evet canim ya dügün bitti sabah odama geldi hepsi ver altinlarini bankaya koyacagiz dediler bende dedim benim ve esimin üstüne ortak yapin öyle veririm esimde dedi yok benim üstüme olacak sadece dedi.kavga cikardi hepsi ver esinin üstüne olsun.bende sinirlendim verdim salak gibi.sonra tabi yalan esimin üstüne degil kaynimin üstüne yapmislar.
sonradan da istemistik kaynim vermedi.vermem o altinlari dedi.simdide bosanma davasi var hic vermezler artik.eski kaynim vermem diyomus.
allah yedirmesin onunda 4 kizi var.allaha havale ediyorum. benim ve cocugumun hakkini yiyolar.
bakalim avukata dedim ama bazilari diyor altinlari kanitlayamazsiniz mahkemede.bilmiyorum ne olacak.
Canim pardon ama OHAAAAAAAAAAAAAAAA cüs,
ayni evdemi kaliyordunuz?
Tövbe tövbe yahu........
Canim yani dügün bitti ve siz kendinize ait bir eve gitmediniz mi?
anlamadim
yok canim yaa nerdeeee! dügüne kadar esim dügün bitince hemen tatile balayina gidecez dedi.yalan gitmedik.anasinin evinde bir sürü kisiyle gecirmistik.ilk gecemizi bile bir sürü kisiyle gecirdim yaaannesi,abisi,abisinin esi,abisinin 5 cocugu,kücük kizkardesi,ortanca kizkardesi,abisinin esinin annesi offfff! 2 hafta bu insanlarla gecirdim evliligimi ve esim 2 hafta sonra yurt disina döndü.ben ise kaldim vizem cikmadigi icin.valla ben ne cicim ayi yasadim nede balayi.benimki hep ........ ayiydi...
ah canım benim yaaaa :95:
sen bu adamın ailesi ile evlenmişsin sankii
yok canim yaa nerdeeee! dügüne kadar esim dügün bitince hemen tatile balayina gidecez dedi.yalan gitmedik.anasinin evinde bir sürü kisiyle gecirmistik.ilk gecemizi bile bir sürü kisiyle gecirdim yaaannesi,abisi,abisinin esi,abisinin 5 cocugu,kücük kizkardesi,ortanca kizkardesi,abisinin esinin annesi offfff! 2 hafta bu insanlarla gecirdim evliligimi ve esim 2 hafta sonra yurt disina döndü.ben ise kaldim vizem cikmadigi icin.valla ben ne cicim ayi yasadim nede balayi.benimki hep ........ ayiydi...
zaten adamda yabancim degil teyzeminogluydu.olmaz olasica
akraba degil akbaba..
bazen akraba insana bir düsmandan daha kötü olabiliyor...tecrübem var
katılıyorum.. benimde varr .. iyilik etmeye çalıştım sonuç benim felaketim oluyordu :95:
öz akraba,birde derler teyze anne yarisidir ama benim kide üvey anne yarisi bile olamaz
hımm kelse daha fena yaaadaha fena yaralanır kel kafası :)
senin eski manita eski koca felan mı
teflon tava vs. de getiririm bak
Biz evlenmeyi başaramadık ama 15 yaşımdan beri hayatımı zehir etti.Şimdi 34 yaşındayım.Çooookkk uzun bir hikaye ama dayağı kesin hak ediyor
kiz sen cok yasa hepimizin hincini bir adamdan alacak olursak o adam alti ay kendine gelemez
kızzz :) sen 15 yaşındaykende mi keldii ??
kellerden mi hoşlanıyosun yoksammm
Canim o kel kafali sahis baska bir arkadasin esi,ayrilmislar ve adam tekrar izdivac yapacakmis
kızzz :) sen 15 yaşındaykende mi keldii ??
kellerden mi hoşlanıyosun yoksammm
alemsiniz aksam aksam
aklima cocuklar duymasindaki Gülfidan hala geldi-kel olmasinda ne olursa olsun-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?