Ama ben bilmiyorum :)

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. Bir süre hicbirsey yapmadım arkadaş olarak devam ettik fakat kendimi acaba ikileminden kurtaramadım kız ile konuşmayı iki hafta önce bitirmiş tamamen. Dün otururken ben ona olan hislerimden bahsettim sevdiğimi sanmıyorum sadece hoşlanti dedim. O da uzun bir ilişkiyi yeni bitirdiğini ve 2-3 ay yalnız kalmak kendini dinlemek istediğini söyledi. Ben 2-3 ay sonra herşey değişebilir bende dedim o da büyük konuşma dedi. 🙄 Noktaladım. Şimdi yine gidip her gün olduğu gibi yüzünü göreceğim arkadaş olarak devam edeceğim. Bu süreçte nasıl davranmaliyim bilmiyorum

Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum:olamaz: Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum :KK200: Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte :KK70: ) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan :KK43: Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba, sizce ne yapayım?
Akrep burcu erkeği, gözlerinden tanırım varya. Az yılan değiller.
Şimdi, açıkça söylüyorum bu adamlar öyle sandığın gibi utangaç falan değil. Sana yürümek isterse o durumu yaratır. Ben hayatımda bunlar kadar cinselliğe düşkün insan grubu görmedim, tabi burç üzerinden insan genelleme doğru değil bıdılarını ben de yaparım ancak bu akrep burçları ayrı.
Sizden hoşlanmıyor, tavlamaya çalışıyor. Zaten çok çapkınlar, 3,5 yıllık ilerlemiş ilişkiyi "mesafe" için değil pipisi için bitirdi bunu önce görün bi.
Sonra, hala o kızla yazışırken size aşık olmasını beklemeyin. En fazla siz de istanbuldaki sevgilisi olursunuz.
Size tavsiyem, güzel hislerinizi harcamayın bu tiplere, temkinli davranın demek yönünde olur.

Bi ilişki tamamen bitmeden yenisine başlamak zor bence.. o da sizi kullaniyo gibi geldi iyi niyetinizi.. bence hoslanmayi kesmeye çalışın mumkunse çünkü eski kız arkadaşından bahsettigi biri ile çıkmak istemez

Bi ilişki tamamen bitmeden yenisine başlamak zor bence.. o da sizi kullaniyo gibi geldi iyi niyetinizi.. bence hoslanmayi kesmeye çalışın mumkunse çünkü eski kız arkadaşından bahsettigi biri ile çıkmak istemez
Bence ilgimi kesmeye ve arkadaş olarak devam etmeye karar verdim az önce yine 2-3 ay vurgusu yaptı bana. Hep dip dibe oturuyoruz biraz uzak kalmayı tercih edeceğim. Oturduğum yeri değiştireceğim vs beklemek istemedigime karar verdim.

Bence ilgimi kesmeye ve arkadaş olarak devam etmeye karar verdim az önce yine 2-3 ay vurgusu yaptı bana. Hep dip dibe oturuyoruz biraz uzak kalmayı tercih edeceğim. Oturduğum yeri değiştireceğim vs beklemek istemedigime karar verdim.
Bekleme zaten sen neden bekleyen konumunda olasin ki ikinci yedek misin. İlgini başka yönlere çek tamamen soyutla kendini ama kötü de davranma tabi adam noluyo buna der sonuçta aranızda bişi olmadı :)

ben de eşime yapmıştım aynısını, böyle ayrıntılı değil de, eşim bana karşı ser verip sır vermeyince tepkisini ölçmek için daha önce bana müptela olan birinden bahsetmiştim:) sizi ölçüyor olabilir:)

ben de eşime yapmıştım aynısını, böyle ayrıntılı değil de, eşim bana karşı ser verip sır vermeyince tepkisini ölçmek için daha önce bana müptela olan birinden bahsetmiştim:) sizi ölçüyor olabilir:)
Sonrası meçhul bizim durumun🤭 Siz ne güzel evlenmişsiniz

Back
X