Ama biz mutluyuz.. :(

Nimett07

hadi gülümse..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.577
18
158
Antalya
Nerden başlasam bilemedim :)Belki derdin bu mu diyenler olacak ama anlatmak rahatlamak istedim..

Biz 11 aylık evliyiz..Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor..ama gelin görünki başkalarının sorunları bizi çok mutsuz ediyor..

3 katlı bir evde oturuyoruz..1.katta kayınvalideler,2.katta kayınbirader,3.katta biz..Aslında evlenirken bunun sorun olacağını hiç düşünmemiştim..

Dün kayınvalidem bana geldi ve görümcemi eşi dövmüş ne yapsak dedi..hemde kızcağız hamileymiş..Bende tabiki "gidin kızınızın yanında olun,gerekirse alın getirin"dedim.."Bilmemki falan dedi.."ya bebeğe bişey olursa" dedim "e olursa olsun o adamdan ikinci çocuğu olmasın "dedi ve ben şoka girdim nasıl bir cana bu kadar acımasızca böyle denir..O kararsızdı bende kayınpederi aradım verdim telefonu eline..Kayınpeder geldi ve biraz bu konuyu konuştuktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ettiler...E ben ne diyeyim artık çıktım evime..

Eşim işten geldi anlattım"Bana sorarlarsa getirin derim ama bana sormazlarsa bişey demem sonra suçlusu ben olurum"dedi ve belki haklıydı da...

Biraz sonra yemek hazırlarken aşağıda bir gürültü..Bu defa Kayınbirader karısını dövmüş..pazara gitmişlerdi herkesin içinde bağırmış küfür etmiş kadın hüngür hüngür ağlıyor..Benim ellerim titremeye başladı bişeyler olacağını hissettim elimi yüzümü yıkadım..Eşim abisine bağırdı "ne yapıyorsun sen kendine gel "diye oda işine bak sanane" falan dedi..Daha sonra çıktı gitti bende yengemin yanına indim yatıştırmaya çalıştım hemen kayınvalide damladı.."sus sus,sen bişey deme"diyor yengeme..Bende "sizin kzınızla aynı durum işte"dedim..Hiçbirşey demedi..daha sonra konuşuyo yok neymiş 3 çocuğundan da yüzü gülmemiş falan filan..

Bende daha fazla dayanamadım çıktım yukarı ellerimin titremesi artmış ve ben eşime aşağıyı anlatırken sinir krizi geçirdim..biz 2 aydır çocuk düşünüyorduk şimdi bu kararımdan şüpheliyim..ya benim çocuğum olsaydı ve bu olanları görseydi..

İşte böyle..Bizimle alakası olmayan olaylar bizi böyle yıpratıyor..Başka eve çıkmayı bende eşimde istiyoruz ama ben çalışmadığımdan kira ödeyemeyiz şu an..Biraz uzun oldu ama rahatladım..Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum..

Hepinizin aynı binada olması kötü ya..Birde maşallah hepsi dayak şiddete meğilli kişiler. Eşiniz inşallah onların içinde bozulmaz canım ya..Keşke işe felan girsende başka yere taşınsanız?

Evet canım çok kötü..bende şaşıyorum eşim nasıl çıkmış bu aileden diye..çok iş arardım ve hala arıyorum ama yok ( kpss yi bekliyorum şimdi de..

hepinizin ayni binada olmasi bence de cok kotu.. yapabilirsen bir ise gir.. kiraya cikin derim.

böyle olaylar karı koca arasına girildi mi kötüyse senden iyise kendilerinden bilirler.

en iyisi susmak :1ninca:

evinzin olması büyük sanş fakat aynı binada olmanız büyük şansızlık. inşallah canım en kısa zamanda iş bulabilirsin ve bu çekişmelerden kurtulursunuz. kaydirigubbakcemile3 Eşinle ömür boyu mutlu olman dileğimle a.s.

Teşekkür ederim canım.. olumunekankayizsmile

çok kötü bir durum ya.nedense özellikle aileler bir arada oturdumu olaylar dahada büyüyo.bence en kısa zamanda bir işe girip taşının o evde.

3 katlı evinde madem mutlusun onlarla değil eşinle beraber yaşamalısın bırak yesinler birbirlerini
iş yani çalışma gibi durumun var ise kafa dağıtmak için işe gir en azından uzak kalırsın.

3 katlı evinde madem mutlusun onlarla değil eşinle beraber yaşamalısın bırak yesinler birbirlerini
iş yani çalışma gibi durumun var ise kafa dağıtmak için işe gir en azından uzak kalırsın.

3 katlı evimde mutlu değilimki sadece eşim olduğu için burdayım Şimdiye kadar hiç karışmadım zaten ama hani insan bazen kendini olayın içinde buluverirya öyle oldu :sinifsinif:

Son düzenleme:
3 katlı evimde mutlu değilimki sadece eşim olduğu için burdayım Şimdiye kadar hiç karışmadım zaten ama hani insan bazen kendini olayın içinde buluverirya öyle oldu :sinifsinif:

3 katlı evinde eşinle mutlusun yani diğer 2 katı görme yada görmemezlikten gel. böyle kaynanalar insanın iliğini kemiğini kurutur.

haklısın yaparlar valla..daha 11 aylıkken böyleyiz 11. yılı düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

malesef bu KK sayesinde bi sürü kötü kaynana gördüm Allah yeni nişanlanacak+evleneceklere yardım etsin :Saruboceq: çok şükür sorunum yok annemle Şeniz

sız mutlusunuz ama baskaları yuzunden sıkıntı yasıyorsunuz.
hep boyle olmaz mı zaten?
aslında esınle mutlusundur ama parazıtler yuzunden huzurun bozulur.
aynı yerde yasamayı kabul etme hatasından dogan sonuclardan bırı ıste...
tum genc kızlar acsın gozunu temkınlı olsun aynı hataya dusmesın...

Evet kesinlikle bu hataya düşmesin kimse..Ama her şey daha güzel olamaz mı..Birlikte yaşayıp mutlu olan yok mudur?yani herkes karşılıklı anlayış içinde olsa birlikte yaşamak güzel hale dönüşmez mi?tabiki böyle bişey olmaz herhalde..sadece hayal :)

Öncelikle Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Eğer imkanınız varsa bence ayrı eve çıkın derim,
yani onlardan uzak olmaya bakın.
Eğer imkan yoksa gidemiyorsanız o zaman fazla muhattap olmamaya bakın.
Evet yaptığınız çok doğru, destek gösteriyorsunuz yanlarında oluyorsunuz ama malesef herşey boşa gördüğünüz gibi.
Herkes kendi bildiğini yapıyor o binada.

Peki eşiniz bu duruma ne diyor, siz ona bu korkularınızı anlattınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…