Ya ben kendimi tamamen saldim gitti.
Acaba bir topik daha mi acsam.
ordada esinden ayrildiktan sonra nasil toparlanabilir bir kadin diye sorsam mi?:26:?
canım sen gecenlerde konu açmamış mıydın
eski eşinle uzak diyarlara gitme fikriniz vardı hani:44:
ya bu arada bana dügünde takilan takilari dügünümden hemen 1 gün sonra alip eski kaynimin üstüne bankaya koymuslardi simdi de vermiyorlar
altinlarimi alma hakkim varmi,bide o altinlar benim hakkim degilmi kizlar
ya bu arada bana dügünde takilan takilari dügünümden hemen 1 gün sonra alip eski kaynimin üstüne bankaya koymuslardi simdi de vermiyorlar
altinlarimi alma hakkim varmi,bide o altinlar benim hakkim degilmi kizlar
Taniki hakkin canim,o nasil istir ya?
ya hemde birgün sonrami canim,af buyur ama ne ac gözlülükse,mahremiyete insan bari saygi duyar o kadar ac gözlü olsalar bile
nereyi basıyosunuz bende geliyim mi :) iyi kavga ederimkimin saçı yoluncakk
evet canim ya dügün bitti sabah odama geldi hepsi ver altinlarini bankaya koyacagiz dediler bende dedim benim ve esimin üstüne ortak yapin öyle veririm esimde dedi yok benim üstüme olacak sadece dedi.kavga cikardi hepsi ver esinin üstüne olsun.bende sinirlendim verdim salak gibi.sonra tabi yalan esimin üstüne degil kaynimin üstüne yapmislar.
sonradan da istemistik kaynim vermedi.vermem o altinlari dedi.simdide bosanma davasi var hic vermezler artik.eski kaynim vermem diyomus.
allah yedirmesin onunda 4 kizi var.allaha havale ediyorum. benim ve cocugumun hakkini yiyolar.
bakalim avukata dedim ama bazilari diyor altinlari kanitlayamazsiniz mahkemede.bilmiyorum ne olacak.
Canım herif kelama döveriz hıncımızı alırız.Burdaki herkesin acısı ondan çıkar
Canım herif kelama döveriz hıncımızı alırız.Burdaki herkesin acısı ondan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?