Ama ben bilmiyorum :)

7-8 ay görüşemedik diye 3.5 senelik ilişkiyi çöpe atmak soğumak bana çok ilginç geliyor, daha doğrusu iğrenç. Sevdiğinden uzak kalınca tam tersine ozlemen gerekmez mi? asıl dert cinsellikten uzak kalmaksa bilemiyorum tabi..ki öyle gorunuyor. Bir de mesela şimdi kız bi yolunu bulup aynı şehre gelse yeterki ilişkimiz devam etsin dese tekrar ısınacak mı bu adam? Hani tek sorun uzak kalmakmis ya. Eşimden görevi nedeniyle 3-4 aydır ayriyim, telefonda bile zor görüşüyoruz bırakın soğumayı deli gibi özlüyorum..Normal olan da bu yani. Kusura bakmayın konu sahibi bu adamı hic iyi niyetli göremedim. Eminim ki 3.5 yıl boyunca kız arkadaşı da sizin gibi güzel şeyler düşünmüştür bu dengesiz hakkinda

Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum:olamaz: Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum :KK200: Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte :KK70: ) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan :KK43: Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba, sizce ne yapayım?
Seni bir abla olarak görüyor olabilir mi yani tabi bilemem de bana sanki öyle gibi geldi.

Olgun biri olsaydi, sizi kiskandirmak için onunla mesajlastigini dusunmezdiniz.
Bunu olgun insan yapmaz, size eski ilişkisini anlatıp, bir de sizi kiskandirmaya çalışan insan olsa olsa kaypak olur 😉😉

İyi bir insandır, o ayrı bir kavram.
Ama anlattığıniz kadarıyla size bir duygusu yok gibi duruyor malesef 😕

Bence senin ilginden habersiz. Bi arkadaş gibi yaklaşıyo ve öyle muhabbet ediyo. Hem yaşıyla ilgili de dalga geçiyomuşsunuz tam friendzone :)

Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum:olamaz: Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum :KK200: Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte :KK70: ) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan :KK43: Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba, sizce ne yapayım?

Merhabalar.. size tavsiyem kendinizi çok kaptırmayın bu bey efendi yarın öbür gün tekrar o kıza döner siz üzüldüğünüz le kalırsınız

Bana karşı tarafın yeni ortam yeni başlangıçlar düşüncesiyle hareket ettiğini hissettirdi. Adam boşlukta kalmış sizin de ilginizi fark etmiş ve ona göre davranmış olabilir. Bence biraz uzak durmakta fayda var

ya bir erkeğin bir kadını sizin yanınızda, işte ayıp olmasın diye yazıyorum ona, onunla evlenmeyi düşünmüyorum,
onu terk etmiştim ben ayrılmıştım, öylesine yazışıyoruz vs. diyebilmesi çok iğrenç değil mi?
neden izin veriyorsunuz? böyle bir adam sizi başkasına nasıl anlatır sizce? aynı şekilde anlatır.

inandınız mı gerçekten onun ayrıldığına ve kızın peşinden koşup mesajlar attığına, hadi öyle diyelim bu nasıl bir erkek ki birlikte yaşadığı yıllarca bir de bi kadını iş arkadaşına anlatıyor. yarın sizle evlense aynısını yaşarsınız.
mide bulandırcı yani. bir de çok neşeli şen şakrak anlatmışsınız ama sizi de sevdiğini düşünmedim, sizi sevse sadece sizinle konuşurdu. belli bi yaşta işi gücü olan bir insan neticede. daha mantıklı hareket edin bence üzülürsünüz.

ya bi de :d utancından size çikolata aldığını söyleyemiyor ama karı koca hayatı yaşadığını öğrenmişsiniz sevgilisiyle. çok utangaçmış cidden.

Kendi istemese tek kelime etmez o kızla bunu kendine yedirebiliyor musun :işsiz: Sen hep yanındasın ama arkadaşsınız bunca zamandır bence olmaz bu iş

Size gelip de eski sevgilisini biz onla karıkoca hayatı yaşadık ama uzakta olunca ben ayrıldım özlemiyorum istemiyorum diye meze yapan kişiden fersah fersah uzak durun. Sizce de bi tuhaflık yok mu zaten o kızın yerinde olmak ister misiniz bi düşünün bakalım. Ki çocuğun sizden hoşlandığını da sanmıyorum hoşlanan erkekler gelip eski sevgilisinden bahsedip kıskandırmaz. Bi çikolataya iki bakışa kanmayın derim.

Bence sizi kaybetmek gibi bir korkusu yok sizden emin ve ne olursa olsun gitmeyeceginizden.Yoksa başka kızın hakkinda sizin yaninizda konuşmazdı sizi kaybetme riskini göze alamazdi.Sizi sevmiyor sadece sizinle oynuyor.Canı sıkılmış küçük beyefendinin hayatına renk katmışsınız.Ayrica bence samimi değil tersine fazla uyanık.Ava giderken avlamayın.

Back
X