hepinizin ayni binada olmasi bence de cok kotu.. yapabilirsen bir ise gir.. kiraya cikin derim.
böyle olaylar karı koca arasına girildi mi kötüyse senden iyise kendilerinden bilirler.
en iyisi susmak :1ninca:
evinzin olması büyük sanş fakat aynı binada olmanız büyük şansızlık. inşallah canım en kısa zamanda iş bulabilirsin ve bu çekişmelerden kurtulursunuz. kaydirigubbakcemile3 Eşinle ömür boyu mutlu olman dileğimle a.s.
3 katlı evinde madem mutlusun onlarla değil eşinle beraber yaşamalısın bırak yesinler birbirlerini
iş yani çalışma gibi durumun var ise kafa dağıtmak için işe gir en azından uzak kalırsın.
3 katlı evimde mutlu değilimki sadece eşim olduğu için burdayımŞimdiye kadar hiç karışmadım zaten ama hani insan bazen kendini olayın içinde buluverirya öyle oldu :sinifsinif:
3 katlı evinde eşinle mutlusun yani diğer 2 katı görme yada görmemezlikten gel. böyle kaynanalar insanın iliğini kemiğini kurutur.
haklısın yaparlar valla..daha 11 aylıkken böyleyiz 11. yılı düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
malesef bu KK sayesinde bi sürü kötü kaynana gördüm Allah yeni nişanlanacak+evleneceklere yardım etsin :Saruboceq: çok şükür sorunum yok annemle Şeniz
sız mutlusunuz ama baskaları yuzunden sıkıntı yasıyorsunuz.
hep boyle olmaz mı zaten?
aslında esınle mutlusundur ama parazıtler yuzunden huzurun bozulur.
aynı yerde yasamayı kabul etme hatasından dogan sonuclardan bırı ıste...
tum genc kızlar acsın gozunu temkınlı olsun aynı hataya dusmesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?