ama ben böyle hayal etmemiştim :( hamileyim

evimizi aldık bi sene sonra hamile kaldım borç sıkıntı tabi ki oldu
şimdi hamile kalsam inan bende senin gibi karamsarlığa düşerim ama elbet
vardır bunda da bi hikmet
şimdiden diyelim hoş geleceksin bebek :31::31:

bir sene olsaydı bende belki sevinerek karşılardım sadece erken oldu ama vardır bir hayır

Öncelikle ben çocuğu olmayan o kadar insan var seninse düşündüğüne bak tarzı cümleleri doğru bulmuyorum, sonuçta herkesin yaşadığı sorunlar ayrı, kimse birbirinin acısını derdini küçümsememeli bence. Birisi çocuk sahibi olamıyor diye üzüldüğüyle sizin üzüntünüz aynı seviyede olabilir bence, bu mümkün. Bu söylediğime hassasiyetlerinden dolayı çocuk sahibi olamayanlar şiddetle karşı çıkacaktır tahmin ediyorum ama ben böyle düşünüyorum, ya da belki sizin sıkıntınız onlara göre daha az ama yine de sonuçta bu durum sizin de bir sıkıntınız olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi?

Üzüntünüze gelince de ben kendi adıma şuna inanıyorum, çocuk sahibi olunca bizler her ne kadar "anne" olarak adlandırılıyor da olsak aslında bence o çocukların dünyaya gelmesine sadece birer vesileyiz. O bebeğin hayata gelmesi gerekiyordu ve bu da sizin sayenizde oldu. Sizin için bu durum sıkıntı yaratacak/sıkıntılarınızı arttıracak da olsa bu görevi yerine getirmeniz gerek diye düşünüyorum. Ayrıca rızk olayına ben de inanıyorum, herkes için geçerli olmayabilir ama normalde hiç olmaz dedikleri şeyleri yaşayanlar, bir anda hiç yoktan maddi anlamda yüzü gülenler gördüm.

kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
Kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum
iş yerinden de çıkarabilirler bu durumu öğrenince :(:43::43:

merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun maddi durumları düşünerek kendinide bebeğinide üzme herbebek rızkıyla gelir
bende senin gibi düşünüyodum amile kaldığımda evlendim kirada oturuyoduk ev istiyoduk almak ama bir türlü cesaret edemiyorduk sonra ben hamile kaldım düşünceler beni sardı çalışabilecekmiyim evimiz kira geçine bilecekmiyiz çocuğun masrafı felan
hamileliğimin 5, ayında hamd olsun ev aldık evin taksitleri ,giderler ,çocuk olunca çocuğun masrafı yine bende bi düşünce ama gerçekten rabbim rızkını veriyo bebeğim doğduğunda doğum iznine çıktım ben maaş alamicam sadece eşimin maaşıyla geçinicektik
ve bebeğim emmedi mamayla beslendi çoğunlukla inan hiç zorluk çekmedik maddi yönden rabbim bi şekilde jyardım ediyor.
şuandada bebeğime annem ve kayın validem bakıyor

hayır ya aldırmayın yaşama hakkını elınden almaya hakkıınız yok...para,pul,ev ,bark......candan onemlı mı? can var orda can...canınız var

Tamamen aynı durumu yaşadım bende. . Ev aldık bir ay sonra bebeğim olduğunu öğrendim. . Herşeyde vardır bir hayır. . Benim kredimin bitmesine 2 yıl var oğluşumda 3 yaşına girecek. .Zaman su gibi akıp gidiyor. .Çocuğunuz bereketiyle gelsin inşallah

kızlar dün test yaptım akşam adetim gecikince meğersem hamileymişim hiç beklemiyordum.
kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((
böyle beklemiyorduk 1 kızımız var allah uzun ömür versin başka düşünmüyorduk fırsatımız olmadı belki çok mutsuzum

üzülme cnm bak ben istiyorum ama hamile kalamadım şimdide saçkıran oldum tedavi başladı gene kalamayacağım:43: ayrıca epilepsi hastasıyım ilaçla hamile kalacam mecbur. şunun için anlattım bunları gör ve şükret cnm yaaa

ayrıca bende çalışıyorum ve işten çıkmayacağım . hamile bir insanı çıkaramazlar işten :50:tazminat sebebidir bu korkma. Annen yanındaysa o bakabilir benim annem bakıcak
Allah tamamına erdirsin güle güle büyütürsün inşallah

allah razı olsun canım benm duaların hepimiz yerine geçiyor ne güzel :)

şaka gibisiniz ya :43: Bizde çocuk için paralar döküyoruz ev alıp satmayı bıraktık tüp bebeğe milyarlar döküyoruz kadere bak :43:

Rabbim tez zamanda size de versin inşallah
belki zamanı vardır
Ben hep dua etmişimdir Rabbim bi tane bana verdin şimdi buna sağlık olmayanlarada da evlat nasip et diye.

