Ama ben bilmiyorum :)

Istemem yan cebime koy diyen erkek tipi. Kizdan ayrilan bu. Ama hala iletisime devam eden de bu. 3 bucuk yillik iliskiyi bir anda koparip atamiyorum hikayesine de cocuk inanmaz. Ne iliskileri koparip attik bicak gibi. Ayrica emin olu sizin ilginizi de bal gibi biliyor. Erkekler cakal gibidir, ufacik sinyali bile alirlar. Bi yanda sizin dostane gorunup aslinda duygusal olan ilginiz diger yanda obur kizin varligi,ohh adam besledikce beslesin egosunu. Yerinizde olsam vazgecerim. Guven vermiyor hic.

Tamamen katılıyorum. Bir erkeğin sizin ona ilgi duyduğunuzu anlamaması imkansız. Adamın keyfi yerinde bir yandan ufak oyunlarla sizi heyecanlandırıyor ve sizinde bundan hoşnut olduğunuzu biliyor. Öbür taraftan da kızla yazışıyor. Size öyle dedi ama belki kıza neler diyor düşündünüz mü:)

Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum:olamaz: Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum :KK200: Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte :KK70: ) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan :KK43: Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba, sizce ne yapayım?

muhtemelen o kiz hala sevgilisi, sizd flörtüsünüz. baska da hic birsey gelmiyor aklima.

şimdi hislerinizi yavaşça yere bırakıp uzaklaşın ve hiçbir takıntısı, çıkıntısı olmayan aklı başında biri ile tanışana kadar da durmayın.

Duyduğum ve tanık olduğum kadarıyla sekse düşkün ve narsist bencil kişilikler
Tabiki esas olan karakter her zaman
Ama bu adam da yukardaki özellikler kesin vardır
3.5 ilişkisini düzenli seks için sürdürmüş başka şehire gidince kızdan ayrılmış baksana
Eşim de akrep. Seks konusunda evet ama ben de koç olduğum için artı özellik benim için. :d Onun dışında da eşimin karakteri kadar beğendiğim hiç kimse çıkmadı şu ana kadar karşıma. Eksileri muhakkak vardır fakat bu adamla kıyaslanamaz.
Bu adamın böylesi karaktersiz olması akrep veya bir burç vasıtasıyla değil ne yazık ki. Direk uzaklaşın bu adamdan bir yol olmaz.

sene olmuş 2019 hala burç muhabbeti mi Allahaşkına?
cidden hani akrepler böyle balıklar böyle kovalar böyle mi diyoruz?
altı üstü 12 burç var 7 milyar insan var.
şu bile burçların mantığını çürütür.
gezegenler gelgitler dolunay falan ok mantıklı açıklaması var, ama yok akrepler inatçı olur, yok kovalar buldu mu affetmez falan fazla eğitimsizce ya. (ancak bu kadar kibarlaştırdım)

Sana net birsey söylemiyor adim atmiyor sana karsi ne tür hislere sahip oldugunu göstermiyor cünkü bekletiyor seni diger kizla durum netlesince diger adimi atacak elde tutuyor seni. Net birsekildede duygularini göstermiyor sirf kafanin karismasi icin acaba bu bana bosmu degilmi diye.
Ayrica güya kiz uzakta diye iliskisini bitirmis ama artik sevgilim degil dedigi biriylende mesafeye ragmen halende muhabbeti kesmiyor.
Ikiniz arasinda secim yapinca ya arkadas olarak görüyordum beni yanlis anladin diyecek egerki kizi secerse ,yada o kizla muhabbet bitince sevgilisi olucaksin.

Bu adam gerçekten "adam " olsaydı. Kızla tamamen bitirirdi ya da devam ederdi. Böyle arada bırakmazdı. Üstüne bir de kaç yıllık ilişki yaşadığı kızı kullanıp başkalarını kıskandırmaya çalışmazdı.

sene olmuş 2019 hala burç muhabbeti mi Allahaşkına?
cidden hani akrepler böyle balıklar böyle kovalar böyle mi diyoruz?
altı üstü 12 burç var 7 milyar insan var.
şu bile burçların mantığını çürütür.
gezegenler gelgitler dolunay falan ok mantıklı açıklaması var, ama yok akrepler inatçı olur, yok kovalar buldu mu affetmez falan fazla eğitimsizce ya. (ancak bu kadar kibarlaştırdım)
Valla ben inanıyorum. Eğitimle alakasını anlayamadım biraz açar mısınız?
Ayrıca dünyada isterse daha fazla insan olsun huylar özellikler kısıtlı degil mi? Mesela ya sakin birisin ya çabuk öfkelenen, ya inatçısın ya uysal vs vs
Burcun etikisi ile bazı özellikleri taşıyor olabiliriz, bu kadar. Bunun eğitimle ilgisi nedir?

