

İki isim arasın da Alya daha güzel gibi... Arya o kadar çok ki artık 5-10 sene sonra bı sınıfta 5 arya olur herhalde...

Mahpeykerin nesi varmış :KK55:
Şaka yapıyorum elbette ikisinide denedim söylemesi nasıl daha rahat ve güzel diye . Arya'da karar kıldım .
Ben zeynep zehra rabia gibi isimleri daha çok seviyorum Ha birde Asya ismi favorim . Kızım olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum :KK51:

Ben Alya derken dilim donmuyor gibi oluyor. Arya daha hoş geldi

Mahpeykerin nesi varmış :KK55:
Şaka yapıyorum elbette ikisinide denedim söylemesi nasıl daha rahat ve güzel diye . Arya'da karar kıldım .
Ben zeynep zehra rabia gibi isimleri daha çok seviyorum Ha birde Asya ismi favorim . Kızım olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum :KK51:
Size katiliyorum klasik isimler cok hosuma gidiyor. Kizim olsa bende zeynep ismini tercih ederdim

son dönemde moda olmuş uydurma zorlama isimler.banada çok itici geliyor. başka isim bul bence

Yurtdisinda yasadiginiz icin oraya uygun isim bulmak istemekte haklisiniz.
Ama Alya ve Arya dan ziyade Turkce kokenli isimler hosuma gidiyor.
Arapca isimleri de sevmiyorum artik iyice araplasilip Emine koymak yerine Amine fln koyuyorlar bana cok acaip geliyor.
Hem Turkce hem de yurtdisinda var olan hem de cok begendigim bi isim olarak Selin var
Tavsiyeye aciksaniz dusunebilirsiniz belki.
Saglikla alin kucaginiza

Back
X