amin cnm amin bende istiyorum başıma bir sürü dert geldi. eşimde çoook üzgün. Güzel haberi verseydin koluna bir burma bilezik alcaktım ama maalesef kaybettin diyor. bilezikte gittti tüh yaaa:1:

Tebrikler :31: ve kolay gelsin...
her aşamada zordur bence çocuk yetiştirmek.
sizinki biraz daha zor olacaktır ama hayatta ne kolay ki zaten?

merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı olsun maddi durumları düşünerek kendinide bebeğinide üzme herbebek rızkıyla gelir
bende senin gibi düşünüyodum amile kaldığımda evlendim kirada oturuyoduk ev istiyoduk almak ama bir türlü cesaret edemiyorduk sonra ben hamile kaldım düşünceler beni sardı çalışabilecekmiyim evimiz kira geçine bilecekmiyiz çocuğun masrafı felan
hamileliğimin 5, ayında hamd olsun ev aldık evin taksitleri ,giderler ,çocuk olunca çocuğun masrafı yine bende bi düşünce ama gerçekten rabbim rızkını veriyo bebeğim doğduğunda doğum iznine çıktım ben maaş alamicam sadece eşimin maaşıyla geçinicektik
ve bebeğim emmedi mamayla beslendi çoğunlukla inan hiç zorluk çekmedik maddi yönden rabbim bi şekilde jyardım ediyor.
şuandada bebeğime annem ve kayın validem bakıyor

inşallah canım gerçekten biraz sadece zamana ihtiyacım var galiba inşallah sizin ki gibi olurda sıkıntı çekmeyiz

hayır ya aldırmayın yaşama hakkını elınden almaya hakkıınız yok...para,pul,ev ,bark......candan onemlı mı? can var orda can...canınız var

canım haklısın gerçekten nitekim olumlu şeyler düşünmeye başladım inşallah işyerimdeki problemleride çözerim.

Tamamen aynı durumu yaşadım bende. . Ev aldık bir ay sonra bebeğim olduğunu öğrendim. . Herşeyde vardır bir hayır. . Benim kredimin bitmesine 2 yıl var oğluşumda 3 yaşına girecek. .Zaman su gibi akıp gidiyor. .Çocuğunuz bereketiyle gelsin inşallah

ne güzel bitirmişsin canım sevindim senin adına inşallah bereketiyle gelir .

üzülme cnm bak ben istiyorum ama hamile kalamadım şimdide saçkıran oldum tedavi başladı gene kalamayacağım:43: ayrıca epilepsi hastasıyım ilaçla hamile kalacam mecbur. şunun için anlattım bunları gör ve şükret cnm yaaa

ayrıca bende çalışıyorum ve işten çıkmayacağım . hamile bir insanı çıkaramazlar işten :50:tazminat sebebidir bu korkma. Annen yanındaysa o bakabilir benim annem bakıcak
Allah tamamına erdirsin güle güle büyütürsün inşallah

canım ne kadar üzüldüm allahım sana ve olmayanlara da nasip eder inşallah sağolun iyi dilekleriniz için

Tebrikler :31: ve kolay gelsin...
her aşamada zordur bence çocuk yetiştirmek.
sizinki biraz daha zor olacaktır ama hayatta ne kolay ki zaten?

evet hayat başlı başına zor gerçekten büyük bir sınavlardan geçiyoruz allah yardımcımız olsun.

Ben de benzer bir şekilde ev için kredi çektikten 3 ay sonra hamile kaldım.
Üstüne bir de işten ayrıldım öğrenir öğrenmez.
Ama Allah kolaylığını veriyor bir şekilde.
Ve bebekler kısmetleriyle gelir inşallah

çok üzüldüm şimdi çalışıyormusunuz ?

Hayır çalışmıyorum. Ben zaten hamileliğimi stresli geçirmemek için işten ayrıldım.
Yakında bebeğim doğacak inşallah. O biraz büyüyene kadar yine çalışmayacağım.
Maddi sorunlar düzeliyor bir şekilde ama zaman geri gelmiyor.
Hamileliğinizi üzülerek geçirmeyin, isteyip de çocuk sahibi olamayan pek çok insan var.
Halinize şükredin...

Bebek kismetiyle gelir. Bence uzulme ve mutlu ol. Allah olmayanlara da nasip etsin insallah.

Normalde şu bebek bereketiyle gelir olayına çok inanmasam da nedense konunu okuyunca iyi hissettim.
Bu bebek iyi gelecek bence size.
Allah'ın vardır bi'bildiği :)

kredi çekip ev aldık daha 2 ay oluyor alalı eşimle ben çalışıyoruz kredi taksitide epey yüksek kara kara düşünüyoruz ne yapıcaz diye :((

Canım benim;

Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birincisi her çocuk kısmeti ile gelir. Çok zor durumlara düşeceğim sanırsın bir bakmışsın herşey çok güzel olmuş. İkincisi yasal olarak hiç bir şirket hamile birini işten çıkaramaz. İçin rahat olsun. Kendini yıpratıp meleğini de üzme. Allah herşeyi kararlamıştır.

çok mutlu olmanı temenni ederim

Back
X