Alyansınızı ne yaptınız?

Bir ara paraya sıkışmıştım.

Aklıma, artık hiç bir değeri olmayan o yüzük geldi.

Kız kardeşime verdim git şunu bozdur, gelirkende bize dondurma çikolata falan al dedim.

Kalanınıda, bir güzel harcadım, lunaparka gidip.

Bütün atraksiyonlu şeylere bindim.

benimde arkadaşım satmıştı hatta birlikte gidip satmıştık sonrada bi güzel kuaöfre gittik kaş bıyık saç kesimi makyaj para yettiği kadar yaptrdık çıktık

ben evliyim 3 yıllık ve eşim alyansını sadece özel günlerde takıyor bu nedenden dolayı bende takmama kararı aldım çekmecede duruyor
dedim kendime salakmısın o takmıyor sen neden takıyorsun

Ben boşanırsam satar bir güzel yerim.
10 yıl kadar önce nişanlımdan ayrılmıştım onun yüzükte bendeydi geri vermedim ikisinide sattım çatır çatır yedim valla.

evin anahtarini banka kartini alyansi suratina firlattim onun hic bisisine ihtiyacim yok cok sukur

evliyimm ama boşanırsam alalh korusunn ozamn kendisinee teslim ederimm alyası...zaten saatsamda üç kuruşuna kalmazdım o durumdaaa !!

hiç evlenmedim ama boşansam altınımı alyansımı vermem o herife :) lazım olur bana onuda manevi tazminatın içine katsınlar :)
çatır çatır yerim bozulan psikolojimi tamir için tatile gideirm belki altınların parası ileee

ya bu arada bana dügünde takilan takilari dügünümden hemen 1 gün sonra alip eski kaynimin üstüne bankaya koymuslardi simdi de vermiyorlar
altinlarimi alma hakkim varmi,bide o altinlar benim hakkim degilmi kizlar

ya bu arada bana dügünde takilan takilari dügünümden hemen 1 gün sonra alip eski kaynimin üstüne bankaya koymuslardi simdi de vermiyorlar

boşanma davanda talebini bildireceksin kanıt olarakta düğün cdni göstereceksin ...takı merasimi bölümünü, hangi bankada fln olduğunu biliyosan ordan ne kadar ne var çıkartcan
avukatın bu kısmı halleder zaten...

Kızlar alemsiniz güldürdünüz beni Allah'ta hepinizi güldürsün.Şu düğün basma işini çok tuttum.11.11.11 hepinizi beklerim. sanırım ben dayanamayıp basıcam o düğünü

Taniki hakkin canim,o nasil istir ya?

ya hemde birgün sonrami canim,af buyur ama ne ac gözlülükse,mahremiyete insan bari saygi duyar o kadar ac gözlü olsalar bile

Taniki hakkin canim,o nasil istir ya?

ya hemde birgün sonrami canim,af buyur ama ne ac gözlülükse,mahremiyete insan bari saygi duyar o kadar ac gözlü olsalar bile

evet canim ya dügün bitti sabah odama geldi hepsi ver altinlarini bankaya koyacagiz dediler bende dedim benim ve esimin üstüne ortak yapin öyle veririm esimde dedi yok benim üstüme olacak sadece dedi.kavga cikardi hepsi ver esinin üstüne olsun.bende sinirlendim verdim salak gibi.sonra tabi yalan esimin üstüne degil kaynimin üstüne yapmislar.
sonradan da istemistik kaynim vermedi.vermem o altinlari dedi.simdide bosanma davasi var hic vermezler artik. eski kaynim vermem diyomus.
allah yedirmesin onunda 4 kizi var.allaha havale ediyorum. benim ve cocugumun hakkini yiyolar.
bakalim avukata dedim ama bazilari diyor altinlari kanitlayamazsiniz mahkemede.bilmiyorum ne olacak.

Son düzenleme:

bi tanıdığım boşanırken vermezlerse altınları düğün cd olayını avukatı sölemişti..ama anlaşmalı oldu altınların yarısını istmşti zaten onlarda verdiler darısı başına artık
umarım alırsın ....bazıları hakimmi avukatmı moral bozacaklarına parlak fikir sunsunlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…