Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse çok çok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum

Şimdi şöyle üç yıldır görev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zümreyiz biz bununla, benden 2 yaş küçük (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektüel, beyfendi... Allahım sana geliyorum

Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan çıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gözü üzerimde, şöyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir çikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde üç kişiyiz işte

) fılan öyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şöyle bir sorun var; Geçen bana kafam çok karışık dedi başladı anlatmaya. Üniversitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yürütemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış sürekli irtibat halindeler kız sürekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kötü hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım için yazıyorum diyor özlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yönlerinden bahsetti filan

Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları böyle kıskandırmaya çalışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta küçük olduğu için dalga geçiyorum filan gülüyoruz. Ama içten içe de kafam çorba,
sizce ne yapayım?