Valla ben inanıyorum. Eğitimle alakasını anlayamadım biraz açar mısınız?
Ayrıca dünyada isterse daha fazla insan olsun huylar özellikler kısıtlı degil mi? Mesela ya sakin birisin ya çabuk öfkelenen, ya inatçısın ya uysal vs vs
Burcun etikisi ile bazı özellikleri taşıyor olabiliriz, bu kadar. Bunun eğitimle ilgisi nedir?

tamam da yani mesela balıklar uysaldır diyolar, deli gibi sinirli adam ama burcu balık, o zaman da yükseleni başka diyorlar buna nasıl inanılıyor?
eğitim bence bir insanın ufkunu genişletir, her kavramı sorgulatır, burçların özelliklerine çok inanmak ne bileyim bütün gün tv dizileri, kadın programları, evlilik programları izleyen kişilere göre gibi geliyor.
kendimi düşünemiyorum, sen yengeç misin aaa yengeçler şöyledir derken :KK45:
aşırı komik geliyor.
biri bana burcumu sorduğunda oğlak diyorum, diyolar, çok düzenlisindir, çalışkansındır sadıksındır. aa valla öyleyim yaa vs diye trollüyorum kendimce. ocak ta doğmuş olmam hasebiyle yapılan bu analiz bana saçma geliyor, ki geç bir doğumum, normalde aralık sonu doğacakmışım, hani zamanında doğsam kişiliğim başka mı olacaktı?
hepsi hikaye, modern zaman falcılığı gibi geliyor, hani millete gülüyolar ya tv de, adam şunun ayağının suyunu iç iyileşeceksin demiş, nasıl inanırlar diye şaşırıyoruz gülüyoruz ya, bana da burçlar aynı öyle geliyor.
burç uyumları da hakeza aynı.

tamam da yani mesela balıklar uysaldır diyolar, deli gibi sinirli adam ama burcu balık, o zaman da yükseleni başka diyorlar buna nasıl inanılıyor?
eğitim bence bir insanın ufkunu genişletir, her kavramı sorgulatır, burçların özelliklerine çok inanmak ne bileyim bütün gün tv dizileri, kadın programları, evlilik programları izleyen kişilere göre gibi geliyor.
kendimi düşünemiyorum, sen yengeç misin aaa yengeçler şöyledir derken :KK45:
aşırı komik geliyor.
biri bana burcumu sorduğunda oğlak diyorum, diyolar, çok düzenlisindir, çalışkansındır sadıksındır. aa valla öyleyim yaa vs diye trollüyorum kendimce. ocak ta doğmuş olmam hasebiyle yapılan bu analiz bana saçma geliyor, ki geç bir doğumum, normalde aralık sonu doğacakmışım, hani zamanında doğsam kişiliğim başka mı olacaktı?
hepsi hikaye, modern zaman falcılığı gibi geliyor, hani millete gülüyolar ya tv de, adam şunun ayağının suyunu iç iyileşeceksin demiş, nasıl inanırlar diye şaşırıyoruz gülüyoruz ya, bana da burçlar aynı öyle geliyor.
burç uyumları da hakeza aynı.
Anladım ama burada inançtan ziyade ilmi olarak yaklaşılıyor. Hani uhrevi bir mesele degil. Tabiki inanmamak size kalmış ama eğitimle ilgisi yok bence. Yine de fikrinize saygı duyuyorum tabiki. Ha bir de yükselen meselesi de sonradan cıkmış bir durum degil ki o da buna baglı bir şey. O yuzden burca inanan yükseleni de zaten yadırgamaz :)

Yeni tanıştığım bir erkek benden hoşlanıyorsa bir kızla geçmişte karı koca hayatı yaşadığını anlatmaz bence. Ya karşıysam bu fikirlere... beni kaybetmek istemez yani. Bu adam fütursuzca her şeyi anlatmış hatta kızla iletişime gözünün içine baka baka devam... arkadaşlığa evirebiliyorsan bu ilişkiyi öyle yap ya da hepten uzak dur. Böylelikle niyetini anlaman da kolaylaşır

Sizinle arasında birşey olmasını net olarak isteseydi asla başka birinden bahsetmezdi sizi kaçırma ihtimaline karşı.Ben birşey hissettiğini düşünmüyorum.

Sevmiyor yapacak bir şey yok .Sevgili olmaya çalışır bir hali de yok insan sevdiğinde eski sevdiği aklına bile gelmiyor anlatmak dursun siz sadece çok iyi düşünüyorsunuz o kadar

Yanlış kişi.
Karı koca ilişkisi yaşaması , bence en olumsuz taraf. Ben öyle birini istemezdim.
Bu kadar yakın olduğu kişiyi bir anda terk etmesi, güvenilmez olduğunu gösterir.
Bu kadar yakın olduğu kişinin kötü yanlarını bir başkasına anlatması çok çiğ olduğunu gösterir.
Bence kişiliği gelişmemiş, tehlikeli ama size sevimli geliyor

Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum:olamaz: Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum :KK200: Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte :D ) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan :( Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba, sizce ne yapayım?
Yanı bence aynı evde yaşamaları bana hoş gelmedi ayrica ben karısıyım ya bir insanla bir hayatı paylaşmışsın onu seçmişsin onu sevmissin ama başkasına kotuluyorsyn asalık olarak gösteriyorsun bu bana hep karaktersizlik gibi gelir sizi bilemedim şimdi yani bence doğru tercih değil beyfendi

Back